ضد حمله هماهنگ
ضد حمله هماهنگ
«انتقام آزادگان»: گروههای فلسطینی با هم به مقابله با اسرائیل میپردازند
نوشته کارین لوکفلد
یونگه ولت
ترجمه مجله هفته

درگیری نظامی بین غزه و اسرائیل برای سومین روز متوالی ادامه دارد. به گفته ارتش اسرائیل تا شامگاه چهارشنبه حدود ۵۰۰ موشک از نوار غزه به سمت اسرائیل شلیک شده است. اگر آنها از مرز عبور کنند، یا در زمین بایر فرود می آیند و یا توسط گنبد آهنین اسرائیل رهگیری می شوند. تخلیه شهرک های نزدیک نوار غزه تا یکشنبه آینده تمدید شد. شهرک نشینان در هتل هایی در سواحل دریای سرخ اسکان داده شدند. تل آویو و مرکز صنعتی معروف به «گوش دان» که در امتداد سواحل مدیترانه در اطراف تل آویو قرار دارد نیز هدف حملات موشکی قرار گرفتند.
مبارزان فلسطینی در نوار غزه به اسرائیل هشدار داده بودند: «اگر به مناطق مسکونی حمله کنید، ما به مناطق مسکونی در تل آویو حمله خواهیم کرد». پیش از این، نیروی هوایی اسرائیل خانههایی را در نوار غزه هدف قرار داد که در نتیجه آن ۱۳ نفر از جمله سه تن از اعضای ارشد جهاد اسلامی فلسطین (PIJ)، همسران و فرزندانشان کشته شدند.
واحدهای مسلح جهاد اسلامی فلسطین، حماس، جبهه مارکسیستی خلق برای آزادی فلسطین (PFLP) و دیگران در حال هماهنگی عملیات خود «انتقام آزادگان» در یک «اتاق عملیات» مشترک هستند. در کرانه باختری نیز نیروهای اشغالگر اسرائیل پنجشنبه شب در جریان یورش به کلکیلیه و سایر نقاط با واحدهای مسلح مقاومت فلسطین مواجه شدند.
اسرائیل برای اولین بار از سامانه دفاع موشکی داوود اسلینگ استفاده کرد. به گفته نیروهای مسلح اسرائیل، هدف یک موشک بالستیک بوده که به سمت تل آویو در حال پرواز بوده است. گفته می شود موشک منهدم شده است. یک موشک رهگیر این سامانه حدود یک میلیون دلار آمریکا قیمت دارد. رسانه های اسرائیلی گزارش دادند که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا از رهبری ارتش اسرائیل خواسته است تا به درگیری پایان دهد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین صبح پنجشنبه، از آغاز حملات اسرائیل به نوار غزه در روز سه شنبه، ۲۵ فلسطینی کشته و ۷۶ نفر زخمی شده اند. جهاد اسلامی فلسطین از کشته شدن یکی دیگر از فرماندهان شورای نظامی خود به نام علی حسن غالی خبر داد. در اسرائیل تنها چند نفر مجروح شدهاند.
…آمریکا جنگ اوکراین رو یک نعمت استراتژیک میداند تا قدرت روانی مردم روسیه را با ادامه اقدامهای پهبادی به مراکز…
۱- هرتزوک در سفر آذربایجان غلط خیلی بزرگتر از دهان خودش کرد. او گفت: پرچم اسرائیل، پرچم آذربایجان است و…
جناب محترم مددوف میفرمایید: «امروز بریتانیا به عنوان متحد اوکراین عمل می کند و به این کشور کمک های نظامی…
بیش از ۷۰ تروریست اوکراینی کشته شدند، چهار خودروی زرهی جنگی و پنج کامیون وانت منهدم شد. این تقریبا بخشی…
کمتر ولی بهتر نویسنده مقاله کیست؟ یا اینکه باید نوشت: شاهد از همانی که «آقای علوی» برگردان کننده آن است؟؟…