پرش به محتوا

اوربان فهمید، شولتس و بئربوک خود را به نفهمی میزنند!

اوربان فهمید، شولتس و بئربوک خود را به نفهمی میزنند!

مجارستان آمریکا را مسئول بدبختی اروپا می داند.


به گزارش رسانه های مجاری، ویکتور اوربان از سیاست‌های دولت بایدن در مورد مناقشه اوکراین به عنوان عاملی کلیدی در نابودی اروپا انتقاد می‌کند و از مجارستان می‌خواهد با اتخاذ موضع علیه واشنگتن و بروکسل از منافع خود محافظت کند.
به گزارش رسانه‌های محلی، ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان، گفته است که سیاست‌های دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در مورد مناقشه اوکراین به عاملی کلیدی در افول اروپا تبدیل شده است.
به گزارش روزنامه مجار نمزت، اوربان این اظهارات را در یک نشست غیرعلنی روز چهارشنبه با اعضای ائتلاف راستگرای حاکم Fidesz-KDNP بیان کرد.
در این نشست، او مخالفان اصلی ائتلاف را این چنین معرفی کرد که آنها شامل «گروه های بین المللی حامی جنگ متشکل از دولت بایدن، بوروکرات های طرفدار جنگ در بروکسل و سیاستمداران لابی‌گر و طرفدار جنگ» میشوند.

در این گزارش آمده است که اوربان مدعی شده است که «اروپا در سال گذشته تضعیف شده است، زیرا دولت بایدن در حال پیشبرد منافع خود در بروکسل است و بدون هیچ حد و مرزی و به بهای زیر پا نهادن منافع اروپا».
نخست وزیر مجارستان گفته است که پاسخ به درگیری اوکراین و «سونامی تحریم ها» بر اقتصاد اروپا سنگینی کرده است، در حالی که ایالات متحده که انرژی ارزان زیادی دارد، از این چالش ها دور مانده است.
این روزنامه به نقل از اوربان ادامه داد که اروپا تنها در یک سال استقلال، قدرت اقتصادی و نظامی خود را از دست داده است و تاکید کرد که مجارستان باید از منافع خود برای عبور از طوفان محافظت کند.
او گفته است که برای دستیابی به این هدف، بوداپست باید «از موضع طرفدار صلح در برابر دولت بایدن و بروکسل دفاع کند، از اقتصاد مجارستان با مبارزه با تورم محافظت کند، و ارتش خود را تقویت کند.»
گفته می شود که نخست وزیر همچنین گفته بود بوداپست از کسی در درگیری اوکراین حمایت نمی کند زیرا «در این جنگ هیچ برنده ای وجود نخواهد داشت».
بر اساس این گزارش ها، مسکو نمی تواند به دلیل حمایت غرب از کی یف برنده شود، در حالی که روسیه یک قدرت هسته ای بزرگ است و «یک قدرت هسته ای را نمی توان در در یک گوشه گیر انداخت و به آن فشار آورد.»
مجارستان بارها از روسیه و اوکراین خواسته است تا بدون تأخیر با آتش بس موافقت کنند، در حالی که مکرراً علیه تحریم هایی که غرب علیه مسکو اعمال کرده بود صحبت کرده است.
روز یکشنبه، اوربان مدعی شد که این محدودیت ها به پایان دادن به خصومت ها کمکی نکرده است، بلکه به اقتصاد اروپا آسیب زده است.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: