شهرک نشینها شش لول بندهای بی رحم اسرائیل

حملات شهرک نشینان به روستاهای کرانه باختری افزایش می یابد

نوشته پتر اوبورنه
میدل ایست اِی
ترجمه مجله هفته

در تقریباً همه روستاهای جنوب کوه های الخلیل، داستان یکسان است.

شهرک نشینان اسرائیلی دام ها را مصادره میکنند، تجهیزات کشاورزی را تخریب می کنند و زیتونستان هایی را که کشاورزان فلسطینی از آنها زندگی می کنند، نابود می کنند.

آنها با تفنگ های M16 مسلح می آیند و ساکنان روستا را با مشت، چوب، میله های آهنی یا قنداق تفنگ کتک می زنند.
بارها و بارها، خانه ها غارت می شود و تمام اشیاء با ارزش فلسطینیان مصادره می شود.
حتی زنان و سالخوردگان نیز از خشونت در امان نیستند.
در روستای ۳۰۰ نفری شعب البوتوم در کرانه باختری اشغالی، ترس از آنچه در آینده رخ می دهد، در چهره تقریباً همه ساکنان، اعم از جوان و پیر، حک شده است.

در حالی که آخرین گزارش ها از نوار غزه را دنبال می کنند و می خوانند که بیش از ۹۰۰۰ فلسطینی توسط حملات هوایی اسرائیل کشته شده اند، حملات در اینجا نیز افزایش می یابد.
تنها در سه هفته گذشته، حداقل ۱۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده اند.

چند روز پس از حملات ۷ اکتبر، که گروه های مسلح فلسطینی پس از شکستن حصار مرزی بین دو منطقه در جنوب اسرائیل، در جنوب اسرائیل غارت کردند، شهرک نشینان اسرائیلی حملات خود را به ساکنان روستاهای دورافتاده متمرکز کردند.

یک خانواده مجبور شد به یک شهر نزدیک فرار کند، پس از اینکه شهرک نشینان ساختمان های کشاورزی آنها را تخریب کردند و خانه آنها را با بولدوزر تخریب کردند.با تشویق.
شهرک نشینان به زودی بازگشتند، این بار با لباس نظامی. آنها به خانه های بیشتری حمله کردند.
آنها چندین بومی را کتک زدند و خانه های گلی آنها را غارت کردند.
جمعه گذشته، به گفته خالد جبرئیل یک دهقان به میدل ایست آی، آنها دوباره آمدند.
“آنها اسلحه ای را به سمت همسرم نشانه گرفتند، مرا کتک زدند، تلفنم را دزدیدند و اسلحه هایشان را به سمت بچه ها نشانه گرفتند”.
” فقط نام سربازان را بیاورید بچه ها از ترس آنها [هنوز] می لرزند.”

خانواده هایی که قبلاً از تبعید شدن رنج برده اند، گفتند که ممکن است در آینده قربانی مصادره های خشونت آمیز شوند.

پایان سال گذشته، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، یک دولت ائتلافی با حزب قدرت یهود به رهبری ایتامار بن گویر و حزب صهیونیسم مذهبی به رهبری بزالل اسموتریچ تشکیل داد.

حزب قدرت یهود بن گویر توسط میر کاهن، یک خاخام راست‌گرا و نماینده سابق کنست، تأسیس شد. کاهن قبلاً حزب کاخ را رهبری می‌کرد، سازمانی که پس از اینکه یکی از اعضای آن در سال ۱۹۹۴ در مسجد ابراهیم در الخلیل ۲۹ نمازگزار مسلمان را به ضرب گلوله کشت، توسط اسرائیل ممنوع شد.

اسموتریچ، که خود را “فاشیست همجنس‌گراهراس” می‌نامد، به عنوان وزیر دارایی منصوب شد و اختیارات گسترده‌ای در امور مدنی در کرانه باختری به او اعطا شد که به او امکان می‌دهد ساخت شهرک‌ها را پیش ببرد و توسعه فلسطینی‌ها را کند کند.

از آن زمان، اسموتریچ مسئول امور مدنی در منطقه C کرانه باختری اشغالی است، جایی که اسرائیل کنترل کاملی بر امنیت و جمعیت غیرنظامی دارد.

منطقه C بزرگترین بخش کرانه باختری اشغالی است و حدود ۶۰ درصد از سرزمین فلسطین را شامل می‌شود. همچنین بیش از ۴۰۰ هزار شهرک‌نشین اسرائیلی غیرقانونی در آنجا زندگی می‌کنند.

اگرچه طبق توافقات اسلو در سال ۱۹۹۹ قرار بود کنترل بخشی از این منطقه به دولت خودگردان فلسطین (PA) واگذار شود، اما این واگذاری انجام نشد و بنابراین امور امنیتی، برنامه‌ریزی و ساخت‌وساز همچنان در اختیار اسرائیل است.

از زمان حمله ۷ اکتبر، هم بن گویر و هم اسموتریچ و همچنین عناصر مختلف دیگری در دولت اسرائیل تلاش کرده‌اند تا تنش‌ها با فلسطینی‌ها در منطقه C، سایر نقاط کرانه باختری و ساکنان فلسطینی اسرائیل را تشدید کنند.

در حالی که بن گویر به طور آزادانه سلاح به شهرک‌نشینان در شهرهای مرزی مانند سافروت توزیع کرده است، اسموتریچ به عنوان وزیر دارایی قول داده است که بودجه دولت خودگردان فلسطین را به دلیل حمایت ادعایی آن از حماس مسدود کند.

اسرائیل ماهانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار عوارض گمرکی از کالاهایی که به بازارهای فلسطینی‌ها ارسال می‌شود و از گمرک اسرائیل عبور می‌کند، جمع‌آوری می‌کند و سپس آن را به دولت خودگردان فلسطین واریز می‌کند.

اسرائیل در گذشته نیز چنین محدودیت هایی را انجام داده و به این ترتیب پرداخت‌های دولت خودگردان فلسطین به خانواده‌های فلسطینیانی که به دلیل حملات به اسرائیلی‌ها توسط اسرائیل زندانی شده‌اند، را قطع کرده است.

وقت انتقام میرسه

در هفته‌های اخیر، با تشدید تنش‌ها در اسرائیل و فلسطین، حملات نیز افزایش یافته است.

پیش از این، میدل ایست اِی (MEE) گزارش داده بود که اسرائیلی‌های صهیونیست، جزوات تهدیدآمیز توزیع کرده و عروسک‌های خون‌آلود را در مدارس رها کرده‌اند تا فلسطینی‌ها را تهدید کنند که یا باید بروند یا کشته شوند.
ساکنان یک روستای در کرانه باختری می‌گویند که نامه‌های تهدید آمیز دریافت کرده‌اند که در آنها نوشته شده است: «جنگ را می‌خواستید، منتظر نکبه بزرگ باشید»، اشاره‌ای به اخراج ۷۵۰ هزار فلسطینی از سرزمین اجدادی‌شان در سال ۱۹۴۸.

در نامه دیگری، عکسی از صهیونیست‌های نقاب‌دار با گالن بنزین و سلاح در دست به ساکنان ارسال شده است و در آن نوشته شده است: «به همه موش‌های روستای قُصرا: ما منتظر شما هستیم و به شما رحم نمی‌کنیم. روز انتقام فرا خواهد رسید».

در روستای کوچک عُمَل الخَیر که از همه طرف توسط صهیونیست‌ها احاطه شده است، به فلسطینی‌ها دستور داده شده است که تا ساعت ۷ بعد از ظهر به وقت محلی پرچم اسرائیل را جلوی خانه‌هایشان نصب کنند، در غیر این صورت با عواقب مواجه خواهند شد.

پس از آنکه خانه یک کشاورز آتش زده شد، ساکنان از پلیس اسرائیل کمک خواستند، به امید اینکه آنها بیایند و عاملان را دستگیر کنند. در عوض، پلیس به قربانیان اتهام دروغگویی زد و آنها تهدید کرد که زندانی خواهند شد.

میدل ایست اِی از پلیس اسرائیل درخواست اظهار نظر کرده است، اما تا زمان انتشار این گزارش پاسخی دریافت نکرده است.

در روز دوشنبه، همه ساکنان روستای خَیْر بَزُنُّتَا تصمیم گرفتند به دلیل خشونت روزافزون صهیونیست‌ها از خانه‌هایشان فرار کنند و بسیاری از آنها به مناطقی که فلسطینی‌ها در آن سکونت دارند، رفتند.

در نتیجه، تپه‌ها و دره‌های ناهموار کرانه باختری اشغالی، کشاورزان، چوپان‌ها و قبایل بادیه‌نشینی را که قرن‌ها در اینجا زندگی می‌کردند، را از دست می‌دهد.

ساکنان روستای تَوَانِی در نزدیکی، از آزار و اذیت مداوم شکایت کردند.

حافز حسینی، کدخدای این روستا، به میدل ایست اِی گفت که اگرچه بسیاری از اهالی روستا در برابر فشار صهیونیست‌ها تسلیم شده‌اند، اما او نمی‌تواند تحمل کند که مانند بسیاری از فلسطینی‌ها در سال ۱۹۴۸، زمانی که اسرائیل تأسیس شد، از وطن خود فرار کند.

او با تأکید گفت: «نه، هرگز. هیچ چیز مرا مجبور نمی‌کند که خانه‌ام را ترک کنم».

جیبِرِل، کشاورز، به نظر می‌رسید که با این نظر موافق است.

اما پس از دریافت تهدیدات صریح برای فرزندانش – هشدارهایی مبنی بر اینکه آنها هدف قرار گرفته یا حتی کشته خواهند شد – او نیز ممکن است مجبور شود خانه اجدادی خود را ترک کند.

1 Comment

  1. و این داستان هر روزه زندگی فلسطینیان در هفتاد و پنج سال گذشته است .
    حماسه حماس کوچکترین پاسخ در هر شکل و اندازه به جنایات هفتاد ساله صهیونیستها در حق بی پناهان فلسطین است و تازه آغاز ماجراست .

Comments are closed.