پرش به محتوا

سوریه: تحریم‌های آمریکا مانع کمک‌‌رسانی به زلزله‌زدگان میشود.

سوریه: تحریم‌های آمریکا مانع کمک‌‌رسانی به زلزله‌زدگان میشود.

در حالی که بئربوک برای باز کردن تمام گذرگاه های مرزی به سوریه فشار می آورد، همتای سوری او درخواست کرده است که این کمک ها از طریق دمشق صورت بگیرد. 

به گفته وزیر امور خارجه سوریه، به نظر می رسد غرب برنامه ریزی کرده است که کمک ها فقط به دست اسلام گرایان افراطی مسلح برسد. 

فیصل مقداد، وزیر امور خارجه سوریه روز سه شنبه هشدار داد که زمین لرزه مهیب ،۶ فوریه که هزاران کشته در شمال سوریه از خود بجای کذاشت، با تحریم های غرب بدتر شده است. 

مقداد تأکید کرد: «اما کمک‌هایی که به مناطق تحت کنترل گروه‌های مسلح می‌رسد به مردم فروخته می‌شود». 

زیرا این تحریم ها مانع ارسال کمک های بشردوستانه می شد. مقداد به تلویزیون المیادین گفت: «تحریم‌های آمریکا مانع از دسترسی سوریه به کالاها و به ویژه داروها می‌شود.»

این دیپلمات ارشد سوری جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مورد خطاب قرار داد و به او یادآوری کرد که دمشق «گذرگاه های مرزی را برای ورود کمک های بشردوستانه به مناطق تحت کنترل گروه های مسلح باز کرده است.»

وزیر خارجه سوریه گفت: به نظر می رسد غرب برنامه ریزی کرده است که کمک ها فقط به گروه های مسلح و تروریست ها برسد. 

از سوی دیگر، سوریه آماده است تا کمک‌های امدادی را به همه مناطق برساند «به شرطی که به دست تروریست‌ها نیفتد». 

روز چهارشنبه، آنالنا بئربوک، وزیر امور خارجه آلمان فدرال، خواستار باز شدن همه گذرگاه‌های مرزی شد تا «کمک‌های بشردوستانه سریع» در سوریه نیز فراهم شود. 

مقداد به نوبه خود تاکید کرد که تحریم های غرب علیه سوریه «فاجعه را بدتر کرده است.»

وی افزود: «وضعیت بسیار دشوار است و صرف نظر از میزان کمک هایی که به سوریه ارسال می شود، این کشور به مراتب بیشتر نیاز دارد.»

مقداد ادامه داد: «سوریه از استانداردهای دوگانه رنج برده است، هرچند کشورهای متعددی هستند که از طریق کانال‌های غیر مستقیم با دمشق در تماس هستند». 

وی همچنین ادعای اسرائیل در مورد درخواست ادعایی کمک از طرف سوری را رد کرد.  

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: