پرش به محتوا

تلاش دلقکی برای راه‌اندازی جنگ سوم جهانی.



گزارش رسانه ها: واشنگتن به کیف هشدار داد که در رابطه با حادثه موشکی «با احتیاط بیشتری» عمل کند

وقتی که یک دلقک برای راه اندازی جنگ جهانی سوم تلاشر میکند.
مدت کوتاهی پس از اصابت موشک به روستای لهستانی که در قلمرو ناتو هم قرار دارد، کیف خواستار پاسخ نظامی به روسیه شد.
با این حال، گفته می‌شود که یکی از مشاوران ارشد رئیس‌جمهور آمریکا به اوکراین ابلاغ کرده است که «با احتیاط بیشتری عمل کند» و از تحریک روسیه دست بردارد.
بایدن و وزیر امور خارجه اش آنتونی بلینکن در اجلاس سران گروه ۲۰ در جزیره بالی اندونزی حضور داشتند که بر اساس گزارش سی ان ان، در نیمه شب (به وقت محلی) با خبر حادثه موشکی در لهستان توسط کارکنان خود از خواب بیدار شدند.

رئیس جمهور ایالات متحده در ساعت پنج و نیم صبح به وقت محلی با همتای لهستانی خود آندری دودا تماس گرفت، بلینکن و سالیوان بعداً به این گفتگو پیوستند.

به گزارش سی‌ان‌ان، اطلاعات لهستان و «داده‌های شناسایی مبتنی بر ماهواره» از ایالات متحده نشان می‌دهد که این موشک «ظاهراً توسط اوکراین شلیک شده است».

با این حال، زلنسکی پیش از این اصلاً به داده های ارتش لهستان و آمریکا توجهی بکند، روسیه را مقصر دانسته و این حادثه را حمله‌ای به ناتو خوانده و خواستار واکنش نظامی شده است.

منابع آشنا به این گفتگو به رادیو تلویزیون آمریکایی گفتند، سالیوان سپس «به سرعت با دفتر زلنسکی تماس گرفت» و «از افراد مسئول خواست در مورد آنچه در مورد این حادثه می گویند محتاط تر باشند.»

اگرچه خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام آمریکایی ناشناس گفت که این موشک روسی است – که البته بعد از آنکه این خبرگزاری آن را به تمامی جهان مخابره کرد و تاثیر خود را گذاشت آژانس این ادعای خود را پس گرفت – خود بایدن گفت که اینطور نیست.

ژنرال پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون نیز به خبرنگاران گفت که ارتش آمریکا هیچ اطلاعاتی برای تأیید ادعاهای کیف ندارد.

در همین حال، مارک میلی، رئیس ستاد ارتش ایالات متحده، با همکاران خود در لهستان و اوکراین تماس گرفت و همچنین سعی کرد با ژنرال والری گراسیموف، رئیس ستاد ارتش روسیه تماس بگیرد، اما «آن دو سه شنبه شب با یکدیگر صحبت نکردند.»

به گفته یک منبع آگاه، با وجود درخواست‌های مکرر رهبر اوکراین، بایدن حاضر به گفتگو با زلنسکی در این مورد نشد.
سی‌ان‌ان ادعا می‌کند که رئیس‌جمهور آمریکا با دودا، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو و رهبران گروه ۲۰ صحبت کرده بود، اما «تا بعد از ظهر چهارشنبه او هنوز مستقیماً با زلنسکی صحبت نکرده بود».

این رادیو تلویزیون آمریکایی ادامه داد که حادثه در پرژوودوف » باعث ایجاد شکاف هایی در اتحاد غرب با اوکراین شد.»

مقامات لهستانی که خود همیشه جزو تحریک کنندگان جدی روسیه هستند حتی از این حماقت زلنسکی فاصله گرفتند و ابراز ناامیدی کردند که همچنان رئیس جمهور اوکراین اصرار دارد که موشک شلیک شده از طرف اوکراین وارد نشده است در حالی که تحقیقات ورشو و واشنگتن خلاف این ادعا را اثبات می کند.
تنها روز پنجشنبه – پس از انتشار گزارش سی ان ان – زلنسکی از موضع خود عقب نشینی کرد و اکنون گفت که «۱۰۰ درصد» نمی داند واقعا چه اتفاقی افتاده است.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: