لابی صهیونیستی و اپوزیسیون فاسد ایران بدنبال جنگ.



ترجمه مجله هفته

ایران و آمریکا هر دو این ادعا را رد کردند که ایران عملیات حمله به اسرائیل را سازماندهی و روز دوشنبه هفته گذشته آن را تأیید کرده است. این ادعا را روزنامه وال استریت ژورنال (WSJ) به نقل از اعضای ادعایی حماس مطرح کرد. به گفته این روزنامه، طی هفته ها جلساتی بین حماس و رهبری ایران برگزار شده است که در آن حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران نیز شرکت داشته است. سرانجام، روز دوشنبه هفته گذشته، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به حماس در بیروت چراغ سبز نشان داد.(بخش وسیعی از اپوزیسیون فاسد و وطن فروش ایرانی از طریق رسانه ه و رسانه های اجتماعی رسما خواستار زدن «سر مار» یعنی ایران شده اند این شامل طیف مجاهدین خلق، سلطنت طلبان و حتی رسانه های خارج کشوری و مورد حمایت بریتانیا و عربستان میشود)

سفارت ایران در سازمان ملل متحد به عنوان اولین واکنش، این ادعا را رد کرد که تهران به هیچ وجه در حملات حماس به اسرائیل مشارکت داشته است. این سفارت در بیانیه ای نوشت: “ما از فلسطین به شدت حمایت می کنیم، اما در واکنش فلسطین مشارکتی نداریم، زیرا این واکنش تنها توسط خود فلسطین انجام می شود.” دولت آمریکا نیز این ادعا را رد کرد.

به گفته دولت آمریکا، هنوز هیچ مدرک قطعی مبنی بر مشارکت مستقیم ایران در عملیات حمله حماس به اسرائیل وجود ندارد. جان کربی، مدیر ارتباطات شورای امنیت ملی، روز سه شنبه به شبکه سی ان ان گفت: “هیچ کدام از ما تا به حال هیچ مدرک یا اطلاعات اطلاعاتی قطعی نداشته ایم که نشان دهد ایران مستقیماً در این حملات دخیل بوده است.”

اظهارات ایران و آمریکا نشان می دهد که هر دو رقیب علاقه ای به گسترش درگیری در غزه به یک جنگ منطقه ای ندارند. هر دو کشور اخیراً در مسیر خوبی برای مهار افزایش تنش ها قرار داشتند. مبادله اخیر زندانیان ایران با ایالات متحده به تازگی راه را برای توافق جامع بین تهران و دولت بایدن در مورد غنی سازی اورانیوم در ایران هموار کرد.

اسرائیل می خواهد از جنگ غزه به عنوان بهانه ای برای تحریک ایالات متحده به حمله نظامی علیه ایران به دلیل برنامه هسته ای آن استفاده کند. با این حال، دولت اسرائیل آگاه است که مشارکت مستقیم ایران در جنگ غزه منجر به جنگ چندجبهه ای علیه اسرائیل خواهد شد. به همین دلیل، دولت اسرائیل گزارش وال استریت ژورنال را نیز تأیید نکرد، احتمالاً به این دلیل که نمی خواست در شرایط فعلی تحت فشار بیشتری قرار گیرد.

اینکه ایران از عملیات حمله مطلع بوده و حداقل از طرح های حماس استقبال کرده است، بعید به نظر نمی رسد، اما حماس به دستور ایران عمل نکرده است. حماس یک سازمان سنی است که برای ایجاد یک دولت فلسطینی می جنگد. حماس نیازی به تحریکات تهران ندارد، زیرا از برنامه خودخواهانه پان عرب خود الهام می گیرد. برخلاف حماس، حزب الله در واقع بازوی ایران در منطقه است. حزب الله در روزهای اخیر سیگنال هایی ارسال کرده است که در صورت حمله به نوار غزه با نیروهای زمینی، بی تفاوت نخواهد ماند. با این حال، تا روز سه شنبه، حسن نصرالله، رهبر حزب الله، هیچ اظهارنظر عمومی نکرده است، که به عنوان نشانه ای تلقی می شود که حزب الله قصد دارد در جنگ غزه مداخله کند.

1 Comment

  1. بخش اعظم چپ ایران زاده و کاشته و پرورده صهیونیسم المان هستند و نام آن را چپ گذاشته اند .
    سکوت چنددهه ای انان در برابر جنایات ضد حقوق بشری اسراییل تنها نمونه کوچکی ازین سرسپردگی ژنتیکی و تاریخی است .۰
    انان بنام مبارزه با دولت ایران و با سکوت کامل در برابر جنایات اسراییل موجبات حقانیت بخشی همه جنایتکاران منطقه را فراهم آوردند .
    هر روز بیشتر آشکار میگردد که چپ ایرانی چپ نیست و هیچ ارتباطی با سوسیالیسم ندارد و تنها دنباله رو بدبخت ترین جناح‌های سوسیال صهیون اروپاست .

Comments are closed.