همدلی و همکاری اراذل و اوباش.
همدلی و همکاری اراذل و اوباش.
«ارزش های مشترک»
پرو: مقامات ایالات متحده حمایت از دولت کودتا را افزایش می دهند
نویسنده: فولکر هرمزدورف
یونگه ولت
ترجمه مجله هفته

آمریکا و رژیم کودتاچی پرو در حال تشدید همکاری خود هستند. تنها دو هفته پس از اینکه کمیسیون بین آمریکایی حقوق بشر (IACHR) نقض حقوق بشر را در جریان اعتراضات علیه رئیس جمهور بالفعل دینا بولوارته مستند کرد، کنگره پرو روز جمعه (به وقت محلی) مجوز ورود نیروهای آمریکایی برای آموزش نیروهای انتظامی سرکوبگر را صادر کرد.
پارلمان طرح درخواستی احزاب راست را با ۷۰ رای موافق در مقابل ۳۳ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از نمایندگان چپگرا تایید کرد.
دبیر کمیته دفاع ملی و نظم داخلی، آلفردو آزورین از حزب دموکرات مسیحی سوموس پرو، اعلام کرد که پرسنل نظامی ایالات متحده «فعالیت های همکاری و آموزشی با نیروهای مسلح و نیروی پلیس ملی» انجام خواهند داد.
با این حال، قرار نیست پایگاه نظامی خارجی در خاک پرو ایجاد شود.
منتقدان این تصمیم به گزارش IACHR که در ۳ مه در واشنگتن منتشر شد، اشاره کردند که در آن «اعدام های فراقانونی» پس از انتصاب بولوارته به عنوان رئیس دولت محکوم شد. بر اساس این گزارش، در برخی موارد، اقدامات نیروهای ویژه انتظامی «باید به عنوان قتل عام طبقه بندی شود.»
تاکنون حدود ۷۰ نفر کشته و هزاران نفر مجروح شده اند، از جمله تعداد زیادی ناظر. عفو بینالملل (AI) قبلاً استفاده از «سلاحهای مرگبار» توسط پلیس و ارتش را در ماه فوریه محکوم کرده بود.
یک تیم هوش مصنوعی از ویدئوهای ضبط شده برای مستند کردن نحوه تیراندازی پلیس به جوانی استفاده کرد که تنها گناهش تماشای شرکت کنندگان در مراسم عزاداری بود.
به طور کلی، به گفته اریکا گوارا روساس، از دست اندکاران تیم هوش مصنوعی، این موارد «نقض جدی حقوق بشر» است که با نژادپرستی علیه مردم بومی در پرو تشدید می شود.
روز چهارشنبه، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد آزادی بیان، گردهمایی و اجتماعات کلمان نیالتسوسی وول، «استفاده بیش از حد وحشیانه از نیروی پلیس و نیروی نظامی» در اعتراضات اجتماعی در پرو را محکوم کرد.
جناب محترم مددوف میفرمایید: «امروز بریتانیا به عنوان متحد اوکراین عمل می کند و به این کشور کمک های نظامی…
بیش از ۷۰ تروریست اوکراینی کشته شدند، چهار خودروی زرهی جنگی و پنج کامیون وانت منهدم شد. این تقریبا بخشی…
کمتر ولی بهتر نویسنده مقاله کیست؟ یا اینکه باید نوشت: شاهد از همانی که «آقای علوی» برگردان کننده آن است؟؟…
در اوکراین چیزی بنام دولت اوکراین وجود ندارد. این زلنسکی یک دلقک تلویزیونهای خصوصی حتی یک روز هم سابقه کار…
آیا تمام کتاب به فارسی ترجمه شده است ؟