دکترین پاسخ «غافلگیرکننده» جمهوری دموکراتیک خلق کره

ترجمه مجله هفته

کره شمالی متعهد به پاسخ “غافلگیرکننده” به استراتژی جدید آمریکا شد

پیونگ یانگ واشنگتن و متحدان منطقه ای خود را به برنامه ریزی برای “تهاجم مسلحانه” متهم می کند

کره شمالی پس از اینکه ایالات متحده و کره جنوبی یک “استراتژی بازدارندگی” جدید علیه جمهوری دموکراتیک خلق کره رونمایی کردند، هشدار به یک پاسخ نظامی “غافلگیرکننده” داد و اعلام کرد که آمریکا “تهدید هسته ای” را در شبه جزیره کره افزایش داده است.

در اظهاراتی که روز پنجشنبه توسط خبرگزاری دولتی کره دمکراتیک (KCNA) منتشر شد، یک سخنگوی نظامی پیونگ یانگ به مذاکرات سطح بالای بین واشنگتن و سئول در اوایل این هفته پاسخ داد.

این بیانیه با اشاره به جلسات در پایتخت کره جنوبی، گفت: “اقدامات مقامات نظامی آمریکا در منطقه عروسکی… به وضوح نشان می دهد که عامل اصلی تشدید اوضاع در شبه جزیره کره، هیچ کس جز ایالات متحده و طرفدارانش نیست.”

سخنگوی مذکور در ادامه گفت که کره شمالی “توانایی های پاسخگویی تهاجمی و غافلگیرکننده تر” را توسعه خواهد داد و “اقدامات نظامی بازدارندگی استراتژیک قابل مشاهده” را دنبال خواهد کرد.

مذاکرات امنیتی مشترک شامل لوید آستین وزیر دفاع آمریکا و مقامات ارشد نظامی کره جنوبی بود که متعهد شدند نیروهای هسته ای و متعارف را به عنوان بخشی از “استراتژی بازدارندگی متناسب” اصلاح شده علیه پیونگ یانگ تقویت کنند.

آستین به خبرنگاران گفت: “تعهد بازدارندگی ما نسبت به [کره جنوبی] یک تعهد آهنین است – این شامل طیف کاملی از قابلیت های هسته ای، متعارف و دفاع موشکی ما می شود.” او در ادامه به چندین استقرار اخیر آمریکا در منطقه اشاره کرد.

در اوایل امسال، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت که پنتاگون “دید منظم” دارایی های نظامی استراتژیک در شبه جزیره کره را افزایش خواهد داد، به این امید که این اقدام “بازدارندگی” را علیه کره شمالی بهبود بخشد. به زودی پس از آن، واشنگتن برای اولین بار از سال ۱۹۸۱ یک زیردریایی موشک بالستیک هسته ای را به کره جنوبی فرستاد و بعداً چندین بمب افکن B-52 با قابلیت هسته ای را فرستاد که با محکومیت شدید پیونگ یانگ مواجه شد.

وزارت دفاع کره دمکراتیک در آخرین بیانیه خود گفت که این اقدامات تنها “تهدید هسته ای” را تشدید کرده است.

پیونگ یانگ سال گذشته یک دکترین سلاح های هسته ای جدید را به قانون تبدیل کرد و اعلام کرد که دستیابی این کشور به بمب “غیرقابل برگشت” است، در حالی که استفاده اولیه از سلاح های هسته ای را در صورتی که حمله دشمن “قریب الوقوع” تشخیص داده شود، مجاز دانست.

کره دمکراتیک از زمان روی کار آمدن رئیس جمهور بایدن در سال ۲۰۲۱، یک سری آزمایش تسلیحاتی – از جمله موشک های بالستیک بین قاره ای (ICBM) – را انجام داده است که آنها را پاسخی مشروع به افزایش رزمایش های نظامی آمریکا و کره جنوبی در منطقه می داند. واشنگتن، سئول و سایر متحدان بارها پرتاب ها را تحریک آمیز و غیرقانونی تحت قوانین بین المللی محکوم کرده اند و اصرار دارند که جنگ آنها صرفاً دفاعی است.

Be the first to comment

پاسخی بگذارید