
سرکوب اعتراضات فلسطین در حال تشدید است: درخواست برای احکام زندان و تبعید.
نوشته جمال اقرث
یونگه ولت
ترجمه میرفخرایی
«معادله رذالت بار هرگونه همبستگی با فلسطین مساوی با حمایت از حماس و یهودستیزی است، یک تصمیم گیری از طرف صدراعظم است: صدراعظم اولاف شولتس (سوسیال دموکرات) پس از بسیج همبستگی با فلسطین در روزهای اخیر، پیش از سفر خود به اسرائیل، روز سه شنبه در برلین خواستار «اقدامات سخت علیه یهودستیزی در آلمان» شد. او گفت که ضروری است که قوانین «با تمام شدت» اجرا شوند. او همچنین به ممنوعیت برنامه ریزی شده برای فعالیت حماس و ممنوعیت شبکه حمایت از زندانیان فلسطینی «سامیدون» اشاره کرد.
نماینده پارلمان ثورستن فری (CDU) نیز نظر مشابهی داشت: به گفته فری، کسانی که می خواهند تابعیت آلمانی بگیرند، باید به «حق وجودی اسرائیل» اعتراف کنند. رئیس فراکسیون FDP کریستیان دیر اظهار داشت که آنچه در روزهای اخیر «حتی در خیابان های آلمان دیده شده است» شرم آور است. معاون صدراعظم روبرت هابک (ائتلاف ۹۰/سبز) خواستار برخورد سخت تر با معترضان شد: هر کس «تروریسم حماس» را در آلمان به طور علنی «جشن بگیرد» و «یهودستیزی را تبلیغ کند» باید عواقب آن را ببیند.
در «ساعت جاری» درخواستی از احزاب دولت ائتلاف و اپوزیسیون دموکرات مسیحی، قرار است در روز چهارشنبه در پارلمان در مورد نحوه برخورد با «ابراز همدردی با فلسطین» بحث شود. رئیس فراکسیون اتحادیه فریدریش مرتس (دموکرات مسیحی) گفت که باید همه کاری انجام شود تا «تصاویر غیرقابل تحمل ستایش خشونت» ناپدید شوند. «ساعت جاری» با عنوان «جلوگیری از ستایش تروریسم در آلمان – مبارزه جدی با یهودستیزی» است. در همین حال، اتحادیه صنفی پلیس آلمان در نامه ای به صدراعظم خواستار «سرمایه گذاری ویژه در امنیت داخلی» شود. به طور خاص، بودجه بیشتری «مبارزه با تروریسم» در نظر گرفته شود.
«به گفته رئیس گروه CSU، الکساندر دوبریندت، کسانی که «علیه اسرائیل نفرت پراکنی می کنند» در آینده می توانند تا شش ماه زندان محکوم شوند. یهودستیزی، که در آینده می تواند به هر شکلی از انتقاد اساسی به دولت اسرائیل نسبت داده شود، باید به عنوان «مورد شدید نفرت پراکنی» طبقه بندی شود.
در هامبورگ، پلیس در یک حکم عمومی روز یکشنبه اعلام کرد که شرکت کنندگان در «تظاهرات طرفدار فلسطین» تا ۵۰۰ یورو جریمه و فراخوان دهندگان تا یک سال زندان محکوم خواهند شد.
حزب دموکرات مسیحی همچنین خواستار اقداماتی علیه «یهودستیزی وارداتی» است. به گفته دوبریندت، پاسپورت آلمانی باید از «حامیان تروریسم با پاسپورت دوگانه» آلمانی گرفته شود و اقامت آنها در آلمان ممنوع شود.
از زمان آغاز جنگ، پلیس در منطقه نویکلن برلین که مهاجرنشین است، افرادی را که نمادهای «طرفدار فلسطین» مانند «شال های فلسطینی» یا پرچم های فلسطین را حمل می کنند، مورد آزار و اذیت قرار داده است. در پایتخت، هرگونه تظاهراتی در این زمینه تا ۲۰ اکتبر به دلیل احتمال نفرت پراکنی و خشونت ممنوع شده است.
دادستانی کل برلین پیش از این اعلام کرده بود که شعار «از رودخانه تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد» را باید به عنوان غیرقانونی طبقه بندی کرد، اگرچه دادگاه اداری برلین در ماه اوت در حکمی اعلام کرده بود که این شعار «به خودی خود یهودی ستیز نیست» و «اشاره ای به نسل کشی ندارد».
پس از اینکه اعضای حماس در ۷ اکتبر موانع مرزی نوار غزه را شکستند و در قلمرو اسرائیل به پایگاه های نظامی حمله کردند، اما در بسیاری از موارد به غیرنظامیان نیز حمله کردند، در آلمان تظاهرات هایی هر چند به ندرت برگزار شد که این اقدام را به عنوان اقدامات مقاومت مسلحانه تحسین کردند. اکنون، تظاهرات ها عمدتاً علیه بمباران های اسرائیل در نوار ساحلی پرجمعیت و محاصره کامل غزه صورت میگیرد.