رئیس جمهور مکزیک رسما از شرکت در نشست آمریکا خودداری کرد.

روسیه امروز
ترجمه از مجله هفته
نشست سران آمریکا روز دوشنبه در لس آنجلس آغاز شد. با این حال، برخی از کشورها از سوی واشنگتن از شرکت کردن در آن منع شده اند. در اعتراض به این تصمیم واشنگتن، چندین تن از سران کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی از شرکت در این مراسم خودداری کردند.
آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس جمهور پرنفوذ مکزیک تایید کرد که در اجلاس سران قاره آمریکا به رهبری آمریکا شرکت نخواهد کرد. او روز دوشنبه اعلام کرد که به جای آن مارسلو ابرارد، وزیر امور خارجه را اعزام خواهد کرد. رئیس جمهور در نشست خبری روز دوشنبه گفت:
«من به این اجلاس سفر نخواهم کرد زیرا همه کشورها دعوت نشده اند.»
رئیسجمهور مکزیک در ادامه صحبت هایش گفت، او جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا را بهتنهایی در این تصمیم گیری واشنگتن که منجربه دعوت نکردن سران چپگرای آمریکا لاتین شد مقصر نمی داند، او کاملا مطلع است که بایدن از سوی جمهوری خواهان و به ویژه برخی از سیاستمداران در حزب جمهوری خواه و همچنین در حزب دموکرات که با جامعه کوبائی مهاجر در فلوریدا و دیگر نقاط ایالات متحده در ارتباط هستند بشدت تحت فشار است.
لوپز اوبرادور تنها رئیس دولتی نیست که به دلیل اختلافات ایدئولوژیک دعوت واشنگتن را نپذیرفته است. رئیس جمهور هندوراس، شیومارا کاسترو، روز شنبه گفت که در خانه خواهد ماند و در عوض، ادواردو انریکه رینا، وزیر امور خارجه را به لس آنجلس خواهد فرستاد.
انصراف هندوراس از شرکت در نمایش بایدن اشاره ای به سال ها تنش دیپلماتیک بین تگوسیگالپا و واشنگتن است. در حالی که کامالا هریس، معاون رئیس جمهور ایالات متحده، مهمان افتخاری مراسم تحلیف کاسترو بود، دولت اوباما – به ویژه وزارت خارجه ایالات متحده در دوران هیلاری کلینتون – از کودتای ۲۰۰۹ در هندوراس حمایت کرد.
این کودتا که منجر به سرنگونی مانوئل زلایا، همسر کاسترو شد و آغاز سالهای طولانی نقض آشکار حقوق بشر در این کشور بود، براندازی در حالی رخ داد که بایدن به عنوان معاون رئیسجمهور و کل کابینه او در دوران اوباما در مورد نقض حقوق اولیه انسانی در هندوراس خود را به نفهمی کامل زدند.
پس از روی کار آمدن کاسترو، هندوراس، خوان اورلاندو هرناندز، متحد سابق و آدم آمریکا را به ایالات متحده مسترد کرد تا به اتهامات مربوط به مواد مخدر محاکمه شود، که احتمال دارد این کار در رابطه دو کشور تغییراتی ایجاد کند.
رئیس جمهور بولیوی، لوئیس آرس، ماه گذشته هشدار داد که در اجلاس سران قاره آمریکا شرکت نخواهد کرد مگر اینکه «حذف خلق های برادر» در نیکاراگوئه، ونزوئلا و کوبا رسما لغو شود.
آلبرتو فرناندز، رئیسجمهور آرژانتین نیز بر اساس گزارشها از بیاعتنایی آمریکا به سه کشور چپگرا ابراز تاسف کرده و قصد دارد تا زمان دریافت تماس شخصی از سوی بایدن، از نشست سران دور بماند.
حتی ژائیر بولسونارو، رئیس جمهور برزیل، متحد نزدیک ایالات متحد و از دشمنان قسم خورده چپ ها، علناً اعلام کرده بود که تا زمانی که کاخ سفید وعده ملاقات دوجانبه با رئیس جمهور ایالات متحده را به وی ندهد، در این اجلاس شرکت نخواهد کرد.
بولسونارو، رابطه نزدیکی با دونالد ترامپ رقیب بایدن در انتخابات قبلی ریاست جمهوری داشت.
در حالی که گابریل بوریچ، رئیس جمهور شیلی غیبت خود را در این اجلاس اعلام نکرده است، اما روز دوشنبه تصمیم برای حذف کوبا، ونزوئلا و نیکاراگوئه را یک «اشتباه» و «تصمیم نادرست» خواند و حرف دو پهلوی عجیبی زد که ایالات متحده با عدم دعوت از این کشورها «موضع» و جایگاه آنان را در داخل کشور و افکار عمومی داخلی این کشور ها تقویت می کند.
نشست سران قاره آمریکا روز دوشنبه در لس آنجلس، کالیفرنیا آغاز شد. یک مقام دولتی ناشناس به رویترز اعلام کرد که دولت آمریکا تصمیم نهایی را برای حذف کوبا، ونزوئلا و نیکاراگوئه گرفته است.
جان بولتون، مشاور امنیت ملی دولت ترامپ، زمانی این سه کشور چپکرا را «تروئیکای ترور» توصیف کرد. ظاهراً این تلاشی برای برانگیختن شور و شوق در میان متحدان واشنگتن برای اعمال تحریم های بیشتر و سخت تر علیه همسایگان سوسیالیست اش میباشد.
بیش از ۷۰ تروریست اوکراینی کشته شدند، چهار خودروی زرهی جنگی و پنج کامیون وانت منهدم شد. این تقریبا بخشی…
کمتر ولی بهتر نویسنده مقاله کیست؟ یا اینکه باید نوشت: شاهد از همانی که «آقای علوی» برگردان کننده آن است؟؟…
در اوکراین چیزی بنام دولت اوکراین وجود ندارد. این زلنسکی یک دلقک تلویزیونهای خصوصی حتی یک روز هم سابقه کار…
آیا تمام کتاب به فارسی ترجمه شده است ؟
این امر روشنی بود که الیگارش های روسی که سیاست را در روسیه دیکته میکنند از پیروزی روسیه بر آمریکا…