
«پاندمی» کوید-19 : تخریب زندگی توده های مردم.
تحریک افسردگی اقتصادی. کودتای «جهانی» ؟
پروفسور میشل شوسودوسکی
مرکز مطالعات جهانی سازی، 24 نوامبر 2020
مضمون : حقوق انسانها و دولت پلیسی، اقتصاد، فقر و نابرابری های اجتماعی، علم پزشکی، سرویس اطلاعاتی
تحلیل : کووید-19
پیشگفتار
مناطق قرمز، ماسک، فاصلۀ اجتماعی، تعطیلی مدارس، دبیرستان ها و دانشگاه ها، منع گردهمآئی های فامیلی، جشن تولد، موسیقی و هنر : منع رویداد فرهنگی، تعلیق مسابقات ورزشی، منع ازدواج، و ممنوعیت « عشق و زندگی » کاملاً در دستورات روز قرار گرفته و در چندین کشور، جشن نوئل لغو شده است…
این چشم انداز عمومی زندگی مردم حاکی از بی ثبات سازی جامعۀ مدنی است. و چرا ؟ دروغ پردازی ها از جانب اردوی عظیم تحریف خبری در رسانه ها پشتیبانی می شود. 24 ساعت روی 24 ساعت، 7 روز در هفته، «اخطارهای کووید» پیوسته و تکراری از 10 ماه پیش فرآیند مهندسی اجتماعی را نشان می دهد.
تحریف گمانه زنی ها. آزمون های RT-PCR (واکنش زنجیره ای پلیمراز) گمراه کننده است.
نیّت آنان افزایش ارقام است تا……….
نکات مطرح شده در این مقاله، نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده بوده و الزاماً بازتاب دهنده عقاید «مجله هفته» نیست و تنها بابت اطلاع رسانی و ایجاد فضای گفتگو سازنده منتشر میشود.
باز ناظر خان در نظارت خود دست گل عجیبی به آب داده است.
برای اینکه بفهمیم آقای حمید محوی جه محتوی را برای ما برگردان کر ده است ابتدا سرفصل ها را زیر هم میآورم و فکر میکنم کسی پیدا نشود که که با مفهوم سرفصل ها مشکلی داشته باشد.
تحریف گمانه زنی ها، آزمون واکنش زنجیره ای پیلیمراز:
این واقعیتی است که حتی بیل گیتس هم بدان اعتراف دارد. بخاطر حساسیت بالا تعداد تشخیص خیلی بالاتر از تعداد واقعاً مبتلایان است.
تحریف گواهی فوت:
اینهم حقیقتی در آن نهفته است که مابین فوت کردگان که آلوده به ویروس بودهاند و یا بیمارانی که واقعاً در نتیجه ذات الریه فوت کرده اند اختلافی گذاشته نمیشود و همگی فوتی های کرونایی حساب میشوند. طبق گفته های «کن جبسن» تعداد مرگ و میر های سالانه که اکثرا در پاییز و زمستان است، در ۱۵ سال گذشته هرسال بیشتر از سال ۲۰۲۰ که روبه پ ایان میرود بوده است بدون اینکه اعمال شاقی را به مردم تحمیل نماید. پر واضح است که رسانه های غربی اکثرا همه چیز را وارانه جلوه میدهند به آگهی های تجارتی (پیام های بازرگانی) نگاهی بیدازید.
تخریب جامعه مدنی:
شک دارید که ایزوله کردن انسانها سبب بروز ضایعات مدنی میگردد. اینرا همه متفق القولند.
جنگ اقتصادی:
آیا ترامپ از حول حلیم خرید و فروش واکسن کوید ۱۹ توی دیگ نیفتاد. آنهم کشورهایی که بیشتر از همه تبلیغ جهانی بودن پاندومی میکردند!
یعنی تا بیماری کوید ۱۹ روی زمین وجود داشته باشد، امکان شعله ورشدن این بیماری و سرایت بدیگر کشور ها حتمی است. در ایران و در ام.آمریکا چقدر به چینیها فحش داده شد… اکنون معلوم شده که قبل از چین در ام. آمریکا و فرانسه خیلی جلوتر از چین این ویروس وجود داشته است. آیا این جنگ اقتصادی بر علیه چین و یکدیگر نیست؟ آیا شک دارید که دکانها و مؤسسات خدماتی در خطر تعطیلی قرار گرفتند که یا ورشکست شدهاند و یا ورشکست میشوند.
دولت جهانی:
دولت جهانی در دوران پسا کوویدی ؟ آیا کسی یافت میشود که شک داشته باشد که ام.آمریکا باتمام قوا سعی داشته است از پسا جنگ دوم امیال خود را بدیگر کشور ها تحمیل کند. حتی هماکنون اروپا را در منگنه گذاشته است.
شبیه سازی پادندمی ها:
بنیاد راکفلر استفاده از طرح سناریو به عنوان ابزاری برای تحقق «حکومتدجهانی »را پیشنهاد می کند. بنیاد راکفلر در گزارش سال 2010 … گزارش شبیه سازی سناریوی «Lock Step »درهمآهنگی با یک سویۀگریپ مرگبار در سطح جهانی را در نظر می گیرد. بررسی راکفلر در سال 2010در ادامۀ فوری پاندمی آنفولانزای H1N1در سال 2009منتشر شده بود.
آقای ناظر آیا شما این شاهد آوری را جعلی میدانید؟
آیا شما کودتاها و تعویض حکومت ها و بوجود آوردن نابرابریها در کشورهایی مانند کشور ایران (عقب نگه داشتن در تکنیک آنهم بازور اسلحه) شک دارید؟ که بیش از نیمی از مقاله از وقایع گذشته میباشد که سازمان سیا خود اکنون آنها را رو کرده است.
بلی ناظر اعتراف خوبی کرده است. وی به کشور دومی مهاجرت کرده است تا آنرا بزرگ کند!! شاهد از ناظر:
«ناگهان به تندی گفت «مگر برای آزادی به این کشور نیامده ای؟» در پاسخ گفتم «خیر، آمده ام تا این کشور را دوباره بزرگ کنم!.»»
اما نظر شعله کار در بهبود این مقاله که اگر بایکدیگر ترکیب شوند و بتوان آنرا مستند و قابل لمس حتی برای ناظر ها آنرا تنظیم نمود آنوقت است که مقاله وظیفه پیش آهنگی و روشنگری خود را در این زمان انجام داده است.
من هرگز زمانیکه مسولیت جان دیگران را در دست داشته باشم ریسک اینچنینی که مقاله پایش رفته است نمیروم.
مساله جان ده ها میلیون انسان است. چه کوید ۱۹ و کلیه اعمال دولت ها جهت مهار بحران اقتصادی و امراض مادر زادی سرمایداری باشد (بخصوص ترکاندن حبابهای هزاران تریلیارد دلاری) که میلیاردر های جهان دست به آن یازیده اند و چه پاندومی باشد که بتواند سالی جان دومیلون انسان را از بگبرد.
چیزی که عیان است، تعداد تلفات در شهرهای بزرگ با هوای کثیف چندین برابر روستاها و مکان های سالم است.
چیزی که عیان است، در کشورهای امپریالیستی به افراد مسن که بخرج بیمه های خود در خانه سالمندان زندگی میکنند و خرج زیادی روی دست دولت های بحران زاده میگذارند را این دولت ها میخواهند سایه شان را کم کنند. که در راس آنها ام.آمریکا و کشور استعمار فرتوت انگلیس و استعمار کهن فرانسه، همراه ایتالیا قرار دارند.
چیزی که عیان است، نظام اقتصادی امپریالیستی در مرحله تکاملی کنونی قادر به رهبری کشورهای امپریالیستی و همچنین کشورهای عقب نگه داشته خود نیست و نمیتواند باشد. که حتی غربیهای متخصص هم بدان اعتراف دارند.
چیزی که عیان است، تعداد مرگ و میر آنهم کودکان و جوانان و افراد کار در اثر گرسنگی فقر و فساد چند ده برابر بیماریهای کوید ۱۹ مانند میباشد که روز بروز در حال رشد است. و باید روشنفکران مسول «آوانگارد» کلیه نیروی خود را در حل این جنایات برعلیه بشریت یعنی غارت کشوهای سه قاره توسط مشتی کشورهایی که ناظر برای بزرگ کردن آن رنج سفر را بر خود تحمیل کرده است میباشد.
چیزی که عیان است، حکومت های کلیه کشورهای پنج قاره بیشتر از کشورهای متروپل آنرا تبلیغ میکنند. ایران را نگاه کنید و با تعداد مرده ها و زنده شدگان چگونه بازی میکنند.
چیزی که عیان است دور دور افول امپریالیسم غرب بسرکردگی ام.آمریکا میباشد و روز بروز تلاش مذبوهانه غربیها بیشتر میگردد.
چیزی که عیان است: کشور چین خورشید مصنوعی با چندین میلیون درجه حرارت حتی چند برابر حرارت خورشید را ساخته است و دنیا در انتظار تولدی نوین است. این تکنیک کلیه مشکلات انرژی را حل کرده و هژمونی کنسرن های انرژی مانند شل هگزون … ترافیک روی چهار چرخ را حل خواهد کرد.(روزنامه تابناک)
چیزی که عیان است: باز هم کشور چین رایانه ای کوانتمی ساخته است که طبق تابناک میلیونها و طبق آقای محیط تریلیون ها بار سریعتر از بزرگترین رایانه های تاکنون موجود در جهان است. که خود مولد هوش مصنوعی بوده و میتواند خیلی از مشکلات کنونی را با سیاستی صحیح که امپریالیستی و سرمایدارانه نباشد حل کند. در غیر اینصورت باز هم کره جهان به دو قسمت تقسیم میشود و مشتی کشور پیشرفته صنعتی که شاید چین به تنهایی باشد بر کلیه جهان عقبمانده (بدون فن آوری نوین که اکنون چینی هابدان دست یافتهاند) حکومت کند. هیچ گونه تضمینی را نمیتوان از میلیاردرها چه چینی و چه آمریکایی و چه ایرانی و ترک یا اروپایی… گرفت که چنین نشود، پول مانند آب راه خود را مییابد و اگر انقلابی اکتبری و سوسیالیستی همچون ۱۹۱۷ تا ۱۹۳۵ که رفیق استالین مجبور شد اقتصاد کشور اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی را به صنایع جنگی اختصاص دهد و فرماندهان را فربه کرده تا در جبهه ها به حکومت کارگران خیانت نکنند(خاطرات وارگا)، حکومت چین هم میتواند مانند شوروی سقوط نماید و باز آش همان آش و کاسه همان کاسه. هر چند که تکامل هرگز دَوَرانی نبوده و همیشه یک بعد سومی یعنی بعد تکاملی بسمت جلو را در خود داراست و انسانهای آنزمان هم دارای شناخت و اراده ای دگر میباشند.
لایکلایک
بعدالتحریر: امیدوارم هموطنان گرامی حمید محوی و شعلهکار در زندگی داوطلب پست وزارت بهداشت کوبا، چین، ویتنام، ونزوئلا و … ایران نشوند.
لایکلایک
آقای شوسودوسکی، کانادا داری و نان مفت!
در داستانها مردمی آمده است که یک جولا باف (جاجیم باف) در شهر یزد زندگی میکرد. این کارگر زحمتکش که از شعر و شاعری در حد خود سهمی داشت، هم دورۀ سعدی بزرگ بود. روزی برای استاد اجل قطعهای از سرودههای خود را فرستاد و از او نظر خواست. سعدی طی یک نقد آتشین و کوبنده همه رشتههای ادبی جولا باف را پنبه کرد. کارگر خوش طبع که هر روز ساعتها را در کاری جانفرسا میگذراند از دیدن نقد سعدی برآشفت و چنین سرود:
«سعدیا، شیراز داری و نان مفت
میتوانی شعرهای خوب گفت
گر روی در یزد جولایی کنی
اردک از حلقت بیفتد جفت جفت»
حکایت روشنفکران منفردی مانند آقای میشل شوسودوسکی که مستقل از هر حزب سیاسی کمونیست و کارگری و هر سندیکای رزمنده، و اغلب در تضاد و در تقابل با مواضع رسمی این احزاب و سندیکاها درباره ویروسی کرونا تئوری توطئه میبافند، شباهت زیادی به داستان جولا باف یزدی دارد.
با خواندن مطلب اخیر ایشان کم مانده بود همه کتابها و جزوات تئوریک ظاهراً دِمُده شدۀ دور و بر خود را بسوزام.
طبق نظر جناب شوسودوسکی مارکس سالهایی را که صرف نوشت «سرمایه» کرد به بطالت گذارند، زیرا، سرمایه جهانی اکنون طبق منطق جدیدی کار میکند؛ به قول حسن روحانی «الگوی چینی» قرنطینه، حبس خانگی است و طبق نقشه میلیاردرهای خودکامه جهان است؛ در تئوری لنین درباره «امپریالیسم به مثابۀ بالاترین مرحله سرمایهداری» باید تجدید نظر کرد، زیرا امپریالیسم بجای ادامه دادن به صدور سرمایه و استثمار خلقها، چاقویی شده است که دست خود را میبرد، و طبق منطقی که به نظر من نهایتاً بیمنطقی است، تصمیم گرفته است به جهانیسازی نولیبرالی که چندین دهه از طريق سازمان تجارت جهانی، صندوق بینالمللی پول، ناتو، اتحادیۀ اروپایی، تحمیل رژیمهای تحریم و محاصره بر کشورهای متعدد در سراسر جهان گسترده است پشت پا بزند.
در محلی که من زندگی و کار میکنم روزی نیست که با یک یا دو تن از ترامپیستهایی که تظراتشان با تئوریهای جناب جسودفسکی همخوانی دارد برخورد نداشته باشم.
هفته گذشته یک ارباب رجوع به محل کار من آمد. دفعه اول بخاطر امتناع از زدن ماسک او را رد کرده بودند. این بار با ماسک وارد ساختمان شده بود، اما بمحض ورد به اتاق ماسک خود را برداشت. محترمانه از او خواستم ماسک خود را بزند. گفت معافیت پزشکی دارد. گفتم لطفاً برگه معافیت خود را نشان بدهید. ناگهان به تندی گفت «مگر برای آزادی به این کشور نیامده ای؟» در پاسخ گفتم «خیر، آمده ام تا این کشور را دوباره بزرگ کنم!.» … و تا پایان مجبور به رعایت مقررات ماند.
لایکلایک
درود بر رفیق عزیز محوی
لطف بفرمایید و برگردان خود را با فرمت وورد و یا افیس لینوکس هم عرضه نمایید و یا بصورت خصوصی برایم بفرستید، تا بتوان سطوری را کپی و علامت گذاری کرد تا با این حافظه کوتاه مدت من بتوان بهتر در باره ان گفتگو نمود.
امیدوارم که بتوانم نویسنده را با زحمات زیادی که کشیده است، با در اختیار قرار دادن تجارب خود مقاله اش را بارور تر کرده و بحث اصلی که چه باید کرد و یا چه نوع مبارزه ای اصولا در چنین شرایطی میتواند به نتیجه رسد را مطرح کنیم. امیدوارم که تعداد زیادی در این بحث تجارب خود را در اختیار همگان قرار دهند.
لایکلایک