
.
ترجمه مجله هفته
حمله آمریکا به یک مرکز منتسب به سپاه پاسداران ایران در سوریه پس از حملات به نیروهای آمریکایی
به دنبال چندین حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه از زمان آغاز جنگ بین اسرائیل و حماس، ارتش آمریکا روز چهارشنبه بار دیگر یک حمله هوایی در سوریه به یک مرکز تحت استفاده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام داد، به گفته مقامات آمریکایی.
“پس از یک سری حملات به افراد آمریکایی در عراق و سوریه، نیروهای فرماندهی مرکزی ایالات متحده (USCENTCOM) یک حمله هوایی به یک مرکز در سوریه انجام دادند که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و گروههای وابسته به آن استفاده میشود”، CENTCOM در بیانیهای اعلام کرد. “ما تمام اقدامات لازم را برای دفاع از مردم خود در برابر کسانی که مسئول این حملات هستند، انجام خواهیم داد و در زمان و مکانی که انتخاب میکنیم، واکنش نشان خواهیم داد.”
بر اساس گزارش فعالان، در یک حمله هوایی آمریکا در شرق سوریه ۹ نفر کشته شدند. به گفته دیدهبان حقوق بشر سوریه (OSDH)، کشتهشدگان در دیرالزور افرادی بودند که با گروههای تحت حمایت ایران ارتباط داشتند.
به گفته پنتاگون، نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر ۴۱ بار مورد حمله قرار گرفتهاند، و این در بحبوحه جنگ اسرائیل علیه حماس است که اکنون دو ماه از آن میگذرد. حمله چهارشنبه در سوریه دومین حملهای است که دولت بایدن از آغاز جنگ در غزه تأیید کرده است.
اخراج اجباری: هزاران فلسطینی از شمال نوار غزه میگریزند
تصاویری از هزاران غیرنظامی که از شمال نوار غزه خارج میشوند، پس از آن منتشر شده است که ارتش اسرائیل امروز برای چهار ساعت یک کریدور تخلیه دیگر را در امتداد خیابان صلاحالدین اعلام کرد.
در روزهای گذشته، مقامات اسرائیلی به ساکنان این منطقه همواره پنجرههای زمانی کوتاهی دادهاند تا بتوانند به سمت جنوب حرکت کنند. روز چهارشنبه، آنها اعلام کردند که بیش از ۵۰ هزار نفر شهر غزه را از طریق این خیابان ترک کردهاند و روز قبل از آن نیز ۱۵ هزار نفر آواره داخلی بودند.
با این حال، بسیاری از ساکنان از رفتن به جنوب خودداری میکنند، یا به دلیل خطرات موجود در مسیر یا به دلیل خطر حمله در جنوب.
طبق تخمینهای سازمان ملل، تا ۳۰ هزار نفر به خانههای خود در شمال بازگشتهاند، زیرا نتوانستهاند سرپناه دیگری پیدا کنند، زیرا مناطقی در جنوب نوار غزه نیز توسط حملات هوایی اسرائیل به شدت بمباران شدهاند.
اخراج فلسطینیها به جنوب اکنون در رسانههای اجتماعی به عنوان «نکبه ۲» شناخته میشود. واژه عربی «نکبه» به معنای فاجعه یا بدبختی است. در ارتباط با درگیری اسرائیل-فلسطین، از اصطلاح نکبه (یا النکبه) برای یادآوری این موضوع استفاده میشود که ۷۵ سال پیش، بسیاری از فلسطینیها در جریان و پس از جنگ عربی-اسرائیل اول در سال ۱۹۴۸ خانههای خود را از دست دادند. برآورد میشود که در آن زمان حدود ۷۰۰ هزار نفر از سرزمینهای امروزی اسرائیل یا فرار کردهاند یا تبعید شدهاند. اصطلاح نکبه همچنین یادآور این نکته است که بسیاری از پناهندگان فلسطینی هنوز هم در سراسر جهان بیوطن هستند.
مصر طرح ایالات متحده برای از بین بردن حماس در غزه را رد کرد
به گزارشها، دولت مصر پیشنهاد ایالات متحده مبنی بر این که به طور موقت کنترل اداری نوار غزه را بر عهده بگیرد، رد کرده و تأکید کرده است که قاهره هرگز در حذف جنبش فلسطینی حماس نقشی ایفا نخواهد کرد.
روز چهارشنبه، روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از مقامات ارشد مصری گزارش داد که رئیسجمهور مصر، عبدالفتاح سیسی، پیشنهاد مدیر سیا، ویلیام برنز را نپذیرفته است که مصر امنیت نوار غزه را تا زمانی که تشکیلات خودگردان فلسطین پس از پایان جنگ اسرائیل در این منطقه محاصرهشده، آماده نباشد، تأمین کند.
به گزارش این روزنامه، سیسی تأکید کرده است که قاهره هرگز در حذف حماس نقشی ایفا نخواهد کرد، زیرا کشورش این گروه را برای تأمین امنیت مرز مصر با نوار غزه نیاز دارد.
همچنین روز چهارشنبه، وزیر امور خارجه اردن، ایمن الصفدی، به صراحت مذاکرات در مورد سناریوهای احتمالی پس از جنگ اسرائیل علیه غزه را رد کرد.
او گفت: «اردن هرگونه گفتگو یا سناریویی برای زمان پس از جنگ غزه را رد میکند». او افزود که سناریوهای در حال گردش «غیرواقعی و رد شده هستند و اردن به آنها تن نخواهد داد».
Be the first to comment