پرش به محتوا

پوتین: روسیه برای خنثی کردن «تهدید واقعی» از سوی اوکراین، فراتر از دونباس خواهد رفت.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز شنبه توضیح داد که چرا دستور حمله به اوکراین را فراتر از مرزهای جمهوری خلق دونتسک و لوگانسک داده است. تهاجمی که از هفته گذشته در جریان است در خدمت خنثی کردن «تهدید واقعی» ناتو و کیف است.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز شنبه گفت تصمیم گرفته است به که حملات روسیه فقط محدود به مرزهای جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک نشود هدف روسیه جلوگیری از «تامین بی‌پایان ملی‌گرایان و رادیکال‌ها» با منابع مختلف مانند سلاح و پول می‌باشد. وی افزود که وظیفه نیروهای روسی در انهدام تأسیسات نظامی اوکراین مانند دفاع ضد هوایی و انبارهای تسلیحات «عملاً» تمام شده اند.

پوتین گفت که به نیروهای روسیه دستور داده است تا برای خنثی کردن «تهدید واقعی» کیف و ناتو وارد اوکراین شوند. مسکو مدت‌هاست که به ایجاد و گسترش زیرساخت‌های نظامی غرب در امتداد مرزهای خود و تمایل اوکراین برای پیوستن به بلوک تحت رهبری آمریکا اعتراض کرده است.

رئیس جمهور روسیه در ادامه سخنانش گفت: «غربی ها بر تبلیغات خود مبنب بر عضویت اوکراین در ناتو افزوده بودند. اگر این به واقعیت تبدیل شود به چه چیزی منجر خواهد شد؟ این به این معنی است که در صورت بروز درگیری نظامی سایر اعضای ائتلاف باید از اوکراین حمایت کنند.» «آنها به کریمه حمله خواهند کرد و ما مجبور خواهیم شد علیه ناتو وارد جنگ شویم. آیا عواقب آن را درک می کنید؟»
در مقابل، پوتین می خواهد اوکراین به کشوری بی طرف تبدیل شود.
مدت کوتاهی پس از کودتای ۲۰۱۴ در کیف، کریمه در همه پرسی به خروج از اوکراین و پیوستن به روسیه رأی داد. در آن زمان جمهوری های خلق نیز از اوکراین جدا شدند.

سیاستمداران و دولت در اوکراین می گویند: بیایید سلاح هسته ای بدست آوریم. پوتین با اشاره به اظهارات فوریه ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین مبنی بر اینکه ممکن است کیف مجبور شود وضعیت خود را به عنوان یک کشورغیرهسته ای بازنگری کند، گفت: ما نمی توانیم آن را نادیده بگیریم.

روسیه در ۲۴ فوریه به این دلیل که می خواهد از جمهوری های خلق دفاع کند به کشور همسایه حمله کرد. دولت روسیه بارها اعلام کرده است که قصد دارد اوکراین را «غیر نظامی و نازی زدایی» کند.

کیف نیز به نوبه خود مدعی شد که حمله روسیه کاملاً بی دلیل بوده و سپس از جامعه بین المللی کمک خواست. بسیاری از کشورها، از جمله ایالات متحده، بریتانیا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا، از آن زمان تحریم های گسترده ای را علیه روسیه اعمال کرده اند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: