پرش به محتوا

آمریکا می‌خواهد کنترل تراشه‌ها را بزور بدست گرفته و آنرا کنترل کند.

لایحه ضدچینی کنگره که به ضرر آمریکا و تمام دنیاست

هنگامی که سنای آمریکا در ماه ژوئن قانون 425 میلیارد دلاری نوآوری و رقابت را با حمایت قاطعانه دو حزب دموکرات و جمهوریخواه به تصویب رساند، حتی در مجلس نمایندگان هم تصورش را نمی کردند که این قانون به بن بست برخورد کند.

اما نشانه هایی وجود دارد مبنی بر اینکه این قانون برای تصویب در مجلس نمایندگان با دشواری عظیمی روبرو خواهد شد؛ این مصوبه که به طور اساسی لایحه ضد چینی امسال تعبیر شده با اختلاف میان قانونگذاران آمریکایی درباره لزوم پرداخت به آن روبرو شده است.

آن عده که اصرار دارند این لایحه ضدچینی هر چه زودتر مورد تصویب قرار بگیرد مدعی هستند هر گونه تاخیر در انجام این کار باعث می شود آمریکا دست برتر خود را به طور دائم در رقابت با چین از دست بدهد.

سند 2400 صفحه‌ای مربوط به این لایحه چیزی جز یک سری ابتکارات قانونی در هم و برهم نیست که در نهایت به تمایلی ناامیدانه برای سرکوب رقابت فناورانه چین تقلیل یافته است. در عین حال این لایحه راه های قانونی را برای پرکردن جیب یک سری شرکت های خاص با پول مالیات دهندگان آمریکایی و افزایش سود هر چه بیشتر آنها هموار می کند.

«چاک شومر» سناتور دموکرات و رهبر اکثریت سنای آمریکا هنگام اعلام این نکته که نشست سالانه بررسی قانون اختیارات دفاع ملی در این هفته به اصلاحیه‌هایی از جمله در خصوص لایحه نوآوری و رقابت نیاز دارد،‌ گفت: بحران زنجیره تامین ما نیازمند توجه است و نباید وقت را تلف کنیم.

نکته اصلی این است که ایالات متحده مصمم است تا زنجیره تامین جهانی را با کنار گذاشتن چین، به انحراف بکشاند. برای مثال در ماه سپتامبر وزارت بازرگانی آمریکا بیشرمانه تامین کنندگان و خریداران بزرگ مواد نیمه هادی را مجبور کرد تا اطلاعات جزیی از زنجیره تامین خود را که شامل اطلاعات کالاهای آنهاست تا تاریخ 8 نوامبر به این وزارتخانه تحویل دهند. این اقدام به منظور افزایش کنترل آمریکا بر حوزه تامین قطعات صنعتی کلیدی صورت گرفت آن همه بدون توجه به این نکته که کمبود تراشه‌ها که در نتیجه این اقدام واشنگتن صورت می گیرد تاثیر جدی بر 170 شرکت صنعتی مهم در سراسر جهان خواهد گذاشت.

اما با وجود آنکه لایحه فوق الذکر در بندهای زیادی از اجماع میان دموکرات ها و جمهوریخواهان برخوردار است اما سنا و مجلس نمایندگان هنوز بر سر موضوعات کلیدی به نتیجه نرسیده اند و اختلاف دارند. پس از آنکه سناتورهای جمهوریخواه صراحتا اعلام کردند از اضافه کردن لایحه ضدچینی به بحث سالانه قانون اختیارات دفاع ملی جلوگیری می کنند، توافق سنا و مجلس نمایندگان در خصوص قانون اختیارات دفاع ملی حاصل شد.

بنابر این مجلس نمایندگان و سنای آمریکا باید فورا روند دوحزبی سازش دو مجلس را آغاز کنند تا لایحه نهایی و کامل هر چه سریعتر قابل ارائه به رئیس جمهور باشد.

اگر لایحه سالانه قانون اختیارات دفاع ملی به هر صورتی که باشد به امضا برسد، به تلاش های علمی و فناورانه هر دو کشور چین و آمریکا و بقیه کشورها لطمه خواهد زد.

این اقدام همچنین به تلاش ها برای برگرداندن قطار روابط دوجانبه چین-آمریکا به ریل صحیح و مناسب آسیب خواهد زد، چیزی که رهبران دو کشور در نشست آنلاین روز سه شنبه بر آن توافق کردند.





© China Radio International.CRI. All Rights Reserved

16A Shijingshan Road, Beijing, China. 100040

۱ دیدگاه »

  1. سرنوشت آمریکا رقم خورده است.
    امروز خبر آوردند که شرکت سامسونگ میخواهد به کشور مادر تکنولوژی صادر کند! سومسونگی که از الف تا واو آن در ابتداء آمریکایی بوده و در کره جنوبی مانند ال جی و خودروسازی هوندای لانه داداده شد.
    سامسونگ در شرکت سایز آلمان و تلسکوپ های «تراشه چین» هلندی برای ساخت پروسسور ها چند میلیارد دلار سرمایه گذاری کرد تا با تراشه های ۵ نانو متری بسازد که شرکت اینتل ساید و هم شرکت اّپل که آنها هم در تایوان ساکن هستند تا کنون با خرج زیادی که کرده اند نتوانسته اند به این تکنیک دست یابند.
    آمریکا پس از شکست در بلعیدن تایوان و جدا کردن آن از چین که هنری کسینجر آنرا هم امروز اعتراف کرده است، حال دست به نجات آن چیزهایی زده است که برایش مهم و میسر است. و این است که اولین کارش نجات سامسونگ بوده که اکنون تکنیک بکار گرفته شده در صنایع سامسونگ برایش کاملا غریبه و غیرقابل دسترسی میباشد. نوآوری ها در سامسونگ متعلق به جوانان کره ای بوده است که سپس مجبور به استفاده از نوآوری های جوانان چینی درتایوان گردید.
    در صورتیکه شرکت «هو آوی» چینی مدت هاست که انباره های «مموری» یک نانومتری میسازد، ولی در تکنیک پروسسورسازی هنوز با ‍۱۲ نانومتر کار میکند. که تفاوتش مصرف انرژی و وزن بیشتری میباشد.
    تاکنون تکامل ابزار کار از مهمترین عوامل در ترقی و پیشرفت کشورها بوده است ولی امروزه برای تقویت هوش مصنوعی در نتیجه قدرت ارتشی تابتوانند به قمار بازاربورس وال استریتی ادامه دهند.

    لایک

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: