ضد انقلابیون کوبایی از آمریکا درخواست سلاح کردند.

مخالفان حکومت عدالتخواه کوبا از دولت آمریکا درخواست آموزش نظامی و دریافت تجهیزات جنگی برای حمله به کوبا کردهاند.
از فولکر هرمزدورف
به گزارش روزنامه یونگه ولت، موسسه مطالعات کوبا که با بودجه دولتی ایالات متحده آمریکا اداره میشود قصد دارد از دولت جوزف بایدن رئیس جمهور آمریکا درخواست کند مسیر سیاست های ضد کوبائی خود در را از آنچه هست تغییر دهد و سیاست شدید تری را برگزیند.
جیمی سوچلیکی، مدیر این موسسه با نفوذ ضد کوبائی که در سال ۱۹۶۱ با تلاش برای حمله به این کشور با شکست مواجه شد، پس از آنکه تلاشهای براندازان کوبایی برای سازماندهی یک اعتراض عمومی جدید در این جزیره سوسیالیستی در پانزدهم نوامبر امسال با هم شکست مفتضحانه روبرو شد از دولت آمریکا درخواست دریافت سلاح و آموزش نظامی کرد تا آنها بتوانند با پشتیبانی این کشور به یک حمله نظامی دیگر علیه انقلاب کوبا دست بزنند.
سوچلیکی در ۲۶ نوامبر در مقاله ای در روزنامه آمریکایی میامی هرالد نوشت: «تلاشهای ما برای یک قیام مردمی سراسری در یازدهم ژوئیه به شکست انجامیده است و این امر به روشنی نشان می دهد که با اعتراضات نمی توان حکومت را سرنگون کرد.»
در عین حال او بر این نکته تاکید می کند که به نظر او فشار اقتصادی فزاینده ای که آمریکا علیه کوبا به کار گرفته است منجر به سرنگونی و فروپاشی رژیم نخواهد شد.
استاد ارشد دانشگاه میامی ادامه داد: «تظاهرات و اعتراضات سیاسی تنها به شکلی بسیار گذرا و موقتی اثر دارد، آمریکا باید گزینه ها و روشهای جدیدی را برای براندازی رژیم در کوبا امتحان کند، و یا اینکه به این نکته اعتراف کند که نمی تواند از پس سرنگونی دولت کوبا برآید. »
به عنوان یکی از این گزینه ها، سوچلیکی از دولت ایالات متحده خواست: «آموزش نظامی و تسلیحات را برای مخالفان فراهم کند. »
او در ادامه مدعی می شود که « پایان رژیم حاکم بر کوبا را مبارزات مخالفان خشونت طلب و مسلح رقم خواهند زد.»
این اطلاعیه ها شفاف و آشکارا پرده از دروغ پردازی های مخالفین حکومت سوسیالیستی کوبا برمیدارد که مدعی یک مبارزه بدون خشونتاند و دست ضد انقلابیون و کنتراهای مقیم میامی فلوریدا را رو میکند. این یک واقعیت است که کوبایی های ضد انقلابی مقیم میامی از هر فرصت و امکانی از طریق رسانهها و شبکههای اجتماعی برای تاثیرگذاری بر روی مخالفین داخلی کوبا و تشویق آنها به یک مبارزه براندازانه خشونت آمیز استفاده می کنند.
گفتنی است که «میامی هرالد» و روزنامه همگنش «ال نوو هرالد» که جامعه بزرگ اسپانیایی زبان در فلوریدا را مخاطب قرار می دهد، از تأثیرگذارترین نشریات در منطقه هستند.
در ضمن نویسندهی مهمان این به اصطلاح رسانه ها و در ضمن موسسهای که او ریاست آن را به عهده دارد و خواستار تسلیح مخالفان نظام است، تأثیر زیادی بر سیاست های ایالات متحده در مورد کوبا دارند.
همانطور که روزنامه نگار کانادایی «ژان گای آلارد»، که در سال ۲۰۱۶ چشم از جهان فرو بست, در پورتال آنلاین «کوبادبات» در سال ۲۰۱۰ نوشت، سوچلیکی قبلاً به عنوان تحلیلگر سیا مشغول به کار بوده.
او به شکل آشکارا در وب سایت موسسه خود، که ارتباط نزدیکی هم با دانشگاه خصوصی میامی در «کورال گیبلز» دارد، سرنگونی حکومت کوبا را از اهداف اصلی خود بیان میکند و در عین حال نباید از این نکته هم چشم پوشی کرد که این موسسه توسط آژانس توسعه بین المللی وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (USAID) تأمین مالی می شود
به گفته سوچلیکی، این موسسه در عین حال خود را به عنوان یک گروه مشاوره برای بخش عمومی و بخش خصوصی برای ایجاد روابط بین ایالات متحده آمریکا و کوبا ارزیابی میکند.
از کارمندان برجسته این اندیشکده میتوان به، «کارلوس آلبرتو مونتانر»، مامور سابق سیا، که به اتهام تروریسم در کوبا محکوم شد، و «اتو رایش»، دیپلمات آمریکایی تبعیدی کوبایی، اشاره کرد.
این فرد با افتخار خود را یک امپراتور «ضد کمونیست» سرسخت توصیف میکند، از سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۰ در جنگ علیه دولت ساندینیستایی نیکاراگوئه نقش رهبری را ایفا کرده است.
او همچنین به عنوان یکی از طراحان کودتای نافرجام سال ۲۰۰۲ علیه هوگو چاوز، رئیس جمهور وقت ونزوئلا شناخته می شود و گفته می شود که در برنامه ریزی برای سوء قصد علیه جانشین فرمانده چاوز یعنی نیکلاس مادورو در سال ۲۰۱۳ نیز نقش داشته است.
رایش، کارمند سابق USAID، به عنوان یک لابی گر در سال ۱۹۹۶ برای «قانون هلمز برتون» که توسط خانواده ضد انقلابی و ضد کمونیست «باکاردی» برای تشدید محاصره ایالات متحده علیه کوبا تهیه شده بود، تلاش بسیار کرد.
امپراتوری باکاردی در حال حاضر یکی از شرکای ممتاز اتاق فکر به ریاست سوچلیکی، در کنار مؤسسه بین المللی جمهوری خواه (IRI) وابسته به جمهوری خواهان و گارد ساحلی ایالات متحده، که بخشی از نیروهای مسلح ایالات متحده است، می باشد.
از جمله فراخوان دهندگان به تظاهرات ۱۵ نوامبر میتوان از، تروریست هایی مانند «رامون سائول سانچز ریزو» راست افراطی، که در میامی زندگی می کند، و رئیس اداره دموکراتیکو کوبانو، «اورلاندو گوتیرز-بورونات»، رئیس اداره امور خارجه ایالات متحده، «اورلاندو گوتیرز-بورونات»، و «خوان لوپز، دلا کروز» عضو انجمن کهنه سربازان گروه مزدور سیا «تیپ ۲۵۰۶» که در سال ۱۹۶۱ در تلاش برای حمله به کوبا شرکت داشت و در آن عملیات شکست خورد و «یونیور گارسیا آگویلرا» سازمانده اصلی اعتراضات روز ۱۵ نوامبر که به شکست انجامید نام برد.
رفقای گرامی، خاموشی هوشنگ ابتهاج- سایه، یکی دیگر از تابناکترین اختران آسمان ادبیات، ادبیات سیاسی- اجتماعی، فکری و هنری میهن…
نگاشته اید: «نه با انقلاب توده ها، بلکه بدست عوامل داخلی و خارجی امپریالیسم تخریب شده،» جناب خسرو حکومت شوروی…
سلام. ضمن همدلی با بسیاری از مطالب مقاله، لطفا منبع موثق برای این ادعا عرضه کنید که اولین اینترنت و…
کاش نام رزا لوکزامبورگ به هویت خودشان آغشته نمی کردند. به نام رزا لوکزامبورک و به کام امپریالیسم!
آقای لوسوردو «لیلی بالاخره مرد بود یا زن»؟ لسوردو محصول تفکر روشنفکران طبقات میانی، بیشتر مرفه جامعه «کمونیست» های اروپایی…