زلنسکی درباره دیدگاه «درگیری منجمد» نظر می‌دهد



ترجمه مجله هفته

رئیس‌جمهور اوکراین به خبرنگاران گفت که کی‌یف «از قبل افراد زیادی را در درگیری با روسیه از دست داده است».

ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به گروهی از خبرنگاران که از کیف بازدید میکردند گفت که اگر درگیری اوکراین و روسیه در این مرحله «منجمد» شود، نسل بعدی اوکراینی‌ها یا فرزندان آنها ممکن است مجبور به جنگ شوند. او همچنین گفت که دولتش برای جلوگیری از چنین وضعیتی تلاش می‌کند.

آخرین اظهارات رئیس‌جمهور اوکراین در روز چهارشنبه، پس از اعتراف ژنرال والری زالوشنی، فرمانده ارشد نظامی کشور، مبنی بر اینکه کی‌یف و مسکو در یک «بن‌بست» قرار دارند، و هیچ‌یک از طرفین ظاهراً در موقعیتی نیستند که حمله‌ای تعیین‌کننده انجام دهند، صورت گرفت.

در پاسخ به پرسش درباره چشم‌اندازهای منجمد سازی درگیری، زلنسکی اصرار داشت که «اگر بن‌بست و درگیری منجمد شود، باید صادقانه بگوییم که فرزندان یا نوه‌های ما باید بجنگند» – چیزی که کی‌یف می‌خواهد از آن اجتناب کند.

به گفته رئیس‌جمهور، اگرچه کشورش «قبلاً افراد زیادی را از دست داده است»، اوکراین نمی‌تواند حتی فکر کند که درگیری را منجمد کند، «هر چقدر هم دشوار باشد».

او اعلام کرد: «اگر می‌خواهیم جنگ را پایان دهیم، باید آن را پایان دهیم»، و اصرار داشت که روسیه باید «در جای خود قرار گیرد»، وگرنه بعداً دوباره حمله خواهد کرد.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رویترز در هفته گذشته اعلام کرد که کشورش حتی اگر ایالات متحده حمایت خود را قطع کند، تا زمانی که تمام سرزمین‌های خود را در مرزهای خود در سال ۱۹۹۱ بازپس گیرد، به جنگ ادامه خواهد داد. اوایل هفته گذشته نیز ادعا کرد که کی‌یف «طرحی» دارد که تا پایان سال به برخی «نتایج» در میدان نبرد کمک کند.

سلسله اظهارات اخیر رئیس‌جمهور پس از مقاله‌ای در مجله اکونومیست توسط ژنرال والری زالوشنی، فرمانده ارشد نظامی اوکراین در اوایل این ماه، صورت گرفت که در آن وی اعتراف کرد که ارتش کی‌یف بعید است «پیشروی عمیق و مهمی» انجام دهد. ژنرال همچنین گفت که درگیری به شکل فعلی خود می‌تواند «سال‌ها به طول انجامد».

اظهارات زالوشنی به سرعت مورد انتقاد دولت زلنسکی قرار گرفت، و چندین رسانه از زمان این درگیری ادعا کرده‌اند که مقامات غربی ممکن است در پشت درها، اوکراین را برای پایان دادن به درگیری تحت فشار قرار دهند، حتی اگر به معنای امتیازات ارضی باشد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، روز پنجشنبه گذشته اصرار داشت که هیچ راهی برای شکست ارتش روسیه وجود ندارد و افزود که این ارتش در بن‌بست قرار ندارد، برخلاف ارزیابی زالوشنی.

در مورد چشم‌انداز صلح، رهبری روسیه هرگز مذاکرات با کی‌یف را رد نکرده است و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه بارها به این نکته اشاره کرده است که این اوکراین است که تمایلی به گفتگو ندارد. یک فرمان صادر شده توسط رئیس‌جمهور زلنسکی که هرگونه چنین مذاکراتی را ممنوع می‌کند، توسط مسکو به عنوان مدرکی برای این امر ذکر شده است.

ماه گذشته، گرهارد شرودر، صدراعظم سابق آلمان، ادعا کرد که در مارس ۲۰۲۲، چند هفته پس از آغاز درگیری، دولت ایالات متحده به کی‌یف اجازه نداد با مسکو به توافق صلح برسد – نسخه‌ای از توافقات که توسط مقامات روسی در آن زمان حمایت میشد.

Be the first to comment

پاسخی بگذارید