لاوروف: خواستههای غرب برای مذاکرات صلح فقط یک نیرنگ تاکتیکی است
ترجمه مجله هفته

به گفته سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، ابتکارات صلح غربی به هیچ وجه برای پایان دادن به درگیری مسلحانه نیست. به گفته لاوروف، غرب فقط می خواهد به کی یف فرصت بدهد تا دوباره مسلح شود.
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه ای که روز شنبه منتشر شد، گفت: ایالات متحده و متحدانش خواهان پایان درگیری اوکراین نیستند و ابتکارات ادعایی صلح آنها صرفاً تلاشی برای خرید زمان کیف است.
لاوروف در اوایل سال جاری گفت: «مسائل ژئوپلیتیکی نباید با زلنسکی، که دست نشاندهای در دست غرب است، بلکه مستقیماً با اربابانش مورد بحث قرار گیرد». او در پاسخ به سوالی درباره این ایده به مجله International Affairs گفت که مذاکره مستقیم با آمریکایی ها منطقی خواهد بود.
لاوروف با اشاره به اینکه “هدف رسمی اعلام شده این کشور تحمیل “شکست استراتژیک” به روسیه است، گفت: “اما مشکل این است که ایالات متحده هیچ قصدی برای پایان دادن به درگیری ندارد.”
لاوروف گفت: چشم انداز مذاکرات بین روسیه و غرب “در این مرحله وجود ندارد”، در حالی که “حامیان مالی غربی کی یف مدام از آنها می خواهند که بالا بروند.”
لاوروف گفت: پافشاری بر به اصطلاح “فرمول صلح” رئیس جمهور اوکراین ولادیمیر زلنسکی در نشست های کپنهاگ و جده – که روسیه به آن دعوت نشده بود – “به سختی گواه بر قصد غرب برای مذاکره با روسیه است.”مسکو فهرست ده ماده ای از خواسته های زلنسکی را به عنوان یک اولتیماتوم غیرقابل قبول و بدون ارتباط با واقعیت رد کرده است.
لاوروف گفت که روسیه بارها و بارها برای مذاکره تلاش کرده است، از توافقات مینسک در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ شروع شده و با “تلاش شدید برای انتقال نگرانی های خود به پایتخت های غربی” در دسامبر ۲۰۲۱ پایان یافته است. غرب ابتکار مسکو را “متکبرانه” رد کرد و در عوض عرضه سلاح و مهمات به کیف را گسترش داد. لاوروف ادامه داد:
«ما درخواستهای ریاکارانه غرب برای مذاکره را یک ترفند تاکتیکی برای خرید زمان و دادن مهلت به نیروهای خسته اوکراینی و فرصتی برای سازماندهی مجدد و ارسال سلاح و مهمات بیشتر میدانیم.»
وی افزود که پیشنهاد غرب برای مذاکرات صلح راه ادامه جنگ را هموار میکند و نه یک روند اتحاد مسالمت آمیز. آنگلا مرکل، صدراعظم سابق آلمان، دسامبر گذشته اعتراف کرد که پیشنهاد فرانسه و آلمان در مینسک در سال ۲۰۱۵ “تلاشی برای دادن زمان به اوکراین” برای ارتقای ارتش خود بود. پس از آن فرانسوا اولاند، رئیس جمهور سابق فرانسه، این موضوع را تایید کرد.