ایران از پرتابه مافوق صوت خود پرده برداری کرد، اسرائیل از سیستم ضد هوایی مافوق صوت خود!

ایران از پرتابه مافوق صوت خود پرده برداری کرد، اسرائیل از سیستم ضد هوایی مافوق صوت خود!

پیمانکار دفاعی اسرائیل از موشک رهگیر مافوق صوت رونمایی کرد.

ترجمه مجله هفته

یک شرکت تسلیحاتی اسرائیلی ادعا می کند که یک سیستم رهگیری ساخته است که می تواند موشک های مافوق صوت را نابود کند.
توسعه شرکت دولتی رافائل اسکای سونیک نام دارد و قصد دارد به زودی در نمایشگاهی در پاریس اختراع خود را در معرض عموم مردم قرار دهد.

شرکت تسلیحاتی اسرائیلی رافائل ادعا می کند که سیستمی ساخته است که قادر به رهگیری موشک های مافوق صوت است. این شرکت دولتی روز چهارشنبه این خبر را اعلام کرد. این شرکت ویدیوی مربوطه را در یوتیوب منتشر کرد.
این سیستم ضد هوایی اسکای سونیک نام دارد.
رافائل می خواهد آنها را به طور رسمی برای اولین بار هفته آینده در نمایشگاه هوایی پاریس به مخاطبان ارائه دهد. در بیانیه این شرکت دفاعی آمده است: “سیستم رهگیر اسکای سونیک نشان دهنده یک جهش تکنولوژیکی بزرگ در حفاظت در برابر موشک های مافوق صوت است.”



بر این اساس، سیستم رهگیر با قابلیت مانور و سرعت فوق العاده مشخص می شود که ده برابر سرعت صوت است. رافائل همچنین دقت بی نظیر سلاح خود را نیز ستوده است.
تصاویر متحرک یک موشک اسکای-سونیک را نشان می دهد که از سکوی پرتاب پرتاب می شود.
سپس یک کلاهک از آن جدا می شود و با قدرت خود به سمت هدف پرواز می کند.
به گزارش روزنامه تایمز اسرائیل، گفته می شود که این شرکت دفاعی دولتی به مدت سه سال بر روی سیستم رهگیری کار کرده است. کارمندان رافائل گفتند که وزارت دفاع اخیرا به این شرکت اجازه داده است تا کار بر روی این سلاح را اعلام کند. این اتفاق پس از آن رخ داد که ایران موشک مافوق صوت خود را در اوایل ماه ژوئن نشان داد. این شرکت تاریخی برای زمانی که موشک می تواند عملیاتی شود، اعلام نکرد. گفته می شود که اولین پرتاب های آزمایشی در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

یووال اشتاینیتز، وزیر سابق و رئیس فعلی رافائل به رسانه ها گفت که شرکت او چند سال پیش تهدید بالقوه موشک های مافوق صوت را تشخیص داد و یک پروژه توسعه را راه اندازی کرد. پروژه اسکای سونیک یک توسعه نوآورانه و منحصر به فرد است.

پیش از این، تنها چند کشور تکنولوژی مافوق صوت را آزمایش کرده بودند. تا کنون، بر اساس اظهارات خود، تنها روسیه، ایالات متحده آمریکا، چین، کره شمالی و ایران موفق به انجام این کار شده اند.