اخبار جنگ اوکراین ۱۴ سپتامبر

پزشک صحرایی اوکراینی به جرم قتل به 22 سال زندان محکوم شد

میخائیل چیستوپلیازوف، یک پزشک صحرایی در دسته دوم گروهان شناسایی یک گردان پیاده نظام دریایی اوکراین، در جمهوری خلق دونتسک به 22 سال زندان محکوم شده است.

همانطور که دفتر مطبوعاتی دادستانی جمهوری به خبرگزاری تاس گفت، تحقیقات نشان داد که این جوان 26 ساله در مارس 2022 در محل کارخانه فولاد ایلیچ در ماریوپل به یک بازنشسته 69 ساله شلیک کرده است. در طول محاکمه جنایی، چیستوپلیازوف به قتل بر اساس نفرت سیاسی یا ایدئولوژیک و همچنین رفتار وحشیانه با مردم غیرنظامی مجرم شناخته شد.



مولداوی با هیچ تهدیدی از سوی روسیه مواجه نیست

میرچا جوآنا معاون دبیرکل ناتو توضیح می دهد که مولداوی هیچ تهدید نظامی از سوی روسیه نمی بیند. ائتلاف چنین حوادثی را که در آن بخش‌هایی از پهپادهای بدون سرنشین به خاک رومانی سقوط می‌کند، به‌جای تهدید عمدی، تصادفی می‌داند.

با این حال، Geoană ادامه داد، این بدان معنا نیست که روسیه از کل زرادخانه جنگ هیبریدی خود علیه جمهوری مولداوی استفاده نکرده و در حال حاضر استفاده می کند. به گفته مقامات ناتو، این موارد شامل استفاده از سلاح های انرژی، حملات سایبری و اطلاعات نادرست و همچنین مداخله ادعایی در مکانیسم های دموکراتیک و تحریک ناآرامی های اجتماعی است.



پس توهین مشاور زلنسکی به چینی ها: چین توضیح می خواهد

وزارت خارجه چین درباره اظهارات مشاور ولادیمیر زلنسکی درباره «پتانسیل ضعیف فکری» چین اظهار نظر کرده است.

مائو نینگ، نماینده رسمی وزارت امور خارجه چین در پاسخ به سوالی در مورد موضع پکن در این خصوص در یک جلسه توجیهی پاسخ داد:

او باید توضیح بدهد و خودش را توجیه کند.»

میخائیل پودولیاک، مشاور زلنسکی در توییتی پاسخ داد:

«تبلیغات کلاسیک روسیه: خارج از چارچوب، تحریف و متناسب با گروه‌های هدف به منظور ایجاد درگیری».

چن ویهوا، رئیس دفتر اتحادیه اروپا روزنامه چاینا دیلی درباره بیانیه اصلی پودولجاک در توییتر توضیح داد:

“سیاستمدار نادان و نژادپرست.”

کاربران چینی نیز بیانیه اصلی او را دیدند و اظهار نظر کردند:

“ما یک قطار شناور مغناطیسی داریم. در قطار اوکراین، مردم در حین حرکت مستقیماً روی ریل مدفوع می کنند. روشنفکران. اگر آنها اینقدر باهوش هستند، چرا اینقدر گدایی میکنند ؟”

یک کاربر هندی نوشت:

«به همین دلیل است که ما روی ماه هستیم و آنها در میدان مین هستند.»

خلبانان نیروی دریایی روسیه یک قایق جنگی بدون سرنشین اوکراینی را در دریای سیاه منهدم کردند


وزارت دفاع روسیه اعلام کرد یک قایق بدون خلبان اوکراینی در دریای سیاه پیدا و منهدم شد. در پیام آمده است:

در 14 سپتامبر یک قایق بدون خلبان نیروهای مسلح اوکراین در آبهای دریای سیاه توسط نیروی دریایی ناوگان دریای سیاه کشف و منهدم شد.

پیش از این، وزارت دفاع روسیه روز پنجشنبه از تلاش نیروهای مسلح اوکراین برای حمله به کشتی گشتی ناوگان دریای سیاه سرگئی کوتوف در آب های دریای سیاه با پنج قایق نیروی دریایی بدون سرنشین خبر داده بود. ارتش روسیه هواپیماهای بدون سرنشین را به موقع کشف کرد – همه آنها با آتش سلاح های معمولی سرگئی کوتوف نابود شدند.

اوکراین منطقه کورسک را گلوله باران کرد – یک نفر کشته شد

کیف دوباره به منطقه کورسک حمله کرد. به گفته فرماندار رومن استاروویت، راکت ها به شهرک تیوتکینو در مرز با اوکراین اصابت کردند. ساختمان یک کارخانه تولید اتانول مورد اصابت قرار گرفت و یکی از کارکنان آن به شدت مجروح شد. قبل از رسیدن نیروهای امدادی به محل، این مرد بر اثر جراحات وارده جان باخت.



نیروهای اوکراینی منطقه بلگورود را بیش از 130 بار در 24 ساعت گلوله باران کردند

ارتش اوکراین در 24 ساعت گذشته بیش از 130 بار مناطق نزدیک به مرز در منطقه بلگورود را گلوله باران کرده است. شهر شبکینو به تنهایی 16 بار مورد هدف قرار گرفت. فرماندار ویاچسلاو گلادکوف گزارش می دهد که ساختمان یک شرکت در آنجا آسیب دیده است.
فرماندار در تلگرام خلاصه ای از حملات روز قبل به این منطقه را منتشر کرد: پنج منطقه مرزی گلوله باران شدند، تعداد کل گلوله های شلیک شده 137 گلوله بود که شش بمب انفجاری توسط هواپیماهای بدون سرنشین پرتاب شده بود. به گفته رئیس این منطقه، روستای اورازوو در ناحیه والویسکی توسط راکت‌اندازهای چندگانه Grad گلوله باران شد. گلادکو می نویسد:
“در منطقه بلگورود، 26 گلوله توپ به سمت روستای شچتینوفکا، سه گلوله به روستای ژوراولیوفکا و شش گلوله به سمت روستاهای نائوموفکا و نخوتیفکا شلیک شد. علاوه بر این، یک هواپیمای بدون سرنشین سه بمب خوشه‌ای را بر روی ژوراولووکا و یک مهمات تکه تکه شده را در منطقه پرتاب کرد. روستای Solntsevka.”


دیدار لوکاشنکو و پوتین در روز جمعه

الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس روز جمعه برای گفتگو با همتای خود ولادیمیر پوتین به روسیه سفر خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری بلتا، بخش اصلی این دیدار روز جمعه 24 شهریورماه برگزار می شود.
در راس دستور کار، سوالات مربوط به وضعیت بین المللی و منطقه ای است. علاوه بر این، وظایف مشترک در زمینه های تجاری و صنعتی مورد بحث قرار خواهد گرفت.



مقامات دونتسک تلفات پس از گلوله باران در Kremennaya را تایید می کنند

در پی گلوله باران شهر کرمنایا در جمهوری خلق لوهانسک (LPR) توسط نیروهای اوکراینی، یک نفر کشته شد. مقامات نظامی این شهر با تاکید بر اینکه یک مرد روز قبل در گلوله باران شهر کشته شده است در این باره به خبرنگاران توضیح دادند.



رسانه ها: پنتاگون تیمی را برای نظارت بر کمک های آمریکا به کیف تشکیل می دهد

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، وزارت دفاع آمریکا گروه ویژه ای را برای کنترل استفاده از کمک های آمریکا در اوکراین تشکیل داده است. CNN گزارشی از بازرس کل پنتاگون دارد. بر این اساس، واشنگتن به دلیل حضور محدود خود در زمین، قادر به نظارت موثر بر استفاده از میلیاردها دلار آمریکا که به کی یف ارسال می شود، نیست. به همین دلیل تیمی تشکیل شده است که قرار است متخصصان آن اواخر شهریور به اوکراین برسند.
به گزارش سی ان ان، از زمان تشدید درگیری ها، این اولین بار است که پرسنل وزارت دفاع آمریکا در اوکراین مستقر می شوند.

ارتش روسیه به پست فرماندهی و مرکز کنترل پهپادها را در جمهوری دموکراتیک خلق مورد حمله قرار داد

توپخانه‌های یگان نیروهای جنوبی یک پست فرماندهی و یک مرکز کنترل پهپاد نیروهای مسلح اوکراین را در نزدیکی شهرک‌های کراسنوگروفکا و آودیفکا در جمهوری خلق دونتسک (DPR) منهدم کردند. این چیزی است که گئورگی مینساشویلی، سخنگوی مطبوعاتی این انجمن به تاس گفت. همچنین سه خودروی حامل واحدهای خرابکار و یک جایگاه نارنجک انداز نیز منهدم شد.
به گفته مینساشویلی، دشمن یک سامانه تسلیحاتی ام 119 ساخت آمریکا، یک هویتزر Msta-B و 9 خمپاره را از دست داد. یک انبار مهمات نیز منهدم شد.



حمله به کشتی روسی با پهپادهای آبی در دریای سیاه


صبح پنجشنبه نیروهای مسلح اوکراین با پنج پهپاد آبی به کشتی گشتی ناوگان روسیه در دریای سیاه سرگئی کوتوف حمله کردند.
به گفته وزارت دفاع مسکو، این حمله با موفقیت دفع شد. خدمه سرگئی کوتوف قایق های اوکراینی را با سلاح های خود منهدم کردند.



یک حمله دیگر توسط ارتش اوکراین – رهگیری چندین پهپاد بر فراز کریمه

به گفته وزارت دفاع روسیه، پدافند هوایی یک حمله پهپادی دیگر اوکراین به کریمه را دفع کرده است. حداقل 11 هواپیمای بدون سرنشین صبح پنجشنبه بر فراز حریم هوایی شبه جزیره رهگیری شدند. در بیانیه این مرجع در تلگرام آمده است:
حدود ساعت 5:30 صبح به وقت مسکو در 14 سپتامبر، تلاش رژیم کی یف برای انجام یک حمله تروریستی با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین بر روی اشیاء در فدراسیون روسیه خنثی شد.
این وزارتخانه جزئیات بیشتری ارائه نمی کند.


جنگنده روسی: نیروهای کی یف برای پیشروی در جبهه آودیوکا بیهوده تلاش می کنند

یگان های اوکراینی روزانه 60 تا 70 سرباز را در ادامه تلاش های ضدحمله ناموفق خود به سمت آودیوکا در جمهوری خلق دونتسک از دست دادند. یک سرباز روسی از تیپ 1 اسلاو با نام مستعار وودولاس به ریانووستی گفت.
وی همچنین خاطرنشان کرد که به دلیل ضعف خود در میدان نبرد، نیروهای اوکراینی از تاکتیک های ارعاب و گلوله باران مناطق آرام در شهرهای جمهوری دموکراتیک خلق دونتسک استفاده خواهند کرد.
“آنها متوجه می شوند که دارند ضرر می کنند و به همین دلیل به مناطق مسکونی حمله می کنند. آنها هیچ آزادی عمل ندارند، آنها سعی می کنند ترس وارعاب ایجاد کنند. اما چه کسی می تواند مرعوب شود وقتی این ده سال است که اینجا اتفاق می افتد؟ آنها نمی توانند اینجا کسی را بترسانند. “



کاخ سفید: ایالات متحده هیچ راهی برای پایان دادن به درگیری اوکراین با شرایط خود نمی بیند

به گزارش ریانووستی به نقل از خبرنگاران خود، به گفته ایالات متحده، در حال حاضر هیچ راهی برای پایان دادن به درگیری در اوکراین وجود ندارد، زیرا هیچ شرایطی برای واشنگتن قابل قبول نیست. از کربی نقل شده است که گفت:
بدیهی است که در حال حاضر این اتفاق نمی افتد.
گفته می شود وی به سوالی درباره راه حل احتمالی بحران اوکراین پاسخ داده است.
به گفته کربی، شرایطی که واشنگتن می پذیرد شامل “احترام به حاکمیت” اوکراین، خروج نیروهای روسیه و همچنین موفقیت های کی یف در بازپس گیری مناطق از دست رفته است.

مذاکره کننده ارشد روسیه در وین نسبت به تحویل موشک های ATACMS به کیف هشدار داد


بر اساس اطلاعات دریافتی، ایالات متحده قصد دارد موشک های دوربرد ATACMS و همچنین پهپادهای چند منظوره MQ-1C Gray Eagle و MQ-9 Reaper را به “دست نشاندگان خود” در کیف، کنستانتین گاوریلف، مذاکره کننده ارشد روسیه در امور نظامی تحویل دهد. امنیت و کنترل تسلیحات، گفتوین. او در یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه عمومی مجمع همکاری امنیتی سازمان امنیت و همکاری اروپا سخنرانی کرد.
ما هشدار می دهیم که اقدامات متقابل مناسب برای مدت طولانی غایب نخواهد بود. آنها می دانند که ماشین نظامی ضعیف غرب نمی تواند بر موفقیت نظامی ارتش روسیه در منطقه عملیات ویژه تأثیر بگذارد.
علاوه بر این، گاوریلوف خاطرنشان کرد که «تلاش‌های دیوانه‌وار» کشورهای عضو سازمان امنیت و همکاری اروپای غربی برای منزوی کردن روسیه «بیهوده است و برای مبتکران آنها یک بومرنگ خواهد بود».


ماسک: استارلینک را بر اساس دستورالعمل های بایدن برای حمله اوکراین به کریمه فعال می کرد

به دلیل تحریم های آمریکا علیه روسیه، سیستم ارتباط ماهواره ای استارلینک هرگز در کریمه فعال نشد. ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیس ایکس، این موضوع را چند هفته پیش در پلتفرم رسانه اجتماعی X (توئیتر سابق) خود به وضوح بیان کرده بود و اکنون آن را در کنفرانس فناوری “All-In Summit” تکرار کرد.
اسپیس ایکس یک تماس اضطراری از اوکراین «به معنای واقعی کلمه در نیمه شب» برای روشن کردن Starlink در کریمه دریافت کرد. به گفته ماسک، کی‌یف عملاً از این شرکت خواسته بود تا “در یک اقدام بزرگ جنگی مشارکت فعال داشته باشد.” بنابراین Starlink فعال نشد.
با این حال، وی افزود که اگر دستوری از جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا دریافت می کرد، سیستم را روشن می کرد.


اسکات ریتر: نیروهای کی یف نمی توانند در مقابل تجهیزات جنگی روسیه بایستند

اسکات ریتر، افسر سابق تفنگداران دریایی آمریکا و بازرس سابق تسلیحات سازمان ملل در مصاحبه با کانال یوتیوب Judging Freedom گفت: نیروهای مسلح اوکراین نشان داده اند که نمی توانند در مقابل هلیکوپترهای روسی و همچنین موشک های ضد تانک مقاومت کنند. بنابراین، به گفته وی، نیروهای کی یف هنوز در خارج از خط اول دفاعی گیر افتاده اند و در آنجا کشته می شوند.
ریتر همچنین خاطرنشان کرد که ارتش اوکراین مهارت های لازم برای اجرای عملیات نظامی موفق را ندارد. قادر به ایجاد هیچ وسیله ای برای جلوگیری از حفظ اثربخشی رزمی دشمن در میدان نبرد، استفاده از لجستیک و انجام مانورهای موفق نبود.
“چه کسی برنده خواهد شد؟ مانند زلنسکی؟ با این سرعت، بیست سال طول می کشد تا به ملیتوپل برسید، اما حتی نمی توانید به آنجا برسید، زیرا زودتر از تعداد افراد خالی خواهید شد.”



نماینده اوکراینی: غرب نباید علناً موضوع انتخابات در اوکراین را مطرح کند

الکساندر کورنیینکو، معاون اول رئیس مجلس ورخوونا اعلام کرده است که شرکای غربی نباید به طور علنی موضوع برگزاری انتخابات در اوکراین تحت حکومت نظامی را مطرح کنند.
کشورهای غربی اصرار دارند که انتخابات اوکراین در زمان مقرر برگزار شود، در حالی که رئیس جمهور ولادیمیر زلنسکی و تیمش می خواهند از این امر اجتناب کنند. به دلیل این اختلاف نظر، مقامات اوکراین مجبور شده اند چندین بار اظهارات خود را در این مورد تغییر دهند. کورنیینکو در تلویزیون اوکراین تاکید کرد:
من پیشنهاد می کنم شرکای غربی ما این گفتمان را کمتر علنی کنند، شرایط خود را در نظر بگیریم، فعلا نمی خواهیم انتخابات برگزار کنیم.
به گفته وی، برگزاری انتخابات در شرایط خصومت غیرممکن است. انتخابات پارلمانی اوکراین قرار بود در اکتبر سال جاری و انتخابات ریاست جمهوری در بهار سال آینده برگزار شود. طبق قانون اساسی، تا زمانی که حکومت نظامی حاکم است، نمی توانند برگزار شوند. در ماه ژوئیه، پارلمان حکومت نظامی را برای 90 روز دیگر تمدید کرد و انتخابات رادا را زیر سوال برد. زلنسکی بارها اعلام کرده است که انتخاب رئیس دولت تنها پس از پایان جنگ انجام می شود.

قطعات مشکوک جدید پهپاد در منطقه مرزی رومانی کشف شد

قطعات مشکوک هواپیماهای بدون سرنشین دوباره در رومانی کشف شد. این بار این کشف کمی دورتر در داخل خاک انجام شد. همانطور که وزارت دفاع بخارست روز چهارشنبه اعلام کرد، نیروی هوایی قطعات جدید را در نزدیکی شهرهای نوفارو و ویکتوریا در منطقه تولچه در دلتای دانوب – در حدود 22 و 25 کیلومتری مرز اوکراین – پیدا کرد.
چهارشنبه شب برای اولین بار هشدارهای تلفن همراه در جوامع هم مرز با اوکراین در مناطق تولچه و گالاتسی وجود داشت. همچنین کار برای ساخت پناهگاه های حمله هوایی در نزدیکی پلائو در جریان بود.
مکان دو اکتشاف اول بقایای هواپیماهای بدون سرنشین در هفته گذشته در نزدیکی پلائورو، همچنین در منطقه، کمتر از 500 متر از بندر اسماعیل اوکراین است.



سه نفر در بمباران دونتسک اوکراین زخمی شدند

سه زن در اثر گلوله باران منطقه کیف اسکای دونتسک توسط نیروهای اوکراینی مجروح شدند. این توسط نمایندگی جمهوری خلق دونتسک در مرکز مشترک کنترل و هماهنگی مسائل مربوط به جنایات جنگی اوکراین گزارش شده است.
نیروهای اوکراینی خانه های شخصی را در این منطقه گلوله باران کردند و از توپخانه کالیبر 155 میلی متری ناتو استفاده کردند.



وزارت دفاع روسیه: پهپاد کامیکازه هویتزر ساخت آمریکا را منهدم کرد

تصاویر ویدئویی منتشر شده توسط وزارت دفاع در مسکو نشان می دهد که چگونه واحدهای واحد دنیپر از یک پهپاد تهاجمی لانست برای انهدام هویتزر M777 اوکراینی که توسط ایالات متحده تهیه شده بود استفاده کردند. خبرگزاری ریانووستی این ویدئو را به اشتراک گذاشته است.
همچنین گفته می شود که مرکز کنترل پهپاد های شناسایی روسی یک موقعیت جنگی استتار شده ارتش اوکراین را کشف کردند که در آن اسلحه با یک ضربه دقیق از کار افتاد.


دونتسک: دو غیرنظامی بر اثر انفجار مواد منفجره مجروح شدند

بعد از ظهر چهارشنبه (به وقت محلی) اشیای انفجاری در پایتخت منطقه ای جمهوری خلق دونتسک (DPR) منفجر شد و دو مرد 30 و 67 ساله را مجروح کرد. این را نمایندگی DPR در مرکز مشترک کنترل و هماهنگی مسائل جنایات جنگی اوکراین (JCCC) در تلگرام گزارش کرده است.
این حادثه در منطقه کالینینسکی رخ داد که در فاصله کمی از خط تماس قرار دارد.
همچنین گفته می شود که در گلوله باران اوکراین به یک ساختمان مسکونی و یک مدرسه نیز خسارت وارد شده است.


بریتانیا ارزش قرارداد برای جایگزینی مهمات تحویل شده به کیف را به 477 میلیون یورو افزایش داد.

دولت بریتانیا ارزش قرارداد برای جایگزینی مهمات تحویل داده شده به اوکراین را از 280 میلیون پوند (326 میلیون یورو) به 410 میلیون پوند (477 میلیون یورو) افزایش داده است. این از بیانیه شرکت دفاعی BAE Systems به دست آمده است.
BAE Systems قراردادهای جدیدی به ارزش 130 میلیون پوند اضافی برای تامین مهمات به وزارت دفاع بریتانیا به دست آورده است. این دستور در پی تصمیم وزارت دفاع مبنی بر افزایش ارزش قرارداد اعلام شده در ماه جولای از 280 میلیون پوند به 410 میلیون پوند صادر شده است.


گزارش رسانه ها: کی یف از موشک های ساخت انگلیس در حمله به کارخانه کشتی سازی در سواستوپل استفاده می کند

همانطور که شبکه تلویزیونی اسکای نیوز به نقل از منابع خود در غرب و اوکراین گزارش می دهد، ارتش اوکراین در آخرین حمله به زیرساخت بندر سواستوپل در شبه جزیره کریمه از موشک های کروز طوفان سایه ساخت انگلیس استفاده کرد. استفاده شده. این شبکه تلویزیونی به نقل از یک منبع می گوید:
“این سایه طوفان بود.”
بر اساس گزارش ها، وزارت دفاع بریتانیا هنوز در مورد این حادثه اظهار نظری نکرده است.


نماینده روسیه در سازمان ملل: غرب به زودی ادعا خواهد کرد که مهمات اورانیوم برای سلامتی مفید است


واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل، در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در شهر نیویورک روز سه شنبه، ارسال سلاح به اوکراین را محکوم کرد. او به طور خاص بر مهمات خوشه ای ارائه شده توسط ایالات متحده، که به ویژه برای غیرنظامیان خطرناک هستند، و مهمات اورانیوم ضعیف شده، که منطقه ای را که در آن استفاده می شود آلوده می کند و متعاقباً باعث بیماری جدی می شود، تمرکز کرد.
نبنسجا همچنین به اظهارات غرب مبنی بر اینکه مهمات با اورانیوم ضعیف شده به هیچ وجه مضر نیست اشاره کرد و با بدبینی اضافه کرد:
«به زودی به ما نشان داده خواهد شد که واقعاً برای سلامتی ما مفید است.»



بوداپست: موضع مجارستان در مورد مناقشه در اوکراین به موضع مشترک اتحادیه اروپا تبدیل خواهد شد


پیتر سییارتو، وزیر خارجه مجارستانAP Photo/John Minchillo
اکثر کشورهای اتحادیه اروپا منتظر صلح در اوکراین هستند و به همین دلیل از موضع مجارستان به نفع یک راه حل دیپلماتیک برای مناقشه حمایت می کنند که دیر یا زود به یک موضع مشترک اروپایی تبدیل خواهد شد. این را پیتر سییارتو، وزیر امور خارجه و روابط اقتصادی خارجی مجارستان اعلام کرد. وی در پیامی تصویری گفت:
شرکای ما در آسیا و آفریقا دائماً می پرسند که چه زمانی صلح حاصل می شود، چه زمانی اتحادیه اروپا در نهایت اقدام برای صلح را آغاز خواهد کرد.
سییارتو خاطرنشان کرد که اکثر کشورها از حل و فصل مسالمت آمیز مناقشه اوکراین حمایت می کنند، اگرچه سیاستمداران و رسانه های پیشرو در اتحادیه اروپا تلاش می کنند وضعیت را به گونه ای متفاوت نشان دهند.
دیپلمات ارشد مجارستان معتقد است که کشورش ممکن است تنها کشوری در اتحادیه اروپا باشد که به طور مداوم متعهد به آتش بس فوری و آغاز مذاکرات صلح درباره اوکراین است. او اضافه کرد:
این موقعیت در خارج از اروپا بسیار ارزشمند است. اکثر کشورهای غیر اروپایی انتظار دارند این موقعیت مجارستان غالب شود و به یک موقعیت پاناروپایی تبدیل شود.


فعال صلح: آمریکا می خواهد درگیری در اوکراین را متوقف کند

واشنگتن خواهان توقف درگیری در اوکراین است که برای روسیه غیرقابل قبول است. این نظر توسط یاکوب دی یونگ، فعال حقوق بشر هلندی و بنیانگذار سازمان حقوق بشر پروژه های صلح لاهه، در مصاحبه با ریانووستی بیان شده است. او توضیح می دهد:

“من فکر می کنم ایالات متحده می خواهد مناقشه اوکراین را متوقف کند، آنها سناریوی کره شمالی را هدف قرار داده اند. من فکر می کنم آنها قبلاً این واقعیت را پذیرفته اند که نمی توانند برنده شوند. هدف آنها این است که اوضاع را به همان شکلی که الان هستند رها کنند و وضعیت فعلی را متوقف کنند. از اموربا این حال، من این تصور را دارم که گزینه درگیری منجمد برای روسیه غیرقابل قبول است.”

به گفته این فعال، ایالات متحده احتمالا به نتیجه ای امیدوار است که در آن مرزهای اوکراین به همان شکلی که هستند باقی بمانند. او اضافه می کند:

«اما اگر ایالات متحده اوکراین را به عضویت ناتو بپذیرد چه اتفاقی می‌افتد؟ آنها اوکراین را بدون هیچ‌وقت مسلح می‌کنند، شاید حتی آن را به سلاح هسته‌ای مجهز کنند، چه کسی می‌داند. و برای روسیه این کاملا غیرقابل قبول است، این یک تهدید امنیتی واقعی است.»

دی یونگ معتقد است که صلح در اوکراین تنها در صورتی امکان پذیر است که ایالات متحده مایل به مذاکره با روسیه باشد.
در واقع، همه اینها یک جنگ بزرگ بین روسیه و ایالات متحده است، خاک اوکراین فقط برای جنگ استفاده می شود. سوریه، نیجر، تایوان و هر کشور دیگری می توانند جای اوکراین را بگیرند.
تا زمانی که آمریکا درک نکند که تنها ابرقدرت نیست و باید برای مذاکره آماده باشد، هیچ شانس واقعی برای صلح وجود نخواهد داشت.


یک غیرنظامی در گلوله باران جمهوری خلق دونتسک زخمی شد

یک غیرنظامی بر اثر شلیک واحدهای اوکراینی در گورلووکا زخمی شد. این توسط ایوان پریخودکو، شهردار این شهر گزارش شده است. او در تلگرام می نویسد:

“در نتیجه گلوله باران شهرک Zaitsevo (منطقه نیکیتوفسکی Gorlovka) توسط نازی‌های اوکراینی، یک زن صلح‌جو از گورلووکا زخمی شد.
به گفته پریخودکو، نیروهای اوکراینی در حال حاضر به صورت بی نظم به شهرک زایتسوو حمله می کنند.

Be the first to comment

پاسخی بگذارید