آمریکای لاتین مقاومت می کند.
در مجمع عمومی سازمان ملل، نمایندگان منطقه نسبت به اثرات تحریم ها هشدار داده و خواستار دیپلماسی هستند.
کوبا محاصره آمریکا را محکوم کرد
اثر فولکر هرمزدورف
یونگه ولت

آمریکای لاتین برای مقابله با بحران جهانی آب و هوا، انرژی و غذا بر روی اقداماتی تکیه می کند که کاملاً مخالف ایده های کشورهای غربی است.
در حالی که ایالات متحده و متحدانش در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک خواستار تحریم های شدیدتر علیه روسیه و تسلیحات بیشتر برای اوکراین شدند، نمایندگان آمریکای لاتین صحبت های خود را بر راه حل دیپلماتیک برای حل مناقشه متمرکز کردند.
مانند دیگر سخنرانان کشورهای جنوب جهانی، آمریکاییهای لاتین واشنگتن را به تشدید مشکلات در منطقه خود از طریق تحریمها متهم کردند.
روز چهارشنبه (به وقت محلی)، برونو رودریگز، وزیر امور خارجه کوبا، محاصره آمریکا علیه کشورش را که بیش از ۶۰ سال است برقرار است، به عنوان یک «جنگ اقتصادی» توصیف کرد که در درجه اول برای مردم کوبا مضر است.
این دیپلمات انتقاد کرد: دولت آمریکا در حال افزایش فشار بر دولتها، مؤسسات بانکی و شرکتهای علاقهمند به روابط با کوبا در سراسر جهان است و همه منابع درآمد ارزی را در این کشور دنبال میکند تا به فروپاشی اقتصادی دامن بزند.
او «دستکاری افکار عمومی و جامعه بین المللی توسط ایالات متحده» را محکوم کرد که از موضوعات حساسی مانند حقوق بشر و مذهب برای تحریک تغییر رژیم استفاده می کند.
رودریگز واشنگتن را به تهدید سایر کشورها به جز کوبا متهم کرد.
روابط بینالملل در مسیر بسیار خطرناکی در حال توسعه است. هدف تهاجم ایالات متحده این است که دولت ها را از طریق تهدید و اجبار اقتصادی، نظامی، سیاسی و دیپلماتیک تحت سلطه خود درآورد تا نظم جهانی بر اساس قواعد آنها برقرار شود.
وی خاطرنشان کرد: هیچ گاه بشر تا این حد از پتانسیل علمی و فنی و توانایی فوق العاده ای در ایجاد رفاه و رفاه برخوردار نبوده است و با این حال هرگز جهان تا این حد نابرابر و بی عدالتی فراگیر نبوده است.
وی به عنوان نمونه به افزایش خیره کننده تعداد فقرا و بیکاران اشاره کرد زیرا بسیاری از کشورها سرمایه گذاری دولت در صنایع دفاعی را افزایش می دهند.
مشارکتهای دیگر همچنین «شکاف خطرناک بین غرب و جنوب» را که آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد درباره آن هشدار داده بود، مستند کرد.

رئیس جمهور بولیوی، لوئیس آرس، نگرانی خود را در مورد افزایش درگیری های مسلحانه که بشریت در حال حاضر نه تنها در اوکراین تجربه می کند، ابراز کرد.
آرس نسبت به «تحریم های یکجانبه اعمال شده توسط کشورهای قدرتمند با هدف شکستن دولت ها به قیمت گرسنگی و رنج مردم» هشدار داد.

گوستاوو پترو، رئیس دولت جدید کلمبیا، گفت که مبارزه با بحران آب و هوا شکست خورده است و بنابراین انتظار می رود که دموکراسی نیز شکست بخورد.
پترو از نابودی آمازون انتقاد کرد و «حرف در مورد نجات جنگل های بارانی» را ریاکارانه خواند در حالی که جهان «با جنگ بازی می کند».
آلبرتو فرناندز، رئیس جمهور آرژانتین نیز به همین ترتیب استدلال کرد. او گفت که بشریت در خطر است و از همه کشورها خواست تا «اقداماتی برای کاهش نابرابری» اتخاذ کنند.
او گفت: «بیعدالتیهایی که بشریت با آن روبهرو میشود، به حاکم شدن مواضع افراطی منجر می شود، زیرا جنگهای طولانی گرسنگی را تشدید میکند و تورم مداوم درآمدهای آسیبپذیرترین قشرها را میخورد، و وضعیت بدتر خواهد شد. به عنوان یکی از مهم ترین چالش ها، امنیت غذایی باید برای همه ساکنان کره زمین تضمین شود.

شیومارا کاسترو رئیس جمهور هندوراس «نظم جهانی که در آن کشورهای درجه سوم و چهارم وجود دارد» غیرقابل قبول خواند.
او خواستار «تغییرات اساسی در نظم جهانی خودسرانه است که به کشورهایی که ثروت را در دستان معدود متمرکز می کنند و نابرابری را افزایش می دهند، پاداش می دهد.»
ژایر بولسونارو، رئیسجمهور برزیل، برخلاف دیگر سران کشورها و دولتها در منطقه، از بحث عمومی برای حمله به لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رقیب جناح چپ خود در انتخابات ریاستجمهوری در ۲ اکتبر استفاده کرد.
مقاله بسیار جالب و خواندنی بود. با تشکر از رفیق شیری و ترجمه دقیق و حرفه ای ایشان و سپاس…
دوست گرامی من عضوی از نویسندگان و مترجمان مجله هفته نیستم اما از همکاران آن هستم و گاهی مطالبی را…
مجله هفته حتی به اردوغان عضو ناتو هم نه نمی گوید! حتی به امارات هم نه نمی گوید! فقط کافی…
سلام، مقاله بسیار خوبی است، پیشرفت ها و دستاوردهای شوروی را بیان کرده است. اما مانند بیشتر مقاله هایی از…
مقاله بسیار خواندنی و جالبی بود. ای کاش بسیاری از افراد ناآگاه که از خدمات انقلاب اکتبر و اتحاد شوروی…