بولیوی، کوبا، مکزیک و ونزوئلا گزارش حقوق بشری آمریکا را رد کردند.

بولیوی، کوبا، مکزیک و ونزوئلا از گزارش حقوق بشر آمریکا را رد کردند.
ترجمه مجله هفته
دولت های بولیوی، کوبا، مکزیک و ونزوئلا قاطعانه گزارش حقوق بشر ۲۰۲۲ وزارت خارجه ایالات متحده و انتقادات موجود در آن از کشورها را رد کرده اند.
«گزارش سالانه وضعیت جهانی حقوق بشر» که از سال ۱۹۷۷ توسط دفتر دولتی دموکراسی، حقوق بشر و کار (DRL) برای کنگره آمریکا تهیه شده بود، در ۲۰ مارس سال ۲۰۰۳، دقیقاً ۲۰ سال پس از حمله نیروهای آمریکایی به عراق منتشر شد.
وزارت خارجه بولیوی در بیانیه ای نوشت که «گزارش یکجانبه آمریکا» را که فاقد هرگونه مبنای عینی است به رسمیت نمی شناسد و آن را مداخله در امور داخلی خود می داند.
گابریلا آلکون، معاون وزیر ارتباطات، در این زمینه گفت که این گزارش سالانه از ایالات متحده «حاکمیت هر کشوری را و مردم جهان را نادیده می گیرد».
این گزارش آمریکایی بر اساس گزارش های دیده بان حقوق بشر و سایر سازمان های غیر دولتی ناشناس، بولیوی را به نقض حقوق بشر متهم می کند.
با خلاف گزارش آمریکایی، بیانیه بولیوی به بازدیدهای منظم نهادهای بین المللی مانند گروه بین رشته ای کارشناسان مستقل و به اقامت فعلی هیئتی از کمیسیون بین آمریکایی حقوق بشر در این کشور اشاره دارد.
برونو رودریگز پاریلا، وزیر خارجه کوبا نیز انتقاد گزارش آمریکا از وضعیت حقوق بشر در این جزیره را «غیرقابل قبول» خواند.
با توجه به سابقه شرم آور سوء استفاده و خشونت علیه شهروندان آمریکایی، ایالات متحده باید از انگ زدن به دیگران خودداری کند.
طرف کوبایی با ادعاهای مقامات آمریکایی که بر اساس آن دادگاههای کوبا «صدها تظاهرکننده را به مجازاتهای سنگین محکوم کردهاند» به مخالف برخاست و آنرا در تضاد با گزارش سازمان ملل دانست.
این نشان میدهد که ایالات متحده همچنان به تعهدات خود در زمینه حقوق بشر عمل نمی کند، که در نژادپرستی سیستماتیک جاری در جامعه و دستگاه قضایی آمریکا منعکس می شود.
رئیس جمهور مکزیک آندرس مانوئل لوپز اوبرادور (آملو) نیز از این گزارش برافروخته شد و این اتهامات را «دروغ» و «دستکاری سیاسی» توصیف کرد.
وی با توجه به ادعاهایی مبنی بر عدم اقدام کافی مکزیک علیه قاچاق انسان و خشونت، به موارد متعدد نقض حقوق بشر در داخل و توسط ایالات متحده آمریکا نیز اشاره کرد.
علاوه بر این، آملو بر انتقاد از اعتبار گزارش و یک جانبه بودن آن با اشاره به زندانی شدن جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی لیکس تاکید کرد.
ایوان گیل، وزیر امور خارجه ونزوئلا نیز بیانیه مشابهی را در توییتر خود بیان کرد.
او در آنجا دولت ایالات متحده را متهم کرد که صرفاً از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای اهداف سیاسی خود استفاده می کند.
بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه، این گزارش «برای حمله به کشورهای مستقلی که تصمیمات آنها با تایید واشنگتن گرفته نمی شود» استفاده خواهد شد.
در عین حال، ایالات متحده موافقت نامه های بین المللی مهمی مانند اساسنامه رم، کنوانسیون حقوق زنان و کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل را امضا یا تصویب نکرده است.
بیش از ۷۰ تروریست اوکراینی کشته شدند، چهار خودروی زرهی جنگی و پنج کامیون وانت منهدم شد. این تقریبا بخشی…
کمتر ولی بهتر نویسنده مقاله کیست؟ یا اینکه باید نوشت: شاهد از همانی که «آقای علوی» برگردان کننده آن است؟؟…
در اوکراین چیزی بنام دولت اوکراین وجود ندارد. این زلنسکی یک دلقک تلویزیونهای خصوصی حتی یک روز هم سابقه کار…
آیا تمام کتاب به فارسی ترجمه شده است ؟
این امر روشنی بود که الیگارش های روسی که سیاست را در روسیه دیکته میکنند از پیروزی روسیه بر آمریکا…