
اندیشکده صهیونیستی طرحی برای اخراج و کشتار فلسطینیان منتشر کرد.
کیت کلارنبرگ
منتشر شده در گریزون
ترجمه حمید علوی
در حالی که بمباران عزه توسط اسرائیل به هفته سوم خود می رسد و بیش از ۵۰۰۰ کشته و حداقل یک میلیون آواره بر جای گذاشته است، یک اندیشکده مستقر در تل آویو طرحی برای راه حل نهایی دولت خودخوانده یهودی منتشر کرد.
در یک کتاب سفید که بیش از یک هفته پس از حمله غافلگیرانه حماس به پایگاه های نظامی و کیبوتص های اسرائیل منتشر شد، موسسه امنیت ملی و استراتژی صهیونیسم “طرحی برای اسکان مجدد و ادغام نهایی کل جمعیت غزه در مصر” را ترسیم کرد که بر اساس “فرصت منحصر به فرد و نادر برای تخلیه کل غزه” استوار است که حمله اخیر اسرائیل به این سرزمین محصور ساحلی ارائه داد.
این سند که به زبان عبری در وب سایت سازمان منتشر شده است، توسط امیر ویتمن، “یک مدیر سرمایه گذاری و محقق مهمان” در این موسسه، که همچنین رهبر جناح لیبرال حزب لیکود حاکم اسرائیل است، نوشته شده است. این سند با بیان این واقعیت آغاز می شود که در کشور همسایه غزه مصر ۱۰ میلیون آپارتمان خالی وجود دارد که می توان “بلافاصله” توسط فلسطینی ها اشغال شود. سپس ویتمن به خوانندگان اطمینان داد که این “طرح پایدار … با منافع اقتصادی و ژئوپلیتیکی دولت اسرائیل، مصر، ایالات متحده و عربستان سعودی مطابقت دارد”.
پیشنهاد پاکسازی قومی ویتمن یادآور طرح های اسکان مجدد اجباری است که در روزهای اخیر توسط مقامات سابق اسرائیلی مطرح شده است، که بر اساس دستورات تخلیه ای است که ارتش اسرائیل به کل جمعیت غیرنظامی در شمال غزه صادر کرد.
طرح تاریک ویتمن شامل خرید این زمین ها توسط اسرائیل به قیمت ۵ تا ۸ میلیارد دلار است، قیمتی گزاف که تنها ۱ تا ۱.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی اسرائیل را تشکیل می دهد.
“این مبالغ پول [برای پاکسازی غزه] در مقایسه با اقتصاد اسرائیل بسیار ناچیز هستند”، ویتمن می گوید. “سرمایه گذاری چند میلیارد دلاری برای حل این مشکل دشوار، راه حلی نوآورانه، ارزان و پایدار است.”
ویتمن اذعان کرد که طرح او عملاً به این معنی است که اسرائیل “غزه را می خرد” و استدلال کرد که این نقل مکان “یک سرمایه گذاری بسیار سودآور” برای صهیونیست ها خواهد بود زیرا در طول زمان “ارزش افزوده زیادی” ایجاد خواهد کرد. او اطمینان داد که شرایط محلی “خاک” در این منطقه “برای بسیاری” از صهیونیست ها استاندارد زندگی بالایی را فراهم خواهد کرد، که امکان گسترش شهرک سازی در منطقه نزدیک مرز مصر را فراهم می کند و “به اسکان مجدد نقب کمک شایانی می کند”.
در دسامبر ۲۰۲۱ تل آویو طرح هایی را برای ساخت چهار شهرک در نقب تصویب کرد که قرار است ۳۰۰۰ خانواده صهیونیست در آن زندگی کنند
با وجود اینکه مصر تاکنون فشار اسرائیل برای خروج انبوه ساکنان نوار غزه از طریق گذرگاه رفح جنوبی را رد کرده است، وایتمن استدلال کرد که قاهره خروج انبوه پناهندگان فلسطینی را به عنوان “انگیزه فوری” استقبال خواهد کرد که “به رژیم السیسی سود قابل توجهی خواهد رساند”.
وایتمن ادعا کرد که طلبکاران اصلی قاهره، از جمله فرانسه، آلمان و عربستان سعودی، احتمالاً از احیا اقتصاد مصر به لطف “سرمایه گذاری های اسرائیلی” در ازای نابودی دائمی فلسطینی ها استقبال خواهند کرد. وی حدس زد که اروپای غربی “انتقال کل جمعیت نوار غزه به مصر” را استقبال خواهد کرد، زیرا این امر “خطر مهاجرت غیرقانونی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد… و این برای اروپا یک مزیت قابل توجه است”. در همین حال، انتظار می رود که ریاض از این گام را استقبال کند زیرا “تخلیه نوار غزه به معنای از بین بردن یک متحد مهم ایران است”.
پاکسازی قومی نوار غزه به معنای پایان “درگیری های مداوم و مکرر است که آتش نفرت علیه اسرائیل را شعله ور می کند”. علاوه بر این، “پایان دادن به مشکل غزه تضمین خواهد کرد که مصر به طور پایدار و با مقدار زیاد از گاز اسرائیلی و فرآوری آن بهرهمند شود”، و آن هم از ذخایر عظیمی که اسرائیل در نزدیکی ساحل نوار غزه مصادره کرده است.
انتظار (نظریهپردازان اسرائیلی) می رود که فلسطینی ها خود از این فرصتی که بدست آمده برای اخراج خشونت آمیزشان از خانه های خود استقبال کنند، تا اینکه “در فقر زیر حکومت حماس زندگی کنند”. بنابراین، لازم است که اسرائیل “شرایط مناسب” را فراهم کند تا آنها بتوانند از غزه به قاهره “مهاجرت کنند”. وایتمن خاطرنشان کرد که دو میلیون نفر از ساکنان نوار غزه “کمتر از ۲ درصد از جمعیت کل مصر هستند که امروز ۹ میلیون پناهنده در آن زندگی می کنند. یک قطره در دریا.”
متن با لحنی مبهم به پایان میرسد: “شکی نیست که برای تحقق این طرح باید بسیاری از شرایط به طور همزمان وجود داشته باشد. در حال حاضر این شرایط وجود دارد، و مشخص نیست که چنین فرصتی دوباره چه زمانی و اصلاً دوباره فراهم خواهد شد. اکنون زمان عمل است. اکنون.”
“اگر می خواهیم زنده بمانیم باید بکشید و بکشید و بکشید”
با وجود اینکه این پیشنهادات ممکن است بسیار وحشیانه به نظر برسند، اما بازتاب آن چیزی است که بسیاری از مقامات اسرائیلی به نظر می رسد در سکوت زمزمه می کنند و حداقل یک مقام سابق دولتی به طور علنی آن را به عنوان راه حلی نوع دوستانه برای مشکل فلسطینی تبلیغ کرده است.
“در صحرای سینا، درست در آن سوی نوار غزه، مساحت وسیعی وجود دارد، فضایی تقریباً بی پایان”، دانی آیالون، معاون سابق وزیر خارجه اسرائیل، در مصاحبه ای با مارک لاموت هیل از الجزیره، منطق صهیونیستی نسل کشی پشت پیشنهاد ویتمان را تکرار کرد. “ایده این است – و این اولین بار نیست که این اتفاق می افتد – که آنها به مناطق باز بروند، جایی که ما و جامعه بین المللی زیرساخت ها را آماده خواهیم کرد – شما می دانید، ۱۰ شهر با غذا و آب – درست مانند پناهندگان در سوریه.”
در سال ۲۰۰۴ آرون سوفر دانشمند جمعیت شناس صهیونیستی از دانشگاه حیفا، طرح های دقیقی را برای جداسازی نوار غزه به دولت آریل شارون ارائه کرد. این شامل خروج کامل نیروهای اسرائیلی از منطقه و ایجاد یک سیستم نظارت و امنیتی شدید برای اطمینان از اینکه هیچ چیز و هیچ کس بدون مجوز صهیونیستی نمی تواند وارد یا خارج شود. او پیش بینی کرد که یک نسل کشی مداوم رخ دهد:
“اگر ۲.۵ میلیون نفر در یک نوار غزه محاصره شده زندگی کنند، این یک فاجعه انسانی خواهد بود. این مردم به حیوانات بزرگتری از آنچه امروز هستند تبدیل می شوند… فشار در مرز وحشتناک خواهد بود. این یک جنگ وحشتناک خواهد بود. بنابراین، اگر می خواهیم زنده بمانیم، باید بکشید و بکشید و کشتن را ادامه دهیم. تمام روز، هر روز… تنها چیزی که من را نگران می کند این است که چگونه می توان اطمینان حاصل کرد که پسران و مردانی که باید کشتن را بر عهده بگیرند، بتوانند به خانه های خود و خانواده هایشان بازگردند و انسان های عادی باشند.”
موسسه یک راه حل پاک و ساده را برای رسیدن به همان هدفی که سوفر پیشنهاد داده است، پیشنهاد کرده است. برای تحقق این امر، فلسطینی ها فقط باید سلاح های خود را زمین بگذارند و به سمت بیابان تبعید دائمی حرکت کنند.
منتشر شده در مجله هفته