لاوروف: منتظر واکنش ما به تحویل تسلیحات دوربرد باشید!

واکنش روسیه به تحویل تسلیحات دوربرد به اوکراین
ترجمه مجله هفته


به گزارش رسانه های روسیه، لاوروف دیپلمات ارشد روسیه گفت که به تصمیم حامیان غربی اوکراین برای تجهیز این کشور با سیستم های تسلیحاتی بزرگتر اهمیتی نمی‌دهد.
در پاسخ به این تصمیم، روسیه نیروهای اوکراینی را حتی بیشتر هم عقب خواهد زد.
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد، در واکنش به این تصمیم غرب برای تجهیز کیف به تسلیحات دوربردتر، روسیه تصمیم گرفته است نیروهای اوکراینی را بیشتر از آنچه تاکنون در نظر دارد از سرزمین های روسیه دور کند و به عقب براند.
او روز پنجشنبه به رسانه ها گفت که حامیان خارجی اوکراین با هر گامی بیشتر به ورطه درگیری کشیده می شوند و روسیه نیز بر همین اساس پاسخ خود را تنظیم خواهد کرد، دیپلمات ارشد روسیه افزود:
« خب هدف ما اکنون این است که توپخانه نیروهای مسلح اوکراین را به فاصله‌ای برگردانیم که تهدیدی برای قلمرو ما نباشد. هر چه برد تسلیحات ارائه شده به رژیم کی یف بیشتر باشد، نیروهای آنها باید به همان اندازه عقبتر رفته و دورتر مستقر شوند.»
بر اساس گزارشهای منتشر شده، بسته کمک نظامی بعدی پنتاگون به اوکراین شامل بمب های زمینی با قطر کوچک، مهمات توپخانه موشکی و مهمات با برد ۱۵۰ کیلومتر خواهد بود.
کیف مدت‌هاست که حامیان خود را برای تسلیحات توانمندتر، مانند موشک‌های بالستیک MGM-140 ATACMS که قادر به اصابت اهداف تا فاصله ۳۰۰ کیلومتری هستند، تحت فشار قرار داده است.
گفته می شود راهکار توصیف شده توسط وزیر خارجه روسیه در مورد سرزمین هایی که اوکراین متعلق به خود میداند، از جمله کریمه، جمهوری های خلق دونتسک و لوهانسک و مناطق خرسون و زاپوروژیه بکار گرفته می شود.
کریمه و شهر سواستوپل در سال ۲۰۱۴ به روسیه پیوستند، چهار کشور دیگر در سال گذشته این کار را انجام دادند.
کیف همه پرسی که در آن ساکنان این مناطق به الحاق رای دادند را «تقلب» خوانده و رد کرده است. گزارش ها حاکی از آن است که ایالات متحده کمک های نظامی خود را در اختیار اوکراین قرار داده است با این شرط که از آن برای حمله به اهدافی در داخل روسیه استفاده نشود.
با این حال، مقامات آمریکایی گفتند که این محدودیت برای کریمه و دیگر مناطق جدید روسیه اعمال نمی شود.
لاوروف گفت که تسلیح اوکراین توسط غرب در حال توسعه «شبیه گلوله برفی» است. این کار با کلاه ایمنی آغاز شد و به پیشنهادات فعلی برای تامین جت های جنگنده گسترش یافت.
وی ادعاهای برخی از مقامات غربی مبنی بر عدم دریافت جنگنده های ساخت غرب توسط کیف را رد کرد و دلیل آنرا عدم انسجام در سیاست های آنها دانست.
کیف می‌گوید که برای حفاظت به هواپیماهای نظامی مدرن نیاز دارد، اما جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و برخی از رهبران اتحادیه اروپا، از جمله آلمان، می‌گویند که این موضوع در دستور کار آنها نیست.