پرش به محتوا

«ترکیبی مرگبار برای میلیون ها نفر»

استعمارنو
«ترکیبی مرگبار برای میلیون ها نفر»
بحران های جهانی گرسنگی جهان را تشدید می کند. «نان برای جهان» خواستار کمک های اضطراری از کشورهای ثروتمند شد
نوشته مارک ببنروث
منتشر شده در یونگه ولت
ترجمه حمید علوی
مجله هفته



با محاصره بنادر اوکراین، بر اساس شعار اوکراین و متحدانش، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از غذا به عنوان سلاح استفاده می کند.

در واقع، همانطور که سازمان کمک رسانی پروتستان «نان برای جهان» در روز چهارشنبه اعلام داد، جنگ تجاوزکارانه روسیه که در پایان فوریه آغاز شد، بحران جهانی گرسنگی را تشدید کرده است.
اما این بحران توسط جنگ به وجود نیامده.
رئیس این انجمن کمک رسانی داگمار پروئین در ارائه گزارش سالانه ۲۰۲۱ در برلین گفت: «بزرگترین محرک های بحران جهانی غذا تورم، پیامدهای بیماری همه گیر، جنگ ها و درگیری ها، بحران آب و هوا و سیاست شکست خورده کشاورزی جهانی است.نتیجه: » ترکیبی مرگبار برای میلیون ها نفر است.»

در این گزارش، پترا برنر، مدیر برنامه‌های بین‌المللی نان برای جهان، اشاره می‌کند که اثرات همه‌گیری کرونا باعث ایجاد فقر و بحران‌های گرسنگی جدید شده است.
علاوه بر این، در نتیجه افزایش قیمت انرژی و مواد غذایی، تورم در سراسر جهان در سال ۲۰۲۱ به ۴.۳۵ درصد افزایش یافت.
برنر هشدار داد: «به ازای هر درصدی که غذا گران‌تر می‌شود، ده میلیون نفر بیشتر در فقر شدید فرو می‌روند». بر اساس گزارش برنامه جهانی غذای سازمان ملل (WFP) در ۶ جولای، در سال ۲۰۲۱ تعداد افراد گرسنه به ۸۲۸ میلیون نفر افزایش یافت.
میزان این گرسنگی نشان میدهد که اکنون ۱۵۰ میلیون نفر بیشتر از قبل از شروع همه گیری کرونا در بحران شدید گرسنگی بسر میبرند.
پرزیدنت پروئین درخواست کرد که کشورهای صنعتی غنی باید در کوتاه مدت، «فورا بودجه و پول بیشتری برای کمک های اضطراری فراهم کنند.»

وجوهی که اخیراً توسط سران دولت و دولت G20 برای کمک اعلام شده «فقط ۲۰ درصد» از آنچه برای برنامه جهانی غذا مورد نیاز است را پوشش می دهد. یعنی هیچ، یعنی ۸۰ درصد کمبود بودجه!
فرانسیسکو ماری، سخنگوی انجمن خیریه «نان برای جهان» روز چهارشنبه در رادیو شبکه «حکومتی جنوب غرب آلمان» توضیح داد که این بودجه به کمک رسانی به نیازمندان ادامه می‌دهد، اما به دلیل «گمان‌زنی و دلال بازی دیوانه‌کننده در مبادلات آتی جهانی» دیگر پول کافی برای خرید غذا وجود نخواهد داشت.
به گفته ماری، مردم مناطق شرق آفریقا که در خشکسالی شدید بسر میبرند برای به کمک های غذایی وابسته هستند. اما ما اکنون منتظر شکست های عمده در برداشت محصول در این سال جدید هستیم، برای مثال و یادآوری کشور بحران زده سومالی چهارمین خشکسالی متوالی خود را تجربه می کند.

صادرات غلات اوکراین قرار است که بزودی پس از توافق طرف‌های متخاصم روسیه و اوکراین به بازار عرضه شود، این صادرات باعث کاهش قیمت بازار شده است، اما «هنوز قیمت غله دو برابر سال گذشته است».

بلاتکلیفی برای فروشندگان، حمل و نقل ها و بیمه ها همچنان ادامه دارد. انجمن بین المللی کشتیرانی بیمکو روز چهارشنبه بیانیه مشابهی را ارائه کرد.

در بیانیه ای، نیلز راسموسن، کارشناس بیمکو خطرات بالا برای شرکت های حمل و نقل به دلیل جنگ و گرانی سوخت و به تبع آن حق بیمه بالا به عنوان «موانع بزرگ در برابر صادرات غلات اوکراین» توصیف شده است.
داگمار پروئین روز چهارشنبه خواستار تغییر مسیر «در سیاست کشاورزی در همه سطوح» در بلند مدت شد.
مازاد کشاورزی تولید شده در شمال جهانی «بازارهای کشورهای فقیر را ویران می‌کند، تولیدکنندگان محلی را از بین می‌برد و به وابستگی‌هایی به واردات می‌انجامد که در حال حاضر تجربه می‌کنیم».
«قوانین ناعادلانه تجارت جهانی» مانع از آن می شود که کشورهای آسیب دیده از قحطی قادر به اقدامات متقابل باشند.
پروئین از نوعی حق حفاظت از کشاورزی کشور های فقیر در برابر شما جهانی حمایت میکند.
«کشورهای فقیر باید در صورت نیاز فرصت حفاظت از بازارهای کشاورزی خود را داشته باشند.»
بدین ترتیب «در نهایت، کمبود غلات در سراسر جهان وجود نخواهد داشت. »

این انجمن کمک رسانی در رابطه با آلمان انتقاد می کند که زمین های زیادی برای خوراک دام استفاده می شود و غلات بیش از حد لازم به سوخت اتومبیل و زیستی تبدیل می شود.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: