کوبا و چین یک موسسه هوش مصنوعی ایجاد کردند
به گزارش گرانما ارگان دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست کوبا، این پروژه تحقیقاتی را با هدف حل مشکلات در هر دو کشور و پژوهش و گسترش این علم بکار گرفته خواهد شد.
دانشگاه هبی برای مطالعات بین المللی در چین و دانشگاه ایگناسیو آگرامونته لویناز در کاماگوئی می خواهند موسسه تحقیقات بین المللی هوش مصنوعی را امسال افتتاح کنند.
دانشگاه «مارتا آبرو» در استان لاس ویلاس نیز در این پروژه که از روابط مشترک بین این دو موسسه آکادمیک به وجود آمده است، شرکت می کند.
روزنامه آدلانته به نقل از یائیله کابالرو موتا، رئیس بخش روابط بینالملل دانشگاه کاماگوئی،در توضیح این پروژه آن را به عنوان بخشی از استراتژی تحقیقاتی دکترا و کارشناسی ارشد تعریف کرد.
در ضمن توافق شد یک کتاب مشترک کوبایی و چینی با عنوان «هوش مصنوعی و سایر فناوریها برای یک جامعه دیجیتال» به زبان اسپانیایی و انگلیسی انتشار یابد.
آمار انجمن تجارت بینالمللی نشان میدهد که از میان ۱۰۰ هزار حق امتیاز انحصاری هوش مصنوعی جهان بین سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۹ میلادی نزدیک به ۳۷ درصد آنها به چین تعلق داشته است
این نشان می دهد که چین در این عرصه پیشرو کشورهای دیگری نظیر آمریکا با ۲۴/۸ درصد و ژاپن با ۱۳/۱ درصد حرکت میکند و از نرم افزارهای چهره شناسی گرفته تا نرم افزارهای پرداختی در این کشور و موتورهای جستجو همگی در چین بسرعت در حال رشد است.
از سوی دیگر شمار کارشناسان هوش مصنوعی در چین اکنون به بالای ۲۰ هزار نفر رسیده در صورتی که این رقم برای کره جنوبی فقط ۲ هزار و ۶۰۰ نفر است البته چین در این بخش از آمریکا که دارنده ۲۸ هزار کارشناس در این عرصه است، عقب تر حرکت میکند.
بازار هوش مصنوعی درچین در آینده با سرعت بیشتر توسعه خواهد یافت زیرا شرکتهای دولتی، خصوصی و بسیاری از موسسات روی استارت آپ های جدیدی کار می کنند که بخشهای مختلفی از زندگی را در بر میگیرد.
امروز هوش مصنوعی در چین کارکردهای مختلفی در صنایع مختلف دارد در صنایع خرده فروشی، خانههای هوشمند، حمل و نقل و امنیت از این هوش استفاده میشود و اسکنرهای چهره شناسی در ایستگاههای مختلف نصب شده است که افراد را از روی حسابهای بانکی آنها به راحتی شناسایی میکند.
آکادمی فناوری ارتباطات و اطلاع رسانی چین گزارش کرده است که ۴۰ درصد از شرکتهایی که گرایش کاری آنها به هوش مصنوعی مرتبط است به دنبال دستیابی به فناوری های جدیدتری در این بخش هستند و ۲۷ درصد هم روی ساخت ربات های پیشرفته متمرکز شدهاند.
«شری شیه» از کارشناسان شرکت فناوری هوش مصنوعی بابل میگوید که انواع فناوریهای هوش مصنوعی میتواند کارکردهای بهتری برای مردم چین داشته باشد آنها از نرم افزارهای مرتبط با این فناوری میتوانند حتی برای کارهایی چون ترجمه زبانهای مختلف استفاده کنند و با این حساب دیگر نیازی به ترجمه گرهایی نظیر گوگل نخواهند داشت.
وی میگوید که چین در عرصه هوش مصنوعی خیلی عمیق و زیربنایی در حال پیشرفت است و به جرات میتوان گفت که در آینده پیشرو جهان خواهد بود.
شرکت فناوری بابل پکن از جمله همین شرکتها است که به گفته این کارشناس استارت آپهایی در اختیار مردم گذاشته است که به آنها امکان میدهد ۵۳ زبان را ترجمه کنند.
هوش مصنوعی و فناوری طبیعتا در آینده زندگی بشر اهمیت زیادی خواهد داشت و بسیاری بر این باورند که زندگی مردم را بهتر خواهد کرد و چین بسیار امیدوار است که در این راستا بتواند خدماتی هرچه قویتر و سریعتر در اختیار مردم خود قرار دهد.
شگفتآور است که چرا مقامات غرب از شدت بیماری روسهراسی و چینهراسی دقمرگ نمیشوند! بیتردید، دلیل اصلی این است که…
با سلام خدمت شما دوست عزیز، از توجهی که به این مقاله نشان دادید ممنونم. همان طور که اشاره فرمودید،…
درودبر جنابعالی، امیدوارم همیشه خوب و سلامت باشید،مطلب چپ دروغین را از طریق مجله هفته دیدم وخواندم، به نظرم خیلی…
اسرائیل درمورد نازیسم در اوکراین ابدا خود را به نفهمی نمیزند. اسرائیل خوب میداند چه کار میکند. برای اینکه خودش…
بار ها رفقا نگاشتند که در جنگ انسان ها هستند که تعیین کننده سرنوشت جنگ هستند و نه ادوات جنگی!…