عربستان قیمت نفت را بالا برد.

عربستان قیمت نفت را بالا برد.

ترجمه مجله هفته

عربستان سعودی قیمت نفت را برای آسیا، اتحادیه اروپا و آمریکا به طور غیرمنتظره افزایش داد

پادشاهی قیمت نفت صادراتی خود را برای خریداران اتحادیه اروپا ۲ دلار در هر بشکه و برای مشتریان آمریکایی ۲۰ سنت افزایش داد.

در ضمن عربستان سعودی به طور غیرمنتظره ای قیمت نفت را برای مشتریان خود در آسیا، اتحادیه اروپا و ایالات متحده در ۶ فوریه افزایش داد.
تصمیم برای افزایش قیمت با وجود کاهش حدود هفت درصدی قیمت نفت در سال جاری اتخاذ شد.
شرکت دولتی نفت و گاز طبیعی، آرامکو عربستان، بهای اکثر کالاهای خام خود را که قصد دارد در ماه مارس به سراسر آسیا ارسال کند، افزایش داد و هر بشکه نفت معادل ۲ دلار بالاتر از معیار منطقه ای به فروش میرسد.
این اولین افزایش قابل توجه قیمت نفت خام از سپتامبر سال گذشته است.

در ۴ فوریه، شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی، فاش کرد که ریاض در مورد افزایش تولید نفت دچار سردرگمی است آنهم به دلیل کمبود منابع انرژی معتبر بخاطر تحریم اقتصادی که بازار انرژی روسیه را هدف قرار می دهد و همچنین سرمایه گذاری کم در صنعت انرژی.

عبدالعزیز با اشاره به افزایش احتمالی تقاضای جهانی نفت گفت: «ما وقتی وارد کار خواهیم شد که واقعاً این افزایش را به چشم خود ببینیم و احساس کنیم آن موقع در این مورد فکر خواهیم کرد»
از زمان آغاز بحران جهانی عرضه انرژی، واشنگتن از عربستان سعودی و دیگر کشورهای خلیج فارس خواسته است تا از نفوذ خود استفاده کنند و تولید جهانی را محدود کنند.
با این حال، عربستان سعودی با استناد به ترس از رکود جهانی، سیاست خود را بر حمایت از کاهش تولید بکار گرفته.

در نوامبر ۲۰۲۲، عربستان و کویت این موضوع را رد کردند که اوپک پلاس در حال بررسی افزایش ظرفیت تولید نفت خود است.

بر اساس گزارش المانیتور، دولت عربستان سعودی اعلام کرد کاهش تولید ۲ میلیون بشکه ای در روز تا پایان سال ۲۰۲۳ حفظ خواهد شد.

در سال ۲۰۲۲، سنای ایالات متحده قانون منع کارتل های تولید و صادرات نفت (NOPEC) را تصویب کرد، که آمریکا به کمک آن می تواند کشورهای عضو اوپک و شرکای آنها را در معرض شکایت های ضد تراست قرار دهد آن هم به دلیل » کاهش عرضه و بالا بردن قیمت های جهانی نفت «.

با این حال، وزیر انرژی عربستان در آن زمان از کاهش تولید دفاع کرد. او این موضوع را رد کرد که این کارتل با محدود کردن تولید نفت از انرژی به عنوان «سلاح» استفاده می‌کرد.

او گفت: «به من نشان دهید که کجای اینکار یک اقدام جنگی است»، و افزود که بازارهای انرژی «نیازمند دستورالعمل‌هایی هستند که بدون آن نمی‌توان سرمایه‌گذاری کرد».

وزیر انرژی عربستان سعودی نسبت به تأثیر تحریم های نفتی غرب بر روسیه هشدار داد و گفت که این اقدامات محدودکننده می تواند منجر به کمبود عرضه در آینده شود.

شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان وزیر انرژی عربستان سعودی در کنفرانسی در ۴ فوریه به بخش انرژی نسبت به کمبود انرژی به دلیل تحریم ها و سرمایه گذاری کم در صنعت هشدار داد. وزیر انرژی در پاسخ به این سوال که تحریم ها چه تاثیری بر بازار انرژی خواهد داشت، توضیح داد:

همه این به اصطلاح تحریم‌ها، تحریم‌ها و کمبود سرمایه‌گذاری در یک چیز خلاصه می‌شوند: «کمبود منابع انرژی از هر نوع در زمانی که بیشتر مورد نیاز است.»
وزیر نفت افزود که عربستان سعودی در حال کار برای تامین گاز مایع (LPG) برای اوکراین «برای حمایت از بازار انرژی» است.

او همچنین تاکید کرد که برای بقیه جهان مهم است که به اوپک پلاس اعتماد کنند، اتحادی که شامل اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و سایر کشورها از جمله روسیه است که توافق کرده‌اند تولید را تا ۲میلیون بشکه افزایش دهند.

شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان همچنین خاطرنشان کرد که اوپک پلاس یک گروه مسئول از کشورها است که با مسائل سیاسی سروکار ندارد، بلکه فقط با مسائل مربوط به بازار انرژی و نفت سروکار دارد.