عصبانیت لولا از زلنسکی و جی ۷

دام گفتگوی جی ۷ در ژاپن برای لولا
گفته می شود که لولا از بازدید غیرمنتظره زلنسکی عصبانی شده است.
به گزارش رسانه های آلمانی و برزیلی، روز شنبه، زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در اجلاس سران گروه هفت در ژاپن به شکلی غافلگیرکننده ظاهر شد. او می خواهد از این فرصت استفاده کند و برای اولین بار شخصا با لولا، رئیس دولت برزیل صحبت کند. با این حال، با این حال سخنگوی هیئت برزیلی و لولا هنوز تصمیم گرفتند با زلنسکی دیداری بکند و معتقدند که چنین برنامهریزی خلاف اصول دیپلماتیک بوده و این رفتار آزرده خاطر شدهاند.
گفته می شود که هیئت برزیلی در اجلاس سران گروه هفت در ژاپن با عصبانیت به سفر غیرمنتظره ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به هیروشیما واکنش نشان داده است. بر این اساس، رئیس جمهور لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا این احساس را دارد که برای دیدار شخصی با زلنسکی از سوی کشورهای غربی تحت فشار است و آنرا یک تله گذاری دیپلماتیک میداند. پرتال خبری برزیلی جی ۱ به نقل از منابع وزارت امور خارجه برزیل گزارش داد که رئیس جمهور اوکراین از همتای برزیلی خود خواسته است تا دیداری دوجانبه داشته باشد. لولا هنوز نمی داند که آیا به این درخواست پاسخ مثبت دهد یا خیر.
هیأت برزیلی از این اتفاقات «عصبانی و «ناراضی» است، زیرا معتقدند برای اتخاذ موضعی در درگیری که بیشتر با دیدگاه اوکراین همخوانی دارد، تحت فشار قرار می گیرند. به گزارش پورتال خبری بلومبرگ، همچنین لولا از مخفی کاری در دیدار زلنسکی از هیروشیما ناراحت است. بنابراین، برخی از اعضای هیئت برزیلی باید از «تله» گذاری کشورهای G7 صحبت به میان آوردهاند. گفته می شود نمایندگان برزیل تنها پس از ورود به ژاپن متوجه شدند که زلنسکی نیز حضور در آنجا خواهد بود.
فشار ماکرون بر لولا.
زلنسکی به عنوان مهمان اعلام نشده روز شنبه وارد هیروشیما شد و در حاشیه اجلاس G7 با چندین سران دولت و دولت از جمله نارندرا مودی نخست وزیر هند برای اولین بار دیدار کرد. هند و برزیل کشورهای شریک در نشست دموکراسی های پیشرو در ژاپن هستند. در اول دسامبر، برزیل ریاست گروه ۲۰ را از هند برعهده می گیرد و بنابراین به مدت یک سال نقش بین المللی کلیدی ایفا می کند.
بی توجه به عصبانیت لولا و و هیئت برزیلی یکی از اعضای بلندپایه هیئت G7 با سماجت خاصی حضور زلنسکی را «فرصتی عالی برای تبادل نظر شخصی» توصیف کرد. طبق گزارش بلومبرگ، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه نیز از لولا خواسته است تا با زلنسکی در روز شنبه گفتگو کند و اصلا به تحمیل اجباری این گفتگو اشاره ای نکرد.
بر خلاف کشورهای گروه ۷، برزیل تاکنون موضعی بی طرف در جنگ اوکراین اتخاذ کرده است و می گوید که می خواهد میان کی یف و مسکو همراه با جمهوری خلق چین میانجیگری کند. با این حال، لولا هنوز خواستار خروج نیروهای روسیه از اوکراین نشده است. در عوض، او در گذشته زلنسکی را به همدستی در راه اندازی جنگ مقصر دانسته، خواستار پایان دادن به ارسال تسلیحات غربی به این کشور شده و از اوکراین خواسته است تا قبول کند که کریمه بخش تاریخی روسیه است تا مذاکرات صلح آغاز شود. دولت روسیه از این پیشنهاد لولا استقبال کرد. اوکراین تابحال هر نوع پیشنهاد آتش بس و گفتگو را رد کرده و با مواضع متناقض هر روز اظهارات جدیدی را مطرح میکند.
لولا طی یک پیوند ویدئویی با زلنسکی در ماه مارس، ایده خود را برای یک ابتکار میانجیگری بین المللی برای حل و فصل جنگ تکرار کرد. وی در پایان یک سفر دولتی به پرتغال از حمله روسیه انتقاد کرد.
…آمریکا جنگ اوکراین رو یک نعمت استراتژیک میداند تا قدرت روانی مردم روسیه را با ادامه اقدامهای پهبادی به مراکز…
۱- هرتزوک در سفر آذربایجان غلط خیلی بزرگتر از دهان خودش کرد. او گفت: پرچم اسرائیل، پرچم آذربایجان است و…
جناب محترم مددوف میفرمایید: «امروز بریتانیا به عنوان متحد اوکراین عمل می کند و به این کشور کمک های نظامی…
بیش از ۷۰ تروریست اوکراینی کشته شدند، چهار خودروی زرهی جنگی و پنج کامیون وانت منهدم شد. این تقریبا بخشی…
کمتر ولی بهتر نویسنده مقاله کیست؟ یا اینکه باید نوشت: شاهد از همانی که «آقای علوی» برگردان کننده آن است؟؟…