تفاوت گذاشتن میان پناهندگان شگفت انگیز است!

رئیس جمهور مکزیک کمک آمریکا به به اوکراین را با کمک به بحران پناهجویان در آمریکای مرکزی مقایسه کرد.

آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس‌جمهور مکزیک گفت از اینکه کنگره آمریکا با چه سرعتی کمک به اوکراین را تصویب کرد، شگفت‌زده شد. رئیس جمهور مکزیک در این مورد از تبعیض گذاری میان انسان هائی که در وضعیت ناگواری قرار دارند انتقاد کرد و گفت که حمایت وعده داده شده به آمریکای مرکزی پس از چهار سال هنوز هم پرداخت نشده است.

در ۲۲ مارس، رئیس جمهور مکزیک، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور ایالات متحده را به دلیل بی مسئولیتی و کندی که برای حل بحران مهاجرت در آمریکای مرکزی در پیش گرفته است، انتقاد کرد. او در کنفرانس مطبوعاتی صبح سه شنبه خود از سرعت و سطح کمک های آمریکا به اوکراین و سرعت تصویب آن در کنگره آمریکا ابراز شگفتی کرد.

“ایالات متحده به تازگی کمک به اوکراین را تایید کرده است و این کار خوبی است. آنها این کار را انجام دادند زیرا این سیاست آنها برای محافظت از اوکراین است. من فکر می کنم کنگره ایالات متحده این کمک را طی دو روز تایید کرد که برای برادران آمریکای مرکزی ما برای حدود چهار سال در انتظار تائید کمک ها میباشند بسیار شگفت انگیز است.”

لوپز اوبرادور همچنین گفت که دولت او در تماس با مقامات آمریکایی بر همکاری در توسعه منطقه اصرار داشته است. ایالات متحده میداند که باید از السالوادور، هندوراس و گواتمالا حمایت کند. رئیس جمهور مکزیک بار دیگر خواستار کمک به “افرادی که مجبور به مهاجرت بدلیل فقر وحشتناک هستند” شد. این سیاستمدار درخواست خود را از واشنگتن برای پیوستن به طرح بودجه و برنامه مکزیکی که برای ارائه گزینه‌های جایگزین به مردم محلی و در نتیجه کاهش مهاجرت طراحی شده‌اند، تکرار کرد.

تغییر در سیاست مهاجرت

لوپز اوبرادور توضیح داد که ایالات متحده باید سیاست فعلی مهاجرت خود را تغییر دهد. کنگره ایالات متحده باید اصلاحاتی را برای تنظیم وضعیت “بیش از ده میلیون مکزیکی که صادقانه در ایالات متحده زندگی و کار می کنند” انجام دهد.

“چرا این ابتکار در کنگره ایالات متحده متوقف شده است؟ آیا سرنوشت انسانها برای شما مهم نیست؟ چرا بودجه برای آمریکای مرکزی تصویب نمی شود؟”

رئیس جمهور تاکید کرد که بودجه مورد نیاز برای کشورهای فقیر کارائیب و آمریکای مرکزی بسیار کمتر از بودجه مورد تایید برای اوکراین است.

در ۱۶ مارس، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، بسته کمکی جدیدی به اوکراین به ارزش حدود ۸۰۰ میلیون دلار اعلام کرد. این تصمیم پس از کمک نظامی ۲۰۰ میلیون دلاری که قبلاً اعلام شده بود گرفته شد. در مجموع آمریکا یک میلیارد کمک مالی به کیف را تصویب کرد.