جنگ جهانی قریب الوقوع است.

رئیس جمهور صربستان نسبت به جنگ جهانی قریب الوقوع هشدار داد.
در روابط پرتنش غرب با روسیه و چین، الکساندر ووچیچ، رئیس جمهور صربستان، تشدید تنش را قریب الوقوع می بیند که در آن کشورهای کوچک نمی توانند منتظر خبرهای خوبی در آینده باشند.
به گفته ووچیچ، یک درگیری جهانی به نظر می رسد که از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون وجود نداشته است.
الکساندر ووچیچ، رئیس جمهور صربستان در دومین روز مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک هشدار داد که جهان به یک درگیری بزرگ نزدیک می شود که از سال ۱۹۴۵ تاکنون دیده نشده است.
ووچیچ به رادیو تلویزیون دولتی صربستان RTS گفت: «ما شاهد بحرانهایی در تمام نقاط جهان هستیم. »
ووچیچ توضیح داد: «من فکر میکنم پیشبینیهای واقع بینانه باید حتی بدتر هم باشد.در همین حال، از زمانی که سازمان ملل تضعیف شد، قدرتهای بزرگ به قدرت رسیدند و نظم قبلی دهههای گذشته عملاً نابود شد، موقعیت ما بدتر شده است.»
وقتی از ووچیچ درباره سخنرانی آتی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پرسیده شد، گفت که پیش بینی کلیات محتوای آن دشوار نیست.
«من فرض می کنم که ما در حال ترک مرحله عملیات ویژه نظامی هستیم و به یک درگیری مسلحانه گسترده نزدیک می شویم. و اکنون سوال این است که خط قرمز کجاست و آیا آینده قابل پیشبینی – شاید حتی در یک یا دو ماه – وارد یک درگیری بزرگ جهانی شویم که از زمان جنگ جهانی دوم دیده نشده است.
رئیسجمهور صربستان هشدار داد که برای کشورهای کوچکی که صرفاً میخواهند در امنیت به زندگی خود ادامه دهند و امنیت شهروندان خود را تامین کند، هیچ تحول خوب و خوشایندی وجود نخواهد داشت.
او فرض میکند که همه چیز به سمت روابط پیچیدهتر بین غرب و روسیه و همچنین بین غرب و چین پیش میرود.
ووچیچ قصد دارد هفته آینده سخنرانی خطاب به شهروندان کشورش انجام دهد، او قصد دارد «تصمیمات مهمی» را که دولت وی در نظر دارد بگیرد را با مردم در میان گذارد.
صربستان تحت فشار شدید اتحادیه اروپا و ناتو برای اعمال تحریم ها علیه روسیه و همراهی با غرب بوده است.
اما ووچیچ بر حفظ بی طرفی صربستان پافشاری کرده و در عین حال اذعان دارد که بلگراد آرزوی پیوستن به اتحادیه اروپا را در آینده دارد.
با این حال، بروکسل قبلاً به بلگراد اطلاع داده است که شرط الحاق به رسمیت شناختن استان جدا شده کوزوو است که ووچیچ هرگز چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد.
روسیه و چین از جمله نیمی از دولت های جهان هستند که کوزوو را که در سال ۱۹۹۹ توسط ناتو اشغال شد و در سال ۲۰۰۸ با حمایت ایالات متحده یک کشور مستقل اعلام شد، به رسمیت نشناختند.
مقاله بسیار جالب و خواندنی بود. با تشکر از رفیق شیری و ترجمه دقیق و حرفه ای ایشان و سپاس…
دوست گرامی من عضوی از نویسندگان و مترجمان مجله هفته نیستم اما از همکاران آن هستم و گاهی مطالبی را…
مجله هفته حتی به اردوغان عضو ناتو هم نه نمی گوید! حتی به امارات هم نه نمی گوید! فقط کافی…
سلام، مقاله بسیار خوبی است، پیشرفت ها و دستاوردهای شوروی را بیان کرده است. اما مانند بیشتر مقاله هایی از…
مقاله بسیار خواندنی و جالبی بود. ای کاش بسیاری از افراد ناآگاه که از خدمات انقلاب اکتبر و اتحاد شوروی…