پرش به محتوا

تماس های بی پاسخ


گزارش رسانه ها: چین درخواست های تماس پنتاگون را نادیده می گیرد
ترجمه مجله هفته

به گزارش پولیتیکو و روسیه امروز، در حالی که چین در تلافی سفر تحریک آمیز نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در هفته جاری به رزمایش های نظامی در اطراف تایوان ادامه می دهد، گفته می شود که مقامات ارشد نظامی چین از پاسخگویی به تماس های همتایان پنتاگون خودداری کرده اند.
گفته می شود پکن در روزهای اخیر چندین تماس لوید آستین وزیر دفاع و ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا را رد کرده است.
طبق گزارش پورتال خبری ایالات متحده پولیتیکو که متعلق به به انتشاراتی دست راستی امپریالیستی اشپرینگر است، «سه نفر که با این نوع فرآیندها آشنا هستند» این موضوع را بیان کردند. آخرین تماس تایید شده میلی با ژنرال لی زوئوچنگ، رئیس ستاد ارتش چین، به ۷ جولای باز میگردد.
در ماه ژوئن، آستین شخصاً با ژنرال وی فنگه وزیر دفاع چین ملاقات کرد.
روز جمعه، پکن تصمیم گرفت روابط دیپلماتیک خود را با واشنگتن در تعدادی از مناطق نظامی و غیرنظامی قطع کند.
وزارت خارجه چین فهرستی از موضوعاتی را منتشر کرد که در مورد آنها دیگر ارتباطی بین مقامات چین و آمریکا وجود نخواهد داشت، از جمله تماس‌های نظامی در سطح فرماندهی کل قوا و گفتگوهای گسترده‌تر برای هماهنگی سیاست دفاعی ارتش.
چین همچنین مشاوره در مورد ایمنی دریایی، همکاری در زمینه بازگشت مهاجران غیرقانونی، کمک حقوقی متقابل در امور جنایی، مبارزه با جرایم فرامرزی و قاچاق مواد مخدر و گفتگوها در مورد تغییرات آب و هوایی را به حالت تعلیق درآورد.
در حالی که کاخ سفید درباره گزارش‌های مربوط به اختلال در ارتباطات در بالاترین سطح نظامی اظهار نظری نکرد، اما گفت که اقدامات اخیر چین خطر اشتباه محاسباتی را افزایش می‌دهد، حتی اگر جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی به این موضوع اشاره کند. اصرار داشت که این به طور کامل مانع از فرصت صحبت برای اعضای ارشد ارتش ما نمی شود. کربی روز جمعه گفت:
«وقتی در چنین منطقه کوچکی این همه تجهیزات نظامی دارید، خوب است که این خطوط ارتباطی را باز نگه دارید، به خصوص در حال حاضر».

در واکنش به سفر کوتاه نانسی پلوسی، پکن تمرینات نظامی «بی سابقه» و تمرین هدف را در شش منطقه دریایی در اطراف تایوان روز پنجشنبه آغاز کرد.
به گفته وزارت دفاع چین، این رزمایش شامل شبیه سازی «محاصره» جزیره تایوان و همچنین عملیات آبی خاکی و حمله به اهداف زمینی خواهد بود.
به عنوان بخشی از سیاست چین واحد، چین تایوان را به عنوان یک استان چین در نظر می گیرد.
این دیدگاه غالب حقوق بین الملل نیز هست. ایالات متحده نیز به طور رسمی این اصل را در دهه ۱۹۷۰ تصدیق کرد – همانطور که خود رهبری تایوان در اوایل دهه ۱۹۹۰ همین سیاست برگزید و دکترین چین واحد را تایید کرد.
با این حال، در مورد تفسیر دقیق اصل، اختلافاتی وجود دارد. تایوان برای قرن ها بخشی از امپراتوری چین بود.
پس از شکست در جنگ داخلی چین، ملی گرایان تحت فرمان چیانگ کای شک در سال ۱۹۴۹ به مجمع الجزایر ,تایوان عقب نشینی کردند، جایی که ادعا کردند که «جمهوری چین» قدیمی را در برابر کمونیست ها در سرزمین اصلی ایجاد و ادامه می دهند.
با این حال، حزب حاکم فعلی تایوان سیاست و تعهدات قبلی را زیر پا نهاده،
و معتقد است که تایوان اکنون به یک کشور کاملاً جدید تبدیل شده است.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: