پرش به محتوا

لاوروف: صدها نظامی آمریکایی در اوکراین فعال هستند.

ترجمه مجله هفته

وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه ای گفت که «غرب دسته جمعی» به رهبری آمریکا از هم اکنون در «جنگ» با روسیه شرکت دارد.
به گفته لاوروف، پرسنل نظامی آمریکا پیش از کودتای ۲۰۱۴ در کیف در اوکراین حضور داشتند.
به گزارش رسانه های روسیه، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، «صدها» پرسنل نظامی آمریکایی مستقر در اوکراین را متهم کرد که به عنوان سربازان، مستشاران نظامی و مقامات اطلاعاتی آمریکا مستقیماً در درگیری دخالت دارند.
لاوروف روز چهارشنبه در گفت‌وگو با شبکه یک تلویزیون روسیه، به طور مفصل درباره دخالت عمیق واشنگتن در خصومت‌ها در اوکراین صحبت کرد که علی‌رغم تضمین‌های مکرر رهبری آمریکا مبنی بر اینکه پرسنل ایالات متحده هیچ نقشی در جنگ ندارند صراحتا در این درگیری دخالت دارند. لاوروف گفت: « ده ها، شاید حتی صدها نفر از پرسنل نظامی ایالات متحده وجود دارند که قبل از کودتا در اوکراین بودند.»
اشاره وزیر خارجه روسیه به سرنگونی ویکتور یانوکوویچ رئیس جمهور اوکراین در سال ۲۰۱۴ توسط گروه های ملی گرا و فعالان طرفدار غرب بود. لاوروف افزود:
«ماموران سیا حداقل یک طبقه از ساختمان اطلاعات اوکراین را اشغال کرده اند. »
لاوروف همچنین مدعی شد که وابسته نظامی ایالات متحده مستقر در کیف توصیه های گسترده ای به مقامات اوکراینی ارائه کرده است. در این باره گفت:

«واضح است که کارشناسان نظامی نه تنها مشغول همکاری با وزارت دفاع اوکراین هستند، بلکه به هر طریقی خدمات مشاوره ای مستقیم را ارائه می دهند، شاید حتی بیشتر از مشاوره. »
وی خاطرنشان کرد که تیم جداگانه ای از متخصصان آمریکایی برای نظارت بر جریان تسلیحات غرب به اوکراین سفر کرده اند.
این تیم پس از آن تشکیل شد که قانونگذاران آمریکایی خواستار سازوکاری قوی تر برای نظارت بر محل نگهداری میلیاردها محموله تسلیحات شدند.
دیپلمات ارشد روسیه گفت، با توجه به اینکه «اوکراین در حال دریافت تسلیحات بیشتر و بهتر غربی است»، نیروهای روسیه اکنون در حال برنامه ریزی برای خنثی کردن این محموله های تسلیحاتی هستند.
لاوروف افزود که «راه‌آهن‌ها، پل‌ها و تونل‌ها» به عنوان اهدافی برای «پیچیدگی یا توقف کامل» ارسال این تسلیحات در نظر گرفته می‌شوند.
وزیر امور خارجه روسیه ادامه داد که کشورهای غربی تقریباً یک دهه پیش، مدت کوتاهی پس از به اصطلاح «انقلاب یورومیدان» در سال ۲۰۱۴، به روسیه اعلان «جنگ» داده بودند، که نتیجه آن یک کودتا شد و بلافاصله با حمایت نظامی آمریکا و ناتو از دولت پس از آن همراه شد. لاوروف به صراحت گفت:
«غرب جمعی به رهبری یک قدرت هسته ای – ایالات متحده – با ما در جنگ است.»
این «جنگ» » از خیلی وقت پیش» به روسیه اعلام شده است.
«به دنبال کودتای اوکراین که توسط ایالات متحده سازماندهی شده و توسط اتحادیه اروپا حمایت می شود.»
از آن سال در واشنگتن دی سی. تا به امروز بیش از ۲۰ میلیارد دلار کمک نظامی مستقیم به اوکراین، از جمله ابتکار جداگانه کمک به امنیت اوکراین، برنامه بودجه تحت رهبری وزارت دفاع ایالات متحده و موارد دیگر صورت گرفته است.تازه میلیاردها کمک اقتصادی و بشردوستانه شامل این محاسبه ما نمی شود.
مقامات ایالات متحده همچنین اعلام کرده اند که این سیاست ادامه خواهد داشت و متعهد شده اند که هر کمکی را که لازم باشد «تا زمانی که طول بکشد» به کیف ارائه کنند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: