آماتورها در قدرت!

رئیس حزب سبزهای آلمان در حال تعظیم به انیر قطر برای گدایی گاز



کارشناس سعودی: برلین با مصادره زیرساخت های گاز روسیه اعتماد خود را به بازی گرفت و آنرا را باخت.

یک کارشناس انرژی سعودی در مصاحبه با فرستنده کانال ۲ تلویزیون حکومتی آلمان ZDF از تضاد منافع بین کشورهای صنعتی و صادرکنندگان نفت انتقاد کرد.
منافع لابی‌گران در غرب در توقف تولید نفت در سراسر جهان است.
محمد السبان، اقتصاددان، مشاور بلندمدت وزیر انرژی عربستان و مذاکره کننده ارشد سابق هیئت محیط زیست و اقلیمی عربستان در سازمان ملل در مصاحبه با ZDF از تضاد منافع بین کشورهای صنعتی و صادرکنندگان نفت و رفتار نابرابر با کشورش در مذاکرات اقلیمی شکایت کرد.

«شما در آلمان انقلاب صنعتی خود را برای سه یا چهار دهه داشتید. اکنون که ما به تازگی توسعه صنعتی خود را آغاز کرده ایم، شما می گویید که ما باید به گونه ای دیگر عمل کنیم – و ما را متهم به کاهش سرعت در مورد تصمیمات اقلیمی و محیط زیست می کنید.»

اما ما فقط از منافع ملی خود دفاع می کنیم، همانطور که آلمان از منافع خود دفاع می کند.

با این حال، روزنامه‌نگار ZDF انتظار داشت عربستان سعودی به‌عنوان مهم‌ترین کشور تولیدکننده نفت جهان، شاهد یک نقطه عطف از نظر انرژی باشد، این روزنامه‌نگار گفت: نه می‌توان صحبتی از انقلاب انرژی در عربستان سعودی کرد و نه به نظر می‌رسد السبان تغییرات آب و هوایی که ساخته اشتباهات انسانی است را جدی بگیرد.

جهان برای چندین دهه آینده به نفت و گاز نیاز خواهد داشت و مطمئناً تقاضا با افزایش جمعیت جهان افزایش خواهد یافت.

السبان در گفتگو با ZDF تاکید کرد اگر فقط بخواهیم این تقاضا برای انرژی را با باد و خورشید پوشش دهیم این یک رفتار “بیهوده” است – به ویژه جنگ اوکراین و نتایج آن برای منابع انرژی جهان این پوچی را روشن کرد.

ببینید، ایالات متحده اکنون در حال صدور مجوزهای جدید برای تولید نفت و انرژی فسیلی است.

«به طور کلی، هیچ تغییر اقلیمی ساخته دست بشر وجود ندارد، حتی اگر دانشمندان توسط لابی‌گران ترغیب شوند که به این ادعا سندیت ببخشند. اینها چرخه های کاملاً طبیعی تغییر هستند که میلیون ها سال طول می کشد.»

السبان افزود: «اگر شما در کشورهای صنعتی نفت داشتید و خود تولید کننده نفت و گاز بودید، آن وقت قصه فرق میکرد و همه چیز بسیار متفاوت بود.

در پاسخ به سوال ZDF که عربستان سعودی چه زمانی می تواند انرژی های تجدیدپذیر را برای آلمان تامین کند، کارشناس انرژی عربستان گفت:

«صادقانه بگویم، ما از بستن قراردادهای بیشتر با شما آلمانی ها می ترسیم. شما با مصادره زیرساخت های گاز روسیه اعتماد خود را در جهان از دست دادید. »
قطر و چین اخیراً یک توافقنامه عرضه گسترده انرژی – در واقع به ضرر آلمان – منعقد کردند.
این کشور شیخ نشین خلیج فارس به عنوان میزبان جام جهانی اخیراً هدف حملات رسانه ای سیاستمداران آلمانی قرار گرفته است.
رابرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان هفته گذشته گفت که ایده برگزاری جام جهانی فوتبال در قطر “احمقانه” است.
سعد شریدا الکعبی، وزیر انرژی قطر گفت که از اظهارات هابک در مورد این برگزاری این مسابقات در وطنش شوکه شده است.