قدیروف: در آغاز عملیات نظامی اشتباهاتی وجود داشت.

منتشر شده در روسیا الیوم، مترجم: م. میرفخرائی، مجله هفته
قدیروف رهبر چچن: در آغاز عملیات نظامی اشتباهاتی وجود داشت، اکنون همه چیز طبق برنامه پیش می رود.
به گفته رمضان قدیروف، رئیس جمهوری چچن روسیه، در آغاز عملیات نظامی در اوکراین اشتباهاتی صورت گرفت، اما اکنون عملیات نظامی طبق برنامه پیش می رود. وظایف تعیین شده توسط رئیس جمهور پوتین 100% انجام خواهد شد.
رمضان قدیروف، رئیس جمهوری روسیه چچن، در ماراتن آموزشی روسیه افق نوین که با شرکت جامعه دانش روسیه سازماندهی شد شرکت کرد. وی در جریان سخنرانی خود به سوالات متعددی از جمله سوالات مربوط به جنگ در اوکراین پاسخ داد.
به گفته قدیروف، در آغاز عملیات نظامی اشتباهات خاصی صورت گرفت و کاستی ها وجود داشت. رئیس جمهوری چچن در ادامه اظهاراتش گفت:
«وضعیت آرام است، ما طبق برنامه پیش می رویم، زیرا رئیس جمهور به ما دستور داده و ما آن را صد در صد انجام می دهیم. در ابتدا اشتباهاتی وجود داشت. برخی کاستیها، اما اکنون ۱۰۰ درصد در مسیر درستی هستیم و اوکراین را از شر این شیطانها خلاص خواهیم کرد.»
او همچنین تاکید کرد که روسیه در اوکراین نه علیه اوکراینیها، بلکه علیه ناتو میجنگد. قدیروف گفت این دیدگاه را مبتنی بر این واقعیت است که کشورهای ناتو ارتش اوکراین را تجهیز و مسلح می کنند. وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا احتمال بسیج در روسیه وجود دارد؟ رهبر چچن گفت:
«اغلب از من این سوال می پرسند که آیا درست است که بسیج عمومی در راه است؟ پاسخ من این است که لازم نیست هیچ کس بسیج را اعلام کند – همه ما باید بسیج و متحد شویم، درکنار رئیس جمهور خود بایستیم و امنیت کشور خود را تضمین کنیم. میهن پرستی همین است.»
در اوایل ماه مه، سی ان ان به نقل از مقامات ایالات متحده و دیگر دولت های غربی گزارش داد که پوتین می تواند به طور رسمی در «روز پیروزی» به اوکراین اعلام جنگ کند، که اگر این اتفاق می افتاد امکان بسیج کامل ذخایر روسیه را فراهم می کرد. سخنگوی دمیتری پسکوف، رئیس جمهور روسیه، چنین گزارش هایی را «مزخرف» خواند.
در ۲۴ فوریه، روسیه عملیات نظامی ویژه ای را در اوکراین آغاز کرد که اهداف آن را رئیس جمهور پوتین «نازی زدایی» و «غیر نظامی» این کشور توصیف کرد. در عین حال، دمیتری پسکوف گفت که زمان عملیات به «اثربخشی و ثبات» بستگی دارد و توسط فرمانده کل، رئیس جمهور تعیین خواهد شد. در ماه آوریل، ولادیمیر پوتین گفت که عملیات نظامی در اوکراین می توانست سریعتر پیشرفت کند، اما ادامه این عملیات به شدت خصومت ها علیه ما بستگی دارد. رئیس دولت روسیه گفت:
«وقتی نوبت به خود عمایات میرسد، اغلب سؤالاتی از این قبیل میشنوم که آیا میتوان آن را سریعتر انجام داد؟ بله، اما این بستگی به شدت درگیری دارد و شدت درگیری متأسفانه به هر طریقی با تلفات همراه است.»
نقش گلدمن سکس در BRICS!https://www.goldmansachs.com/insights/archive/archive-pdfs/build-better-brics.pdf لاگارد: صندوق بین المللی پول از همکاری با چین در زمینه AIIB خوشحال استhttp://finance.yahoo.com/news/imf-happy-cooperate-china-aiib-075757066.html جیم…
نگاشته اید: ««در مبارزه با حقیقت تاریخی، Saeima جمهوری لتونی تصمیم گرفته است تا بنای یادبود آزادیکنندگان ریگا و سایر…
جای تعجب ندارد. زیرا، خود اتحادیه اروپا و ناتو منبع اصلی فاشیزم و پدرخوانده آن هستند.
.. وقتی پای چپ در لجنزار اپورتونیسم فرو رود بناچار باید بر پای „راست“ تکیه کند .. یکی از مشخصه…
آقای خادم اشرافی کی میخواهید بیدار شوید، تا کی میخواهید خوانندگان را نادان فرض کنید؟ بالاخره روزی باید شما هم…