کمپین اطلاعات نادرست

کمپین اطلاعات نادرست.

تمرکز رسانه‌های غربی روی سلاح های ایرانی: سلاح‌های ایرانی از قاتلان «ساخت ایالات متحده آمریکا» خبرسازتر هستند.
ترجمه مجله هفته

رسانه های آمریکایی صدها مقاله درباره استفاده ادعایی روسیه از پهپادهای ایرانی در اوکراین منتشر کرده اند.
در همین حال، گزارش آنها میزان استفاده از تسلیحات مرگبار آمریکا علیه غیرنظامیان در خاورمیانه را کم اهمیت جلوه داد.
در شش ماه گذشته، روزنامه های بزرگ ایالات متحده مانند نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و واشنگتن پست بیش از ۲۰۰ خبر در مورد استفاده ادعایی روسیه از پهپادهای ایرانی در اوکراین منتشر کرده اند.
در حالی که تقریباً به طور کامل ویرانی های ناشی از بمب های ساخت آمریکا در سرزمین های فلسطینی تحت اشغال اسرائیل و یمن را نادیده می گیرند.
بر اساس تحقیقات «دولت مسئولیت پذیر» سه نشریه بزرگ ایالات متحده بین ژوئیه و ژانویه، ۲۱۵ مقاله منتشر کردند که در آنها به اوکراین و کلمات «پهپادهای ایرانی»، «پهپادهای ساخت ایران»، «پهپادهای ساخت ایران» یا انواع دیگر این اصطلاحات اشاره شده بود. که این معادل حداقل بیش از یک مقاله در روز است.
برای مقایسه، در ماه می ۲۰۲۱، زمانی که اسرائیل نوارغزه را محاصره کرده بود به مدت ۱۱ روز بدون وقفه بمباران کرد، همان سه رسانه آمریکایی تنها ۱۵ مقاله خبری در این مورد منتشر کردند که در آن به استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی در این یک ماه اشاره شده بود.
زمانی که ائتلاف جنگی به رهبری عربستان سعودی در ژانویه ۲۰۲۲ بمب‌های ساخت آمریکا را بر روی زندانی در صدعا در یمن پرتاب کرد و ده‌ها غیرنظامی را کشت، روزنامه‌های آمریکایی تنها دو مقاله منتشر کردند که به نقش واشنگتن در این کشتار را در آن برجسته می‌کرد.
این سه رسانه اکنون دائماً به خوانندگان خود در مورد «ائتلاف در حال ظهور تهران و مسکو» هشدار می دهند، اما در مورد ائتلاف های چند دهه ای بین واشنگتن و تل آویو یا واشنگتن و ریاض هشدارهای مشابهی صادر نمی کنند.

وسواس اخیر واشنگتن در مورد هواپیماهای بدون سرنشین ایرانی، آخرین نمونه رسانه های غربی است که به عنوان شرکت های روابط عمومی برای دولت های غربی عمل می کنند.

این کمپین اطلاعات نادرست، از جمله، بخشی از تلاش گسترده‌تر واشنگتن برای خاموش کردن صداهای مخالف است.

این موضوع در ماه دسامبر ثابت شد، زمانی که تحقیق در آرشیو داخلی توییتر نشان داد که غول رسانه‌های اجتماعی حداقل به مدت پنج سال با پنتاگون برای اجرای یک کمپین مخفی «PsyOps» در خاورمیانه همکاری می‌کردند تا گفتمان جنگ‌های یمن و سوریه و ادامه حضور نیروهای اشغالگر آمریکا در منطقه توجیه کنند.