پرش به محتوا

جنگ، جنگ، تا پیروزی!

به گزارش رسانه های آلمانی زبان، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان از حزب ناتوئی/ امپریالیستی سبزهای آلمان روز چهارشنبه در مجلس نمایندگان آلمان بوندستاگ گفت که غرب باید در درازمدت از اوکراین با تسلیحات حمایت کند تا بتواند در مقابل روسیه از نظر نظامی بایستد. او همچنین تحویل تسلیحات سنگین نظامی به اوکراین را کار یک یا دو روزه نمی داند و معتقد است که طول کشیدن ارسال اسلحه امری است واقعی با اینکه او و حزب سبزها از اینکه این تسلیحات دیرتر به دست اوکراینی ها می رسد بسیار متاسف هستند اما کاری بر علیه آن نمی توانند بکنند.

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه فدرال بار دیگر مدعی شد که استراتژی ولادیمیر پوتین این بود که اوکراین را به سرعت تسخیر کند. پوتین اکنون انتظار دارد «او از ما که در حال حمایت از اوکراین هستیم، استقامت بیشتری نشان بدهد» و آلمان اکنون باید مدت طولانی تری برای حمایت از اوکراین در نظر بگیرد، بائربوک، قبلاً در یک سخنرانی دیگر در جلسه وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا گفته بود که باید به مردم اروپا توضیح داد که این جنگ طولانی خواهد بود و و اکنون وقت آن نیست که ما از جنگیدن خسته شویم و باید به این جنگ بر علیه روسیه تا ویرانی کامل این کشور ادامه دهیم و با روحیه خستگی از جنگ مبارزه کنیم.

وزیر امور خارجه انتقادات مبنی بر تاخیر در اجرای تعهدات تحویل تسلیحات را رد کرد و تاکید کرد: تسلیحات و مواد لازم باید تهیه و ساخته شود و مهمتر از همه سربازان باید بتوانند از آن استفاده کنند این به این معنی است که سربازان اوکراینی باید برای استفاده از این تسلیحات پیشرفته و پیچیده آموزش لازم را ببینند و این خود به خود کار را طولانی تر می کند.

اظهارات او اندکی پس از آن بیان شد که اولاف شولتس، صدراعظم آلمان اعلام کرد که آلمان موشک‌های ضد هوایی مدرن را به اوکراین عرضه خواهد کرد.
پس از ادعاهای شولتس در مجلس آلمان مبنی بر تحویل مدرن ترین موشک های ضد هوایی که آلمان تا بحال تولید کرده است به ارتش اوکراین، یکی از صاحب نظران نظامی آلمان و ژنرال های ارشد این کشور اعلام کرد که تحویل سریع این سیستم های مدرن موشکی از طرف آلمان امکان پذیر نمی باشد چرا که ارتش آلمان خود نیز به این سیستم های موشکی مصلح نیست.



ارتش آلمان اعلام کرده است که تسلیحاتی که از سوی صدراعظم این کشور به اوکراین وعده داده شده است را در اختیار ندارد.

به گزارش راشاتودی، وزارت دفاع آلمان می‌گوید ارتش آلمان دارای سیستم تسلیحاتی نیست که اولاف شولز صدراعظم این کشور به کی یف وعده داده است.

وزارت دفاع آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد که نمی‌تواند جزئیاتی در مورد تعهد «اولاف شولتی»، صدراعظم این کشور برای تأمین یک سیستم دفاع هوایی خاص به اوکراین ارائه کند. گفته شده که بوندسوهر – نیروهای مسلح آلمان- این سلاح را در انبار در اختیار ندارد.

سلاح وعده داده شده از سوی صدراعظم آلمان به اوکراینIRIS-T نام دارد و می‌تواند به صورت موشک هوا به هوای کوتاه برد یا سامانه پدافند هوایی کوتاه برد یا میان برد زمینی باشد.

در پاسخ به این سوال که برلین قصد دارد کدام یک از این سیستم‌ها را به کی یف بفرستد، سخنگوی وزارت دفاع، کاپیتان «دیوید هلمبولد»، پاسخ داد که «این سوال باید در نهایت به صنعت [دفاعی] خطاب شود، زیرا ما این سیستم‌ها را در خدمت خود نداریم.» وی افزود که نمی‌تواند این موضوع را روشن کند زیرا بوندسوئر چنین سیستم‌های دفاع هوایی را در زرادخانه خود ندارد.

این اظهار نظر تنها چند ساعت پس از آن بیان شد که شولز به پارلمان گفت که دولتش قصد دارد سامانه‌های پیشرفته‌تری از جمله سامانه IRIS-T و رادارهای پیشرفته را به اوکراین بفرستد که قادر به شناسایی آتش توپخانه و مشخص کردن مکان سامانه‌های توپخانه‌ای دشمن هستند. صدراعظم آلمان اما در مورد IRIS-T توضیح بیشتری نداد که آیا منظورش موشک‌های هوا به هوا بود یا سیستم‌های زمینی.

بوندسوهر دارای سیستم‌های تسلیحاتی IRIS-T در زرادخانه خود است اما این تسلیحات فقط به شکل موشک‌های هوا به هوا که بر روی جنگنده‌های یوروفایتر و تورنادو نصب شده، مورد استفاده است.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: