جبهه جدید علیه ایران: اسرائیل افسر نیروی دریایی خود را در بحرین مستقر کرد.

اسراییل برای اولین بار در یک کشور عربی یک افسر عالی رتبه نیروی دریایی اش را در پایتخت بحرین منامه مستقر می کند.این تصمیم پیرو یک توافق امنیتی بین اسرائیل و بحرین گرفته شده است، گانتز وزیر دفاع اسرائیل در اوایل فوریه احتمالاً برای تحریک تهران از ناو هواپیمابر آمریکایی یو اس اس کول در بحرین بازدید کرد.
قرار است برای اولین بار به یک کشور عربی یک افسر نیروی دریایی اسرائیل اعزام شود. وزارت خارجه بحرین روز شنبه در بیانیهای اعلام کرد که استقرار افسر اسرائیلی در منامه، پایتخت این کشور، با مأموریت ائتلاف بینالمللی «برای تامین آزادی دریانوردی در منطقه» مرتبط است.
بحرین در این مورد بیانه ای منتشر کرد، در این بیانیه آمده است که ائتلاف بین المللی تلاش می کند تا «آزادی دریانوردی در محدودهی آبهای سرزمینی را تضمین کند، تا از تجارت بین المللی محافظت کند و با اقدامات دزدی دریایی و تروریسم در منطقه مبارزه کند.» با این حال، این وزارتخانه بحرینی از ارائه جزئیات بیشتر در مورد ائتلاف و نقش افسر اسرائیلی در آن خودداری کرد.
رسانه انگلیسی زبان پرس تی وی ایران روز یکشنبه گزارش داد، گروه اصلی اپوزیسیون بحرین موسوم به جامعه اسلامی وحدت ملی (الوفاق) این اقدام را محکوم کرد و استقرار یک افسر بلندپایه اسرائیلی در بحرین توسط «رژیم آل خلیفه» را «هجومی» آشکار به استقلال این کشور خلیج فارس خواندند.
رسانه قطری الجزیره نیز اعلام کرد یک افسر اسرائیلی به عنوان «افسر رابط» با ناوگان پنجم آمریکا در بحرین مستقر شده است. گفته می شود که این افسر در هفته های آتی به طور دائم در منامه مستقر خواهد شد و دلیل آن توافق امنیتی اخیر بین اسرائیل و بحرین است.
برای اولین بار در تاریخ هر دو کشور، بنی گانتز وزیر دفاع اسرائیل اوایل فوریه به شیخ نشین بحرین سفر کرد. این اولین دیدار رسمی گانتز از این کشور خلیج فارس بود. گانتز به همراه همقطار بحرینی خود، وزیر دفاع عبدالله بن حسن النعیمی، از مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا که در بحرین مستقر است، بازدید کرد. گانتز در جریان سفر خود نسبت به «تهدید فزاینده» ناشی از ایران هشدار داد و گفت که اسرائیل آماده است هر کاری که لازم است برای حمایت از شریک جدید خود در خلیج فارس انجام دهد.
بحرین در ماه سپتامبر به عنوان بخشی از به اصطلاح توافقنامه ابراهیم روابط دیپلماتیک با اسرائیل برقرار کرد. یایر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل، سپتامبر گذشته به منامه سفر کرد. امارات متحده عربی اولین کشور خلیج فارس بود که با میانجیگری دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت آمریکا، برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل را اعلام کرد. بحرین بعداً به این حرکت پیوست.
عادی سازی روابط بین دو کشور خلیج فارس و اسرائیل به عنوان یک «سیگنال» به تهران تعبیر می شود که مدت هاست درگیر جنگ غیر مستقیم یا سایه با تل آویو در منطقه است.
جوزف ووتل، ژنرال بازنشسته آمریکایی که زمانی ریاست فرماندهی مرکزی وزارت دفاع در خاورمیانه را بر عهده داشت، گفت که ایالات متحده باید با اسرائیل و کشورهای حاشیه خلیج فارس برای ایجاد یک سیستم دفاعی یکپارچه و منطقه ای و محافظت از همه کشورها در برابر «حملات ایران و شبه نظامیان متحدان آن» همکاری کند. «.
تهران حضور اسرائیل در منطقه خلیج فارس را خطر برای خود ارزیابی میکند و آن را تحمل نمی کند. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در تماس تلفنی به همتای اماراتی خود گفت که اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است، به این ترتیب در زبان دیپلماتیک دولت ایران نگرانی های خود را به وضوح به امارات متحده عربی اعلام کرد.
در اوایل فوریه، وزیر دفاع اسرائیل، گانتز، در ناو هواپیمابر آمریکایی یو اس اس کول به همراه وزیر دفاع بحرین در بحرین ظاهر شد تا احتمالاً تهران را تحریک کند، احتمالا پیام اسرائیل به ایران این بود که اگر درگیری بین تهران و تا آویو صورت بگیرد، اسراییل نه تنها میتواند جنگنده هایش را از تا آویو بسوی تهران راهی کند بلکه بحرین تنها ۲۰۰ کیلومتر با ایران فاصله دارد.
ما سالهاست خواننده و مبلغ مطالب هفته هستیم، تصور نبودن مجله هفته یک فاجعه است، هیچ سایتی با این تنوع…
سپاس از شما. من هم بر این امر اصرار دارم که چراغ مجلۀ هفته هیچوقت نباید خاموش شود!
من منحیث یکی از علاقمندان مجله هفته از افغانستان، از شنیدن این خبر خیلی متاسف شدم، چراغ مجله هفته در…
با تشکر از همه ی مقالات و زحمات شما، دوباره خواهش میکنم، لینک های مستقیم مقالات رو در انتهای اونها…
با درود، گمان دارم مستقیم و متمرکز باید به پدیده تحریم یا تحریم های آمریکا پرداخت و بدون عمیق شدن…