
ترجمه مجله هفته
بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، ایالات متحده با کمبود سامانههای دفاع هوایی مواجه است. نیاز به استقرار باتریهای موشک MIM-104 پاتریوت در خاورمیانه ممکن است بر ارسال تسلیحات به اوکراین تأثیر بگذارد.
این جابجایی گزارش شده در بحبوحه یک سری حملات موشکی و پهپادی به پایگاههای نظامی آمریکایی در عراق و سوریه صورت گرفت که واشنگتن آنها را به نیروهای نیابتی ایران نسبت میدهد. باتریهای اضافی به بحرین، کویت و عربستان سعودی اعزام شدند که میزبان دهها تاسیسات و پایگاه های نظامی ایالات متحده هستند. این گزارش به نقل از افرادی که با تکنیک استقرار و آگهیهای استخدام پنتاگون برای اپراتورهای پاتریوت آشنا هستند، منتشر شده.
یکی از پیامدهای قابل مشاهده افزایش تقاضا برای سامانههای دفاع هوایی دوربرد، تصمیم واشنگتن برای عدم ارسال باتری پاتریوت به نمایشگاه هوایی دبی است که روز دوشنبه آغاز شد. پنتاگون قصد داشت همه سه عنصر اصلی سیستم، از جمله موشک پرتابگر، خودروی رادار و ایستگاه فرماندهی، را به نمایش بگذارد، اما در اواخر اکتبر اعلام کرد که این سیستمها را به جای دیگری منتقل کرده است.
یک باتری پاتریوت معمولاً از هشت دستگاه پرتاب تشکیل میشود که تا ۱۶ دستگاه میتوانند با همان رادار و همان ایستگاه فرماندهی مرتبط باشند. بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، پنتاگون در مجموع ۶۰ باتری در اختیار دارد که برخی از آنها در سراسر جهان مستقر هستند، از آلمان تا گوام و کره جنوبی. واشنگتن به برخی از متحدان خود اجازه داده است که این سیستم را خریداری کنند.
دو باتری پاتریوت، یکی از ایالات متحده و دیگری از آلمان و هلند، در اوایل امسال در اوکراین مستقر شدند و برلین قول داده است که باتریهای بیشتری ارسال کند. تواناییهای این سیستم که توسط ایالات متحده توسعه یافته است، در ماه مه موضوع ادعاهای متناقض اوکراین و روسیه بود.
دولت اوکراین ادعا کرد که باتریهای پاتریوت با موفقیت موشکهای مافوق صوت نوع کینژال را بر فراز کییف سرنگون کردند. با این حال، مسکو این ادعا را رد کرد و گفت که تعداد ادعایی رهگیریهای اوکراین بیشتر از تعداد کینژالهایی است که توسط نیروهای مسلح روسیه استفاده شده است.
در همان ماه، گزارشهایی مبنی بر آسیب قابل توجه به یکی از باتریها پس از ناتوانی در مقابله با حمله رگباری ۳۲ موشک روسی گزارش شد. مقامات آمریکایی به رسانه ها گفتند که آسیب وارد آمده به پاتریوت توسط روسها “جزئی” است و می تواند توسط خود اوکراین ترمیم شود. نیویورک تایمز ماه گذشته گزارش داد که مهندسان آمریکایی در حال بررسی راههایی برای ترکیب سختافزار آمریکایی و اوکراینی در سیستمهای «FrankenSAM» هستند. این برنامه شامل تلاش هایی برای استفاده از ایستگاه های راداری قدیمی ساخت شوروی کیف برای هدایت موشک های پاتریوت به سمت اهداف است.
این گزارش نگرانیهایی را در مورد توانایی ایالات متحده برای حمایت از متحدان خود در سراسر جهان در برابر حملات هوایی ایجاد میکند. این همچنین میتواند بر برنامههای تسلیحاتی ایالات متحده در اوکراین تأثیر بگذارد، زیرا واشنگتن ممکن است مجبور شود اولویتبندی کند که کدام سیستمها را ارسال کند.
Be the first to comment