جنایات اسلامگرایان ترک علیه بومیان در برزیل



برزیل: کودکان ربوده شده توسط فرقه اسلامگرای ترکیه آزاد شدند. اینترپل تحقیق می کند، آنکارا سکوت می کند

نوشته امره شاهین
یونگه ولت
ترجمه مجله هفته

این اتهامات شامل قاچاق انسان و اجبار بومیان به مسلمان شدن است. گفته می شود که فرقه ترک-اسلامی سلیمانچیلار سالهاست که کودکان بومی را از برزیل به ترکیه می‌ربایند تا اینکه فعالیت های انها روز شنبه در نتیجه تحقیقات اینترپل به طور موقت به پایان رسید.
شش کودک که سال گذشته بین سنین ۱۳ تا ۱۷ سال به ترکیه اورده شده بودند، اجازه یافتند نزد خانواده هایشان بازگردند. این پرونده توسط پورتال های خبری متروپولیس از برزیل و Artigercek از ترکیه افشا شد.
در مرکز تحقیقات، عبدالحکیم توکدمیر، دوستانش توگرول متین، عبدالله آری و هاکان اوگورلو و انجمن همبستگی کمک های بشردوستانه آمازون که در سال ۲۰۱۹ در مانائوس، مرکز ایالت آمازوناس برزیل تأسیس کردند، قرار دارند.
گفته می شود که از اینجا گروه توکدمیر به سائو گابریل دا کاچویرا راه یافته است.
این شهر بزرگترین جامعه بومی کشور است، با کمی بیش از ۴۶ هزار نفر جمعیت در ۱۰۹ هزار کیلومتر مربع – به اندازه کشور گواتمالا در آمریکای مرکزی.
آنها در آنجا مدتی را با ساکنان گذراندند تا بتوانند اعتماد آنها را جلب کنند.
وعده‌های دروغین – فرصت‌های آموزشی و حضور در دانشگاه – و برخی از والدین متقاعد شدند که وکالتنامه‌ای را امضا کنند که فرزندانشان را به توکدمیر سپردند.
آنها ابتدا کودکان را به مانائوس آوردند. رفت و آمد در داخل ایالت فقط با قایق یا هواپیمای خصوصی امکان پذیر است و می تواند بین شش تا هشت روز طول بکشد.
وقتی به مانائوس رسیدند، بچه ها سه سال در تأسیسات انجمن زندگی میکردند. از آن پس نامهای جدیدی به آنها داده شد، مانند محمد یا حسین، باید به اسلام میگرویدند و بر اساس قوانین آن زندگی کنند: روزی پنج بار نماز میخواندند، در ماه رمضان روزه بگیر، قرآن بخوان. ترکی و عربی نیز به آنها آموزش داده میشد. آنها اجازه خروج از مرکز را نداشتند، آنها مسئول پخت و پز و نظافت خود بودند.
در فوریه ۲۰۲۲، گام بعدی آوردن شش کودک اول به ترکیه و تحویل آنها به مراکز فرقه در کوتاهیا و طرسوس بود.
توکدمیر تصاویری از خود را با مردم بومی در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشت و نوشت: شوخی نکردیم که گفتیم اسلام را وارد کلبه ها می کنیم.
تحت فشار مقامات بومی برزیل فونای، یورش پلیس به تأسیسات در مانائوس در ماه فوریه انجام شد که طی آن ۱۵ کودک نجات یافتند. این مرجع تشخیص داد که وکالتنامه های امضا شده معتبر نبوده، این تسهیلات به عنوان خانه ثبت نشده است، بلکه به عنوان یک “انجمن در حوزه فرهنگ و هنر” ثبت شده است و کودکان مجبور به خوردن مواد غایی و گوشتی شده اند که از سال ۲۰۲۱ منقضی شده است. . هنوز مشخص نیست مقامات ترکیه که “ویزای آموزشی” کودکان را تایید کرده بودند، تا چه اندازه از این حوادث اطلاع داشتند. تا کنون، آنکارا در تحقیقات شرکت نکرده است و هیچ نشانه ای مبنی بر تحویل این کودکان به خانواده هایشان قبل از تحقیقات اینترپل وجود ندارد. هلیل ابراهیم آکجا سفیر ترکیه در برزیل نیز سکوت کرده است.
عواقب جدی و واقعی در انتظار این فرقه اسلامگرا در ترکیه نیست، با این حال، دولت ترکیه به کرسی های مختلف صوفی ها ارتباط دارد و چندین وزارتخانه و مقامات را به انجمن های برادران صوقی واگذار کرده است.
صوفی ها از این واقعیت سود می برند که حامیان گولن از نهادهای دولتی حذف شدند، زیرا این فرقه مسئول کودتای کودتای سال ۲۰۱۶ بود و نمایندگان آن قبلاً بخش های بزرگی از پلیس و قوه قضائیه را تشکیل می دادند.
اعضای راسته های سلیمانچی، منزیل یا اسماعیلگا خلاء باقی مانده گولنی ها را پر کردند. آنها همچنین قراردادهای دولتی دریافت می کنند یا نفوذ خود را بر سیستم آموزشی گسترش می دهند.
آنها تا کنون از هر رسوایی جان سالم به در برده اند، آخرین مورد ازدواج یک دختر شش ساله با یک جوان ۲۸ ساله بود.

تا آنجا که به مسلمان سازی اجباری و نسل‌کشی فرهنگی مربوط می‌شود، این حوادث در یک سری جنایات مشابه است که ترکیه از زمان تأسیس دولت مرتکب شده است میگنجد، برای مثال علیه اقلیت‌هایی مانند علویان یا ارامنه این رفتارها صورت میگیرد.