زلنسکی لولا را قال گذاشت!

زلنسکی لولا را قال گذاشت!
رئیس جمهور برزیل، لولا، خواستار اصلاحات در سازمان ملل شد – زلنسکی از دیدار برای صلح با لولا خودداری کرد
زلنسکی با رفتار غیرمتعارف خود نشان داد که ابداً به دنبال گفتگو، صلح، آتش بس و موارد مشابه نیست!
ترجمه مجله هفته
رئیس جمهور برزیل مهمان اجلاس سران گروه هفت در هیروشیما بود. در آنجا او خواستار اصلاحات اساسی در سازمان ملل و نهادهای آن شد. لولا برای توانمندسازی جنوب جهانی تلاش می کند. با این حال، ابتکار صلح او هیچ پیشرفتی نداشت و زلنسکی در جلسه توافق شده ظاهر نشد.
به گزارش تارنمای آمریکا ۲۱، رئیس جمهور برزیل، لولا داسیلوا، مهمان اجلاس جی ۷ در ژاپن بود. در این مذاکرات در کنار دیگر خواسته ها از جمله لولا دوباره خواستار اصلاح شورای امنیت سازمان ملل شد. در دیدار جی ۷ بیشتر کشورهای صاحب قدرت غربی حضور داشتند و از جمله از ۵ قدرتی که امتیاز وتو را در اختیار دارند سه کشور در آنجا بر سر میز مذاکره نشسته بودند.
لولا خواستار نمایندگی بهتر جنوب جهانی شد، بنابراین او پیشنهاد کرد نفوذ کشورهای جنوب جهانی به مهمترین نهاد سازمان ملل متحد نیز گسترش یابد.
آلمان فدرال همچنان به دنبال یک کرسی دائمی در شورای امنیت سازمان ملل است. با این حال، این امر چشمانداز چندانی برای موفقیت ندارد، زیرا حضور بیش از حد اتحاد فراآتلانتیک در شورای امنیت را بیشتر میکند. لولا همچنین خواستار تنظیم بهتر سیستم مالی جهانی شد.
در این دیدار گفت که سیستم مالی جهانی باید در خدمت اقتصاد واقعی، کار، تولید و اشتغال باشد تا به رشد پایدار دست یابد. او از افراط در سرمایه داری بازار مالی انتقاد کرد.
لولا همچنین در این نشست سران به مشکلات اقتصادی که کشور همسایه برزیل یعنی آرژانتین با آن درگیر است اشاره کرده و آن را نتیجه سیاستهای صندوق بینالمللی پول خواند، به همین منظور وی با کریستالینا جورجیوا، مدیر صندوق بین المللی پول دیدار کرد.
او در این دیدار نگرانی خود را در مورد تلاش برای یافتن راه حل صلح آمیز برای مناقشه اوکراین اعلام کرد. به همین منظور، لولا با دیگر رهبران کشورها به گفتگو نشست.
او با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه و اولاف شولز، صدراعظم فرانسه گفتگو کرد و رئیس دولت برزیل با نارندرا مودی نخست وزیر هند نیز مشورت کرد.
رهبران دو کشور اطمینان دادند که هر دو کشور به تلاش برای یافتن راه حلی برای درگیری اوکراین ادامه خواهند داد.
رئیس جمهور برزیل خواستار ایجاد فضایی برای مذاکره شد.
او از روسیه به دلیل حمله به اوکراین انتقاد می کند، اما کشورهای غربی را مسئول آغاز درگیری می داند.
همچنین دیداری با رئیس جمهور اوکراین نیز برنامه ریزی شده بود. با این حال، زلنسکی حاضر نشد و لولا را مجبور کرد یک ساعت منتظر بماند.
زلنسکی بعداً دلیل عدم ملاقات با یکی از لولا را که از پیشگامان طرح صلح برای اوکراین است را مشکلات برنامه ریزی اعلام کرد.
در همین حال، زلنسکی با رهبران دیگر در اجلاس جی ۷ ملاقات کرد و وعدههایی مبنی بر تحویل بیشتر تسلیحات دریافت کرد. این نشان می دهد که زلنسکی علاقه ای به جستجوی دیپلماتیک برای راه حل صلح در اوکراین ندارد. لولا از رفتار زلنسکی ناراحت و عصبانی به نظر می رسید.
بیش از ۷۰ تروریست اوکراینی کشته شدند، چهار خودروی زرهی جنگی و پنج کامیون وانت منهدم شد. این تقریبا بخشی…
کمتر ولی بهتر نویسنده مقاله کیست؟ یا اینکه باید نوشت: شاهد از همانی که «آقای علوی» برگردان کننده آن است؟؟…
در اوکراین چیزی بنام دولت اوکراین وجود ندارد. این زلنسکی یک دلقک تلویزیونهای خصوصی حتی یک روز هم سابقه کار…
آیا تمام کتاب به فارسی ترجمه شده است ؟
این امر روشنی بود که الیگارش های روسی که سیاست را در روسیه دیکته میکنند از پیروزی روسیه بر آمریکا…