مواضع پوتین و قدیروف درباره حمله به مسکو

مواضع پوتین و قدیروف درباره حمله به مسکو

پوتین: حمله هواپیماهای بدون سرنشین اوکراینی به مسکو نشانگر بارز عملیات تروریستی است

پهپادهای اوکراینی صبح روز سه شنبه بر فراز مسکو رؤیت شدند و و بخشی از آنها توسط پدافند هوایی روسیه سرنگون شدند و تعدادی نیز به مناطق مسکونی و برج های مسکونی در مسکو اصابت کردند و خسارات مالی بوجود آوردند. ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در این مورد اظهار نظر کرد. به گفته وی، این حمله نشانه آشکاری از فعالیت تروریستی از سوی اوکراین است.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه اعلام کرد، حمله پهپاد اوکراینی به مسکو تلاشی از سوی مقامات کیف برای ارعاب شهروندان روسیه و تحریک رهبری روسیه به اقدامات تلافی جویانه مشابه است.
پوتین بار دیگر تأیید کرد که روسیه حملاتی را در خاک اوکراین انجام می دهد، اما فقط علیه اهداف نظامی و انبارهای مهمات و سوخت را با استفاده از سلاح های دوربرد با دقت بالا را مورد حمله قرار میدهد. روسیه همچنین حملاتی را علیه مراکز تصمیم گیری نیروهای مسلح اوکراین انجام داده. این شامل مقر سرویس اطلاعات نظامی اوکراین است که «دو سه روز پیش» مورد حمله قرار گرفت.
رئیس جمهور روسیه ادامه داد که کی یف اما راه دیگری را انتخاب کرد. تاکتیک های اوکراین برای ارعاب شهروندان روسیه و حمله به خانه های مردم است. هدف از حمله هواپیمای بدون سرنشین به مسکو در روز سه شنبه نیز همین بوده است.
«این شاخصی واضح از عملیات تروریستی است.»
همچنین، اوکراین با حمله به مسکو ممکن است تلاش کرده باشد که واکنش دفاعی روسیه را به چالش بکشد. با این حال، سیستم ضد هوایی پایتخت به طور معمول و به اندازه کافی پاسخ داد، اگرچه هنوز باید کار انجام شود.
«در مجموع اکنون مشخص است که برای تثبیت پدافند هوایی پایتخت چه کاری باید کرد».

رهبر چچن درباره حمله پهپادی به مسکو

رمضان قدیروف، رئیس جمهوری چچن روسیه به حمله اخیر پهپاد اوکراینی به مسکو واکنش نشان داد.
قدیروف اقدامات مقامات اوکراینی را تروریستی توصیف کرد و از اقدامات تلافی جویانه در منطقه عملیات ویژه خبر داد.
رهبر چچن در کانال تلگرامی خود نوشت: “من کمی جلو میروم، اما هیچ جزئیاتی را فاش نمی کنم. به زودی ما نشان خواهیم داد که انتقام به معنای واقعی این حمله در منطقه عملیات ویژه چیست.”
به گفته قدیروف، حمله هواپیمای بدون سرنشین به مسکو هیچ معنای تاکتیکی، استراتژیک و حتی روانی ندارد زیرا در مکان‌هایی دور از جنگ انجام شده است.
علاوه بر این، کی یف تصمیماتی می گیرد که «هیچ شکی باقی نمی گذارد که آنها از روش های تروریستی استفاده می کنند و بنابراین تروریست هستند».
رهبر چچن همچنین از کشورهای اروپایی خواست به این فکر کنند که از چه کسی حمایت کنند و تحت چه شرایطی به کی‌یف تسلیحات ارسال کنند.