مشاور لولا با پوتین در کرملین درباره صلح گفتگو کرد.

مشاور لولا با پوتین در کرملین درباره صلح گفتگو می کند
سلسو آموریم، مشاور سیاست خارجی رئیس جمهور برزیل، لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، با ولادیمیر پوتین، رئیس دولت روسیه درباره تلاشها برای برقراری صلح در درگیری با اوکراین گفتوگو کرد. این را روز دوشنبه سی ان ان برزیل گزارش داد.
آموریم از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ وزیر امور خارجه در دولت لولا و از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ وزیر دفاع در کابینه دیلما روسف بود.
آموریم پس از «سفر محتاطانه و اعلام نشده» به مسکو به تلویزیون آمریکا گفت که درهای مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین «کاملا بسته نشده است».
این دیپلمات در ۲۹ مارس با پوتین دیدار کرد، اما دیدار این دو هنوز بطور علنی اعلام نشده است.
به گفته نماینده ویژه لولا، این دو حدود یک ساعت با هم به گفتگو نشستند. آموریم همچنین مورد استقبال نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت و یوری اوشاکوف، مشاور ارشد کرملین در امور بینالملل قرار گرفت.
وی همچنین با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه دیدار کرد. لاوروف ۱۷ آوریل به برزیل سفر خواهد کرد.
در ابتدای دیدار با پوتین موضوعات دوجانبه از جمله روابط تجاری، تامین کود، امکان استفاده از ارزهای محلی برای تسویه صادرات و واردات مورد بررسی قرار گرفت.
سپس سوالات مربوط به جنگ اوکراین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
آموریم به سی ان ان گفت: «گفتن اینکه درها (برای مذاکرات صلح) باز هستند اغراق آمیز است، اما اینکه بگوییم این درها کاملاً بسته هستند نیز درست نیست.»
«هیچ راه حل جادویی (برای پایان دادن به درگیری) وجود ندارد. اما زمانی خواهد رسید که یک طرف یا طرف دیگر متوجه خواهند شد که هزینه جنگ، نه فقط سیاسی، بلکه انسانی و اقتصادی، بیشتر از هزینه و دادن امتیازاتی است که برای صلح باید متحمل شود.»
به عقیده او، «آن لحظه هنوز فرا نرسیده است، اما می تواند زودتر از آن چیزی که ما فکر می کنیم فرا برسد. و سپس وجود گروهی از کشورهای بی طرف – شما باید در اینجا گیومه بگذارید – می تواند کمک کند.»
این دیپلمات در مورد پوتین گفت که او به وضوح معتقد است بن بستی که منجر به جنگ و تداوم درگیری شد توسط قدرت های غربی ایجاد شده است.
او گفت: «اما این تمایل در روسیه وجود داشت که مقداری آزادی عمل باقی بماند تا نوعی مذاکره در آینده انجام شود.»
آمورین برداشت خود را نیز در مورد درگیری بیان کرد که هر دو طرف می توانند این تصور را داشته باشند که در جنگ می توانند پیروز شود. با این حال، او طیف وسیع تری از احتمالات را می بیند.
«گاهی اوقات ما خستگی خاصی را در برخی از نیروها در سمت غربی احساس می کنیم. در روسیه این خستگی اصلا وجود ندارد. در مسکو این احساس را ندارید که کشور در حال جنگ است.»
لولا داسیلوا قبلاً از تشکیل گروهی از کشورها در طول مبارزات انتخاباتی دفاع کرده بود که می توانند راه حل مسالمت آمیز جنگ را میانجیگری کنند و از زمان روی کار آمدن او در سطح بین المللی برای این کار مبارزه کرده است.
لولا قبلا در اظهاراتش اعلام کرد که پوتین اشتباه کرد به یک کشور مستقل حمله کرد. اما با وجود این موضعگیری او از ارسال مهمات ساخت آلمان به اوکراین خودداری کرد و بر سیاست سختگیرانه بی طرفی برزیل اصرار داشت.
لولا همچنین استدلال کرد که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین و غرب تا حدودی در این جنگ مقصر هستند.
در ۲ مارس، لولا و زلنسکی از طریق لینک ویدیویی صحبت کردند.
یک روز قبل، مائورو ویرا، وزیر امور خارجه برزیل و لاوروف، همتای روسی وی، در حاشیه کنفرانس وزرای خارجه گروه ۲۰ در دهلی نو، هند دیدار کردند.
بیش از ۷۰ تروریست اوکراینی کشته شدند، چهار خودروی زرهی جنگی و پنج کامیون وانت منهدم شد. این تقریبا بخشی…
کمتر ولی بهتر نویسنده مقاله کیست؟ یا اینکه باید نوشت: شاهد از همانی که «آقای علوی» برگردان کننده آن است؟؟…
در اوکراین چیزی بنام دولت اوکراین وجود ندارد. این زلنسکی یک دلقک تلویزیونهای خصوصی حتی یک روز هم سابقه کار…
آیا تمام کتاب به فارسی ترجمه شده است ؟
این امر روشنی بود که الیگارش های روسی که سیاست را در روسیه دیکته میکنند از پیروزی روسیه بر آمریکا…