پرش به محتوا

دروغ بایدن و سکوت شولتس!

دروغ بایدن و سکوت شولتس!

سیمور هرش در مورد نورد استریم: «شولتس در این بازی شرکت داشته – و از آن زمان تا کنون مهر سکوت بر لب زده است.»

واقعیتش را بخواهید نباید هیچ کشوری در جهان به اندازه دولت آلمان به پیدا کردن عوامل انفجار نورد استریم ۱ و ۲ علاقه نشان دهد، اما آیا واقعا چنین است؟
سیمور هرش، روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی، در مصاحبه‌ای با مارک فردریش، سرمایه‌دار و نویسنده آلمانی، درباره نقش احتمالی صدراعظم آلمان در این ماجرا صحبت کرد.
مارک فردریش، روز دوشنبه با سیمور هرش، روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی، در مورد حملات سپتامبر گذشته به خطوط لوله گاز طبیعی آلمان-روسیه نورد استریم ۱ و ۲ مصاحبه کرد.
هرش قبلاً در مورد پس‌زمینه حمله در چندین مقاله در پلتفرم نویسنده Substack اظهار نظر کرده بود و ایالات متحده را متهم کرده بود که این اقدام را از قبل برنامه‌ریزی کرده و آن را با کمک نروژ انجام داده است.
هرش همچنین اولاف شولتش، صدراعظم آلمان را متهم کرد که حداقل بعد از این انفجار از این موضوع مطلع بوده و از آن زمان تاکنون مجرمان واقعی را پنهان کرده است.
هرش با توشه ای از دهها سال تجربه و تماس های سطح بالا که نمی تواند نام آنها اعلام کند این ادعاها را مطرح میکند، ارتباط هایی که اگر نامی از آنها فاش کند، عمر زیادی نخواهند داشت.

بایدن تمام تخم مرغ‌هایش را در سبد پیروزی اوکراین چیده است.

هرش در مورد دلایل تصمیم به انفجار گفت که نزدیکی آلمان و روسیه در دوره «سیاست شرق» صدراعظم ویلی برانت قبلاً خاری در چشم ایالات متحده بود.
هنگامی که نورد استریم ۱ در سال ۲۰۱۱ تکمیل شد، مقادیر عظیم گاز طبیعی ارزان روسیه نه تنها باعث تقویت بی حد و اندازه صنایع پرمصرف آلمان میشد بلکه برای همه پیشرفت و موفقیت صنایع مدرن آلمان مفید بود.
آلمان حتی می توانست گاز طبیعی مازاد را به کشورهای دیگر بفروشد.
زمانی که نورد استریم ۲ ده سال بعد تکمیل شد و ایالات متحده از قبل در مورد احتمال وقوع جنگ روسیه و اوکراین ابراز نگرانی می کرد، دولت آلمان تحت فشار قرار گرفت تا خط لوله دوم را تحریم کند.
هنگامی که سرانجام در فوریه ۲۰۲۲ جنگ آغاز شد، دولت بایدن تصمیم گرفت دست به حمایت مالی و نظامی عظیمی از کیف بزند و از شرکای ناتو در اروپا نیز انتظار مشابهی را داشت.
هرش تاکید کرد که از آن زمان به بعد فشار زیادی به ویژه بر آلمان اعمال شده است، اگرچه آلمان مطلقاً علاقه ای به تبدیل شدن به یک قدرت نظامی بزرگ را نداشت.
در حالی که ایالات متحده به تزریق میلیاردها دلار به اوکراین برای ادامه جنگ ادامه داد – این حمایت اکنون به ۱۲۰ میلیارد دلار رسیده است – بایدن گفت که نگران است دولت آلمان در صورت شکست کیف تلاش کند روابط اقتصادی خود را با روسیه دوباره گرم کند.
بایدن به دلایل سیاسی داخلی نیز همه تخم مرغ های خود را در سبد پیروزی کی‌یف گذاشت، اگرچه حتی افرادی در محافل امنیتی ایالات متحده وجود داشتند که با او در این مورد موافق نبودند و یا در آن تردید داشتند. و اکثریت مردم آمریکا اکنون مخالف ادامه این حمایت هستند.
مواد منفجره بکار گرفته شده در نورد استریم احتمالا ماه ها قبل از انفجار با کمک غواصان نروژی به لوله ها متصل شده بودند.
پس از آن بایدن تصمیم گرفت برای آنکه آلمان بزرگترین رقیب صنعتی و تجاری آمریکا در اروپا دیگر گزینه ای برای بازگشت به شرایط قبل از جنگ نداشته باشد، دستور تخریب را صادر کند.

به نظر شما چه کسی بمب منفجر نشده را جمع آوری کرد؟

بنابراین انگیزه اصلی بایدن این بود که از آنجایی که او نمی توانست آلمان را برای همیشه متعهد به جنگی که آمریکا در اوکراین براه انداخته کند، حداقل خرید گاز ارزان را برای این کشور ناممکن کند.
در حالی که ایالات متحده و نروژ هم اکنون از کاهش جریان جاری گاز از روسیه به اروپا سود می برند، شرکت هایی مانند BASF به فکر انتقال تولید خود به کشورهایی هستند که ثبات بیشتری نسبت به آلمان دارند و سوخت کافی برای تولید را تضمین می کنند، به عنوان مثال جمهوری خلق چین.
زمستان سال گذشته زمستان معتدلی بود، یک پایانه LNG ساخته شده بود و دولت تصمیم گرفته بود یارانه جامعی به صادرکنندگان بپردازد. با این حال، زمستان آینده ممکن است مشکلات بزرگتری را به همراه آورد.
شرکت های بزرگ از پس آن برمی آیند، مغازه های کوچک مانند نانوایی ها احتمالاً کمرشان شکسته خواهد شد.
با این حال، دولت فدرال حتی کمتر به هزینه های شرکت‌های کوچک و شهروندان عادی فکر میکند تا به پیدا کردن عوامل حملات به نورد استریم .
در عوض، به نظر می رسد که تلاش می شود تا حد امکان کمتر در مورد علت انفجارها صحبت شود و به رسانه ها فضای زیادی برای گمانه زنی ها بدهد.
چهار رشته گاز طبیعی، اما تنها سه انفجار.
شاید شما می توانستید یک نشانه ای در اینجا پیدا کنید؟

اما حدس بزنید، طبق گزارش هرش، چه کسی مدت کوتاهی پس از انفجار در محل حاضر شده و بمب منفجر نشده چهارم را جمع آوری کرد: ایالات متحده.
در همین حال، حتی «حقیقت شناسان» آلمانی که سعی کردند نظریه هرش را رد کنند، هیچ توضیحی برای چگونگی انجام این حملات ندارند.
«رئیس جمهور نباید دروغ بگویند» – و صدراعظم؟

به ویژه برای عموم مردم آلمان، بسیار جالب خواهد بود که بدانند چه کسی یکی از مهم ترین ستون های امنیت و رفاه انرژی در آلمان را مورد حمله قرار داده و آنرا با موفقیت ویران کرد.
حملات به نورد استریم ۱ و ۲ چیزی کمتر از یک اقدام جنگی نیست.
اولین نشانه ها از برنامه های ایالات متحده – و واکنش مورد انتظار دولت آلمان – چند هفته قبل از شروع جنگ بود.
در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک، بایدن به طور غیرمستقیم تهدید کرد که اگر روسیه به اوکراین حمله کند، نورد استریم را نابود خواهد کرد.
شولتس که در کنار رئیس جمهور ایالات متحده ایستاده بود، و همه چیز را شنید به عنوان نخست وزیر کشوری که لوله‌ها متعلق به مردم‌اش است در این مورد هیچ چیزی نگفت.
به گفته منابع خود، هرش نمی تواند ادعا کند که صدراعظم از برنامه های ایالات متحده قبل از انفجار مطلع بوده است. اما حداقل در سوم مارس ۲۰۲۳، زمانی که بایدن و شولتس گفتگوی طولانی و تک به تک داشتند که به گفته یک منبع هرش این گفتگو در مورد خطوط لوله نورد استریم بود و حتی مشاوران صدراعظم نیز اجازه حضور در آن را نداشتند، دیگر شکی نمی ماند که صدراعظم در ماجرا دست داشته و مشغول پنهان کردن نقش آمریکا در این انفجار است.
صدراعظم در مخفی نگه داشتن حقایق مقصر است. اما به گفته هرش، این دقیقا همان کاری است که صدراعظم یک کشور نباید انجام دهد. وظیفه او محافظت از مردم و منافع آلمان است:
«شاید [شولتس] در ابتدا نمی دانست. اما به محض این که این اتفاق افتاد، او هم وارد بازی شد و از آن زمان تا به حال با پی گیری این بازی را ادامه میدهد و نم پس نمی‌دهد.»
به گفته هرش، در همین حال، بایدن با دروغی که گفت به گوشه ای پناه برد. اکنون او در آنجا گیر افتاده اما رسانه ها در این وضعیت به کمک رئیس جمهور ایالات متحده آمده‌اند:
[بایدن] نمی تواند اعتراف کند که دروغ گفته است. هیچ کس قرار نیست او را تحت فشار بگذارد زیرا این روزها رسانه ها اینگونه رفتار میکنند و ریسک نمی‌کنند. آنها از ظهور یک ترامپ جدید می ترسند.
هرش گفت، اما قرار نیست روسای جمهور دروغ بگویند. به همین دلیل است که او در آینده هم به کار خود به عنوان یک روزنامه نگار تحقیقی ادامه خواهد داد. او مجبور نیست کار خاصی بکند منابع و روابط او خودشان به سراغش خواهند آمد.
اما آنچه در مورد روسای جمهور صدق می کند در مورد صدراعظم نیز صدق می کند. شولتس به اندازه بایدن آشکارا دروغ نمی گوید. اما او بهترین کاری را میکند که از عهده اش بر‌میآید: مهر سکوت بر لب میزند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: