۷۷۰۳ کشته، ۳۵۰۰ تن از آنها کودک هستند.

به گفته وزارت بهداشت غزه تاکنون ۷۷۰۳ نفر در غزه کشته شده‌اند

به گفته وزارت بهداشت این منطقه، از زمان آغاز حمله اسرائیل به نوار غزه در پی عملیات حماس در جنوب اسرائیل در ۷ اکتبر، حداقل ۷۷۰۳ نفر کشته شده اند.

این وزارتخانه افزود که بیش از ۳۵۰۰ کودک در میان کشته شدگان هستند.

آمار جدید کشته شدگان پس از شبی که شاهد برخی از شدیدترین بمباران‌های اسرائیلی بوده است، منتشر می‌شود.

در حالی که تنش‌ها در آن سوی مرزها بالا می‌رود، اسرائیل به «گروه تروریستی» در لبنان حمله می‌کند

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یکی از پهپادهای این رژیم به یک «گروه تروریستی» در لبنان که سعی در پرتاب موشک‌های ضد تانک آن سوی مرز داشت، هدف قرار داد.

ارتش اسرائیل یک موشک زمین به هوا را که از لبنان به سمت یک پهپاد (هواپیمای بدون سرنشین) شلیک شده بود، خنثی کرد. ارتش اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی گفت: در پاسخ، ارتش اسرائیل به منشا شلیک موشک حمله می‌کند.

خشونت‌های پراکنده بین اسرائیل و جنبش حزب الله لبنان از زمان آغاز بمباران غزه ادامه دارد و تعدادی از کشورهای خارجی از شهروندان خود خواسته‌اند تا لبنان را ترک کنند.

روز شنبه، مقامات لبنانی همچنین دستورالعمل‌های احتیاطی برای تخلیه فرودگاه بین المللی بیروت و تاسیسات اطراف آن در مواقع اضطراری صادر کردند.

این راهنمایی برای فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری بیروت، که در حاشیه جنوبی پایتخت قرار دارد، صادر شد.



فلج کامل عملیات امداد در غزه، و درخواست ها برای انتقال زخمی ها “با هر وسیله ای”

هلال احمر در خان یونس، جنوب غزه، اعلام کرد که “عملیات امداد به طور کامل به دلیل بمباران و قطع ارتباط فلج شده است.” این سازمان گفت که شهروندان مجبور شده اند مسافت های طولانی را زیر بمباران پیاده طی کنند تا “گزارش یک مورد امدادی” دهند.

در همین حال، خلیل الدقرن، رئیس سابق پرستاران در این منطقه، از شهروندان خواست تا مجروحان را “با اتومبیل های غیرنظامی یا هر وسیله نقلیه دیگری به بیمارستان ها منتقل کنند.”

وی افزود که بیش از ۲۵ کشته و ۳۵ زخمی صبح امروز به بیمارستان شهدای الاقصی رسیدند. او گفت که اکثر این زخمی ها خطرناک هستند و توسط سلاح های ممنوعه بین المللی اسرائیل ایجاد شده اند.

این در حالی است که تجاوز اسرائیل به غزه از ۲۲ روز پیش ادامه دارد و باعث انزوای این منطقه محاصره شده از جهان شده است. این تجاوز با قطع شبکه های ارتباطی و اینترنت انجام شده است و منجر به کشته شدن بیش از ۷۳۰۰ نفر و زخمی شدن حدود ۱۹۰۰۰ نفر شده است.

قطع ارتباطات و اینترنت مانع از انجام عملیات نجات می شود. سازمان بهداشت جهانی تخمین می زند که حدود ۱۰۰۰ فلسطینی زیر آوار هستند.

سازمان عفو بین الملل نیز هشدار داده است که قطع ارتباطات و اینترنت در غزه می تواند منجر به پنهان شدن “جنایات دسته جمعی” شود.

در همین حال، توپخانه ارتش اسرائیل همچنان مناطقی را در نزدیکی مرز حائل، در شرق غزه، هدف قرار می دهد. حملات هوایی اسرائیل نیز جبالیا، بیت لاهیا و بیت حانون در شمال را هدف قرار دادند.

در شمال غزه، بمباران اسرائیل اطراف بیمارستان دیالیز را هدف قرار داد، در حالی که توپخانه در شرق رفح، در جنوب غزه، را هدف قرار داد.

غزه دیروز “سخترین شب از بمباران دریایی، زمینی و هوایی” از آغاز تجاوز، در ۷ اکتبر جاری، را تجربه کرد.

وی خاطرنشان کرد که گردان های عزالدین قسام و سرایا القدس تأیید کردند که تلاش های پیشروی نیروهای اسرائیلی را دفع کرده و آن را ناکام گذاشته اند. در همین حال، اسرائیل در جریان تلاش های پیشروی زمینی خود، در چندین منطقه غزه، کشتار انجام داده است.

شب جمعه-شنبه، یک منبع در مقاومت فلسطین به المیادین گفت که “دشمن در حال عقب نشینی است و نتوانسته است هیچ یک از نیروهای خود را در مناطق اصلی تلاش در شمال شرقی، شمال غربی و مرکز در البریج تثبیت کند. بنابراین، شدت بمباران را در محورهای پیشروی افزایش داده است.”

این تشدید اسرائیلی پس از نزدیک شدن به توافق آتش بس صورت گرفت که شامل آزادی همه کودکان و زنان توسط اسرائیل می شود. از سوی دیگر، انتظار می رفت که مقاومت از اتباع غیرنظامی خارجی آزاد شود.

از شرایط توافق این بود که اسرائیل آب را برای غزه باز کند و معبر رفح را باز کند که سوخت و ماشین آلات سنگین برای رفع آوار وارد می شود. علاوه بر این، قرار بود هواپیماهای جنگی، بالگردها و پهپادهای اسرائیل در روزهای آتش بس در آسمان این منطقه پرواز نکنند.

طبق این منابع، اسرائیل به آتش بس یک روزه اصرار داشت که به معنای بازگشایی معبر رفح تنها به مدت یک روز است. این موضوع مورد مخالفت مقاومت قرار گرفت.