
مادورو از فلسطین حمایت می کند: به سوی یک کنفرانس بین المللی اضطراری برای متوقف کردن جنگ در غزه.
ترجمه مجله هفته
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا خواستار یک کنفرانس بین المللی فوری از قدرت های بزرگ است که در طی ان توافقی برای متوقف کردن جنگ در غزه حاصل خواهد شد.
نیکولاس مادورو، رئیس جمهور جمهوری بولیواری ونزوئلا، تایید کرد که هفته گذشته با محمود عباس، رئیس جمهور فلسطین، گفتگو کرد و در ان حمایت و همبستگی خود را با مردم فلسطین در برابر تجاوزات مداوم اسرائیل تایید کرد.
مادورو در برنامه هفتگی خود “با مادورو بیشتر” گفت که او بر حمایت کامل و صریح ونزوئلا و دولت بولیواری از آرمان فلسطین، استقلال، تعیین سرنوشت و وجود یک کشور فلسطینی و حمایت صریح از توافقات سازمان ملل متحد و شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد.
مادورو همچنین تشکیل یک کنفرانس بینالمللی اضطراری و فوری قدرتهای بزرگ را برای رسیدن به توافقی که به نفع همه مردم باشد، توقف خشونت و توقف جنگ پیشنهاد کرد و گفت: این تنها راه است.
چند روز پیش، مادورو اعلام کرد که کشورش در خط مقدم است. بر همبستگی با فلسطین، تاکید کرد که “بولیواری نمی تواند در برابر بی عدالتی سکوت کند.”
پیش از این، ایوان گیل پینتو، وزیر امور خارجه ونزوئلا، یک تماس ویدئویی با همتای فلسطینی خود ریاض المالکی برگزار کرد و درخواست خود را برای اتش بس و باز کردن یک کریدور بشردوستانه اعلام کرد.
کاراکاس در یک بیانیه رسمی محکوم شد.نسل کشی مداوم دولت اسرائیل علیه مردم فلسطین که صلح و امنیت بین المللی را تهدید می کند و اصول و پایه های منشور سازمان ملل را نقض می کند، متعهد شده است.
کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، شاهد تظاهراتی در همبستگی با غزه و محکومیت تجاوز اسرائیل به نوار غزه بوده است.