سوریه: حملات جدیدی به پایگاه‌های نظامی غیرقانونی آمریکا



ترجمه مجله هفته

بار دیگر، پایگاه‌های نظامی غیرقانونی آمریکا در سوریه مورد حمله قرار گرفتند. ایالات متحده بخش‌هایی از شمال سوریه را اشغال کرده است. در پاسخ به این حملات مداوم، واشنگتن اهدافی را در سوریه بمباران کرد. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، ایران را مسئول حملات به نظامیان آمریکایی می‌داند.

به گفته رسانه‌های خبری، در شامگاه جمعه، بار دیگر یک پایگاه نظامی آمریکا در سوریه مورد حمله قرار گرفت. گفته می‌شود که انفجارهای شدیدی شنیده شده است. طبق گزارش‌ها، پایگاه “گرین ویلج” در میدان نفتی عمر مورد حمله قرار گرفته است.

همچنین در پایگاه “خارب الجیر” در شمال شرقی نیز انفجارهایی گزارش شده است.

با آغاز جنگ در اسرائیل، تعداد حملات به نیروهای نظامی آمریکا مستقر در سوریه و عراق نیز به طور قابل توجهی افزایش یافته است. ایالات متحده مسئولیت این حملات را به عهده گروه‌های شبه‌نظامی می‌داند که به گفته آمریکا از سوی ایران تأمین مالی و حمایت می‌شوند. این ادعاها را نمی‌توان به طور مستقل تأیید کرد.

همچنین در روز جمعه، ایالات متحده حملات هوایی علیه اهدافی در شرق سوریه انجام داد. ایالات متحده در این مورد به “حق دفاع از خود” استناد می‌کند. لوئید آستین، وزیر دفاع آمریکا، گفت که این حملات “حملات دقیق دفاع از خود” بوده‌اند. بایدن این حملات را دستور داده است،

“برای روشن کردن این موضوع که ایالات متحده چنین حملاتی را تحمل نخواهد کرد و خود، پرسنل و منافع خود را دفاع خواهد کرد”.

بر اساس اعلام پنتاگون، از ۱۷ اکتبر تاکنون ۲۱ نفر در حملات به پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه زخمی شده‌اند.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، روز چهارشنبه گذشته نیز تهدیدی را خطاب به علی خامنه‌ای، رهبر سیاسی و مذهبی ایران، صادر کرد. بایدن گفت:

“هشدار من به آیت‌الله این بود که اگر آنها به حملات علیه این نیروها ادامه دهند، ما پاسخ خواهیم داد. و او باید آماده باشد.”

ایالات متحده به عنوان اشغالگر در سوریه حضور دارد. برای حضور آنها نه قطعنامه‌ای از شورای امنیت سازمان ملل وجود دارد و نه به درخواست دولت سوریه انجام شده است، همانطور که در مورد روسیه اینطور است. نیروهای آمریکایی بخش‌های غیرقانونی از شمال سوریه را که سرشار از نفت است، اشغال کرده‌اند و از آنجا منابع نفتی را استخراج می‌کنند. دولت سوریه بارها با حضور آمریکا و غارتگری‌های مرتبط با آن مخالفت کرده است. ایالات متحده به اشغال غیرقانونی خود پایبند است و حضور خود را با مبارزه با تروریسم توجیه می‌کند.



مقاومت اسلامی عراق، پایگاه آمریکایی “الشدادی” در شرق سوریه را هدف قرار داد

مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که با دو پهپاد، پایگاه آمریکایی “الشدادی” را در جنوب الحسکه در شرق سوریه هدف قرار داده است. این حمله در راستای پیوستن مقاومت عراق به نبرد “طوفان الاقصی” که مقاومت فلسطین آن را آغاز کرده است، انجام شده است.

مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که با دو پهپاد، پایگاه آمریکایی “الشدادی” را در جنوب الحسکه در ش

رق سوریه هدف قرار داده است.

امروز صبح، منابع خبری به المیادین تأیید کردند که پایگاه آمریکایی در میدان نفتی العمر، در شرق دیر الزور در شرق سوریه، هدف حمله قرار گرفته و انفجاراتی در داخل پایگاه رخ داده است.

دیروز، مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که مجاهدان آن، نیروهای آمریکایی را در پایگاه التنف، که در مثلث مرزی بین سوریه، عراق و اردن واقع شده است، با دو پهپاد هدف قرار داده اند که به طور مستقیم به اهداف خود اصابت کرده اند.

منابع خبری به المیادین گزارش دادند که “حمله موشکی نیز نیروهای آمریکایی را در خراب الجير در سوریه هدف قرار داده است.”

مقاومت اسلامی عراق به حملات خود به نیروهای آمریکایی در هر دو کشور سوریه و عراق ادامه می دهد، در راستای پیوستن به مقاومت فلسطین در نبرد “طوفان الاقصی”. جعفر الحسینی، سخنگوی کتائب حزب الله عراق، اعلام کرد که مقاومت عراق وارد این نبرد شده و ضربات خود را به پایگاه های آمریکایی وارد می کند.

پیش از این، کتائب حزب الله عراق آمادگی خود را برای انجام “جنگ فرسایشی علیه دشمن در طول سال ها” اعلام کرده بود و خاطرنشان کرد که “افزایش تنش علیه دشمن تدریجی خواهد بود و مساحت بیشتری را در بر خواهد گرفت و ضربات شدیدتری خواهد بود.”

در سایه ادامه حملات به نیروهای آمریکایی در عراق، واشنگتن دیپلمات های خود در بغداد را از استفاده از فرودگاه بین المللی بغداد منع کرد، به دلیل “نگرانی های امنیتی که هواپیماهای غیرنظامی را تهدید می کند”، به ادعای آنها.

در همین راستا، روزنامه واشنگتن پست گزارش داد که دولت آمریکا در حال آماده شدن برای احتمال تخلیه صدها هزار شهروند آمریکایی از خاورمیانه است.

این روزنامه به نقل از چهار مقام آگاه در برنامه ریزی اضطراری دولت آمریکا گفت که “تخلیه با این حجم از بدترین سناریوها محسوب می شود.”

این امر پس از آن صورت می گیرد که پنتاگون احتمال “افزایش قابل توجهی” در تنش ها علیه نیروهای و افراد آمریکایی را در منطقه خاورمیانه در کوتاه مدت پیش بینی کرد، که منجر به تقویت نیروهایش شد و ۹۰۰ سرباز به خاورمیانه اعزام کرد.