
«بلومبرگ»: هواوی در حال دستیابی به موفقیت در تراشه ها است.
ترجمه مجله هفته
ضربه ای به تحریم های آمریکا هواوی در حال ساخت یک پردازنده ۷ نانومتری پیشرفته برای تأمین انرژی جدیدترین تلفن های هوشمند خود است، که چالشی در برابر تحریم های ایالات متحده است و نشانه ای از پیشرفت سریع پکن در مبارزات ملی خود است و پشت سر نهادن تلاش های ایالات متحده برای مهار رشد چین است.
به گفته آژانس آمریکایی «بلومبرگ»، گوشی چینی «Mate 60 Pro» تولید شده توسط هواوی توسط تراشه جدید تولید شده در چین طراحی شده است. این اولین پردازنده ای است که از پیشرفته ترین فناوری «۷ نانومتر» استفاده می کند.
این تحول کیفی نشان می دهد که دولت چین در تلاش برای ساخت یک اکوسیستم تراشه محلی پیشرفت غیر قابل انکاری داشته. هنوز در مورد پیشرفت هایی که انجام شده است، از جمله امکان تولید تراشه ها در مقادیر زیاد یا با هزینه مناسب، رمز و راز زیادی وجود دارد. با این حال، تلفن Mate 60 سوالات جدی در مورد اثربخشی کمپین جهانی تحت رهبری ایالات متحده برای جلوگیری از دسترسی چین به فناوری پیشرفته را مطرح می کند، که ناشی از نگرانی هایی است که می تواند برای افزایش توانایی های نظامی چین مورد استفاده قرار گیرد.
به نوبه خود، دن هاچیسون، معاون رئیس TechInsights، گفت: «این یک تحول بسیار مهم برای چین است که پیشرفت تکنولوژیکی شرکت چینی SMIC در مسیر شتاب قرار دارد و به نظر می رسد مشکلات موثر بر بهره وری در فناوری ۷ نانومتری را برطرف کرده است.»
روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» ماه مه گذشته گزارش داد که «تحریم های ایالات متحده علیه چین به شرکت های فن آوری چینی انگیزه داده است تا تحقیقات را برای توسعه هوش مصنوعی پیشرفته بدون تکیه بر آخرین تراشه های آمریکایی تسریع کنند.»
در آگوست سال گذشته، خبرگزاری چینی شین هوا گزارش داد که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده اخیراً قانون تراشه های الکترونیکی و علمی سال ۲۰۲۲ را امضا کرده است تا تلاش کند بخش های علم، فناوری و تراشه در ایالات متحده را با ارائه مشوق هایی به سازندگان تراشه و مجبور کردن آنها احیا کند.