پرش به محتوا

روسیه روستا به روستا را تسخیر میکند.

در دونباس، نیروهای روسی به آرامی در حال جنگیدن و پیشروی هستند. اوکراین اعتراف کرد که به علت نداشتن نیروی نظامی و تسلیحات کافی نمی تواند در مقابل روسیه دست به حمله بزند.

نوشته راینهارد لاوترباخ
بونگه ولت
ترجمه سیما صابری برای مجله هفته

از منظری گسترده تر، در حال حاضر چیز زیادی در خط مقدم جنگ اوکراین اتفاق نمی افتد. اما در واقع به نظر می رسد که نیروهای روسیه در چند روز گذشته چندین موفقیت جزئی داشته اند.
این امر در گزارش های وضعیت روزانه «موسسه مطالعات جنگ» که نزدیک به پنتاگون است نیز منعکس شده است.
برخلاف ستاد کل اوکراین که فقط حملات ناموفق روسیه و موفقیت های دفاعی خود را گزارش می کند، تحلیلگران آمریکایی اخیرا تأیید کردند که نیروهای روسی چندین شهر در شمال و جنوب شهر درگیر باخموت را تصرف کرده اند.
بر این اساس، آشکار می شود که از سه جاده ای که از طریق آنها می توان نیروهای اوکراینی در باخموت را تامین لجستیکی کرد، در حال حاضر تنها یکی از آنها می تواند بدون مانع مورد استفاده قرار بگیرد – و این هم بدترین راهی است که از باخموت به غرب منتهی می شود.
اتصال به شمال توسط نیروهای روسی قطع شده است، که اکنون در محدوده آتش روسیه از شمال غربی به سمت اسلوویانسک و در جنوب غربی به سمت کنستانتینوفکا قرار دارد.
این موسسه آمریکایی همچنین گزارش داد که نیروهای روسی در مقابل باخموت در روزهای اخیر به میزان قابل توجهی تقویت شده اند.
علاوه بر شبه نظامیان خصوصی واگنر که برخی از آنها از اردوگاه ها و زندان استخدام شده بودند، اعضای واحدهای نخبه مانند چتربازان و تفنگداران دریایی اکنون به صفوف نیروهای خط مقدم پیوسته اند.
به نظر می‌رسد تاکتیک‌های روسیه در حال حاضر خود را روی اجتناب است نبرد های پر هزینه خانه به خانه متمرکز کرده تا پشتیبانی تدارکاتی و لجستیکی نیروهای اوکراین را که در آنجا سنگر گرفته‌اند را قطع کند.
ستاد کل اوکراین در بیانیه روز سه‌شنبه خود درگیری در اطراف یک معدن در شمال شرقی شهر مورد مناقشه ووگلدار در جنوب غربی دونتسک را تأیید کرد.
حملات جبهه ای روسیه به این سایت از اواخر پاییز ناموفق بود و حتی به شکایت تفنگداران دریایی روسیه در رسانه های اجتماعی منجر شد.
در این شرایط، طبق گزارش‌های رسانه‌های اوکراینی و آمریکایی، ارتش ایالات متحده اکنون به همکاران اوکراینی خود توصیه می‌کند که مکان‌هایی مانند باخموت را رها کنند تا از پرسنل خود برای یک حمله بهاری برنامه‌ریزی شده صرفه‌جویی کنند.
با این حال، ظاهراً طرف اوکراینی تاکنون تمایلی به این کار نداشته است. در عوض، او سعی می کند با تمام امکانات از باخموت دفاع کند.
با این حال، در جاهای دیگر در جبهه، اوکراین مجبور است اعتراف کند که مجبور شده است حمله خود را متوقف کند: در شمال، در منطقه لوگانسک.
در آنجا، به گفته ستاد کل اوکراین، پیشروی لیمان در سواتو به دلیل «شرایط نامساعد جوی و کمبود ذخایر» متوقف شد.
این یکی از معدود موقعیت هایی بود که در آن طرف اوکراینی حداقل به طور غیرمستقیم به ضرر و زیان خود و مشکلات واقعی خود اذعان کرد.
به طور کلی، هیچ یک از طرفین در مورد تلفات خود اظهار نظر نمی کنند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: