هلند: اوکراین راه بسیار ارزانی برای مبارزه با روسیه است.



ترجمه مجله هفته

وزیر دفاع هلند، کاجسا اولونگرن، گفت که تسلیح کی یف یک راه مقرون به صرفه برای جلوگیری از تهدید ناتو توسط مسکو است. بنابراین، ایالات متحده باید به تأمین مالی این جنگ ادامه دهد.

از کاجسا اولونگرن، وزیر دفاع هلند روز چهارشنبه در مجمع امنیتی ورشو پرسیده شد که آیا آمریکا و متحدانش می توانند تا زمانی که لازم باشد از اوکراین حمایت کنند.

او در پاسخ گفت، «ما نمیتوانیم وانمود کنیم که فقط منتظریم ببینیم انتخابات آمریکا چگونه پیش میرود. البته حمایت از اوکراین یک راه بسیار ارزان برای اطمینان از اینکه روسیه تهدیدی برای اتحاد ناتو با این رژیم نیست، است. مهم است که این حمایت را ادامه دهیم.»
و اولونگرن اضافه کرد:
« این به نفع ما است که از اوکراین حمایت کنیم، زیرا آنها در این جنگ میجنگند، و نه ما.»

با این حال، او اذعان کرد که در ناتو “برخی ها حرف های” دارند. او اخیرا به آمریکا سفر کرده است. تحولات سیاسی در آنجا نگران کننده است. با این حال، اروپای غربی باید با همتایان آمریکایی خود صحبت کند و آنها را متقاعد کند که در این مسیر باقی بمانند. اگر چه سطح حمایت نظامی از کیف اوکراین، روسیه و حتی خود ناتو را شگفت زده کرد، با این حال، وزیر امور خارجه از اوکراین از ناتو خواست تا به همان شیوه ای که از فوریه ۲۰۲۲ بوده است، ادامه دهد:

“من فکر می کنم ما توانایی های زیادی داریم، ما این را در یک سال و نیم گذشته ثابت کرده ایم. تنها کاری که باید انجام دهیم این است که همینگونه ادامه دهیم، “.
آمریکا و متحدانش از زمان تشدید درگیری با روسیه در فوریه ۲۰۲۲، مقدار زیادی پول، سلاح، مهمات و تدارکات را به اوکراین منتقل کرده اند.
هزینه های اتحادیه اروپا در اوکراین تا کنون تقریبا ۹۰ میلیارد دلار، هزینه های ایالات متحده تا کنون حدود ۷۷ میلیارد دلار است
جوزپ بورل، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا اوایل این هفته گفت که اتحادیه اروپا تاکنون ۸۵ میلیارد یورو (۸۹.۸ میلیارد دلار) به اوکراین کمک کرده است که بیش از ۲۵ میلیارد یورو ان کمک نظامی بوده است. آخرین برآوردها از هزینه های ایالات متحده از پایان ماه ژوئیه است بالغ بر مبلغ ۷۷ میلیارد دلار کمک نظامی، ۸.۲۵ میلیارد دلار کمک های بشردوستانه و ۴۶.۶ میلیارد دلار وام و پرداخت نقدی برای حفظ دولت در کیف است.
مسکو بارها هشدار داده است که محموله های سلاح های سنگین و سایر تدارکات به معنای دخالت مستقیم در خصومت ها خواهد بود. با این حال، واشنگتن و بروکسل اصرار دارند که به طور مستقیم در این درگیری دخالت ندارند.
روسیه به نوبه خود اعلام کرد که سلاح های خارجی مسیر جنگ را تغییر نخواهد داد و مسکو را از دستیابی به اهداف خود در اوکراین متوقف نخواهد کرد. به گفته مقامات روسی، گسترش ناتو به سمت شرق یکی از دلایل اصلی درگیری با اوکراین و بن بست با غرب است.