اتحاد بولیواری اسرائیل را محکوم کرد



درگیری خاورمیانه: اتحاد بولیواری خواستار رعایت قوانین بشردوستانه بین المللی است

بلوک آلبا (Alba-TCP) حمایت خود را از توافقاتی که در نشست ویژه لیگ عرب و سازمان همکاری اسلامی در مورد مناقشه اسرائیل و فلسطین حاصل شد، اعلام کرد.

در بیانیه‌ای که در حساب X این بلوک منتشر شد، آمده است: «آلبا (Alba-TCP) نیز به کشورها و تشکل هایی که دست به محکومیت و نکوهش تجاوز اسرائیل در نوار غزه که منجر به جنایات و نقض سیستماتیک حقوق بشر شده است، می‌پیوندد».

کشورهای عضو آلبا اعلام کردند که وقایع رخ داده در نوار غزه به یک نسل‌کشی شبیه است و به حدی رسیده است که «یکی از بدترین فاجعه‌های بشردوستانه عصر ماست». اسرائیل مسئول کشتن ۱۱ هزار غیر نظامی و که بیش از ۴۰۰۰ تن از آنان کودکان هستند میباشد .

متن بیانیه تأکید می‌کند که اسرائیل باید بخاطر نقض قطعنامه‌های سازمان ملل و تعهدات ناشی از کنوانسیون ژنو و پروتکل‌های الحاقی آن باید محکوم و مجازات شود.

بلوک آلبا اعلام کرد: «هیچ وضعیتی نقض حقوق بین‌الملل و حقوق بشردوستانه را توجیه نمی‌کند». کشورهای عضو آلبا همیشه از هرگونه ابتکار عملی حمایت خواهند کرد که به «پایان دادن به کشتار در غزه»، دستیابی به احترام به حقوق بین‌الملل و اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل که تأسیس و استقلال یک دولت فلسطینی را تضمین می‌کند، کمک کند.
اتحاد بولیواری – پیمان تجارت مردم (Alba-TCP) در حال حاضر شامل آنتیگوآ و باربودا، بولیوی، دومینیکا، گرانادا، کوبا، نیکاراگوئه، سنت کیتس و نویس، سنت وینسنت و گرنادین و ونزوئلا است. این اتحاد برای روابط اقتصادی بین‌المللی همبستگی‌محور تلاش می‌کند و همکاری منطقه‌ای را ترویج می‌کند. این اتحاد در سال ۲۰۰۴ توسط فیدل کاسترو، رئیس‌جمهور وقت کوبا، و هوگو چاوز، رئیس‌جمهور وقت ونزوئلا، تأسیس شد.

اجلاس سران عرب و کشورهای اسلامی که در آخر هفته توسط عربستان سعودی میزبانی شد، در قطعنامه خود «تهاجم اسرائیل به نوار غزه، جنایات جنگی و کشتارهای وحشیانه و غیرانسانی توسط دولت اشغالگر» را محکوم کرد. شرکت‌کنندگان همچنین خواستار پایان محاصره نوار غزه، اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه و توقف صادرات تسلیحات به اسرائیل شدند. شورای امنیت سازمان ملل باید «قطعنامه‌ای مصمم و الزام‌آور» تصویب کند تا «تهاجم اسرائیل» به غزه را متوقف کند.

علاوه بر این، قطعنامه بر ضرورت «صلح عادلانه و پایدار بر اساس راه‌حل دو دولتی» تأکید می‌کند.

Be the first to comment

پاسخی بگذارید