متن کامل فایل صوتی گفتگوی فاضل لاریجانی و مرتضوی که توسط احمدی نژاد قرائت شد
رئیس جمهور در جلسه بعد از ظهر امروز مجلس فایلی از ملاقات و گفتگوهای سعید مرتضوی و فاضل لاریجانی منتشر کرد که به دلیل عدم پخش در مجلس احمدی نژاد متن صحبت ها را قرائت کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان بعد از ظهر امروز در جریان جلسه استیضاح شیخ الاسلام وزیر کار و امور اجتماعی به انتشار فیلمی از ملاقات خصوصی بین فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی پرداخت.
احمدی نژاد به دلیل عدم پخش مناسب فیلم مربوط به ملاقات بخشی از متن صحبت ها را قرائت کرد:
فردی به نام آقای «م» معاون مجتمع قضایی تهران می گوید می دانید که بنده با یکی از برادران آقای لاریجانی رفت و آمد خانوادگی دارم.
مرتضوی: شما ارتباط دارید؟
آقای «م»: بله، من می خواهم این را بگویم که بقیه برادران بگرد آقا فاضل نمی رسند. نمره اش پیش من صفر است آن یکی برادر به خدا قسم. یعنی اگر این آقا، برادر آقا فاضل نبود چهار تا فحش بهش می دادم، یعنی اصلا قبولش ندارم. بهش گفتم شما هر چه می خواهی به مرتضوی شفاف بگو.
احمدی نژاد در اینجا گفت: این صحبت های واسطه است و بعد از این آقای فاضل لاریجانی پیش آقای مرتضوی می آید.
ببین باید خودت روک به دکتر بگویی که آقای «ز» (همان آقایی که می خواهد با تامین اجتماعی قرارداد ببندد) باید از قـِبـَلِ من به شما وصل بشود.
فاضل لاریجانی: آن کسی که می خواهد قرارداد ببندد باید هوشیار باشد یعنی خیلی روی ما تبلیغات نکند و این مساله را که من با فلانی هستم مطرح نکند. اصلا هر هفته یک جایی می بینمش صحبت و هماهنگی ها را میکنیم.
در اینجا آقای مرتضوی به آقای «م» می گوید، شما بیرون برو و حس می کند که ممکن است مسائل دیگری مطرح شود.
فاضل لاریجانی: من می خواهم با آن گروه «ز» کار کنم، ولی ابلاغ کتبی برای من نزند. تلقی اش این باشد که من می خواهم با او همکاری کنم. اخیر علی آقا را دیده اید؟
مرتضوی: اخیرا ندیده ام.
فاضل لاریجانی: آقا ایشان نظرش نسبت به شما بسیار مساعد است و می تواند کمک کند حتی با قوه قضائیه تلطیف کند. خداییش من مساله صدا و سیما را یادآوری کردم اذعان داشت و اشاره کردم که این زمان بحرانی که ایشان مدیریت و حفظ نظام می کند، بعدش اینطوری. واقعا اذعان داشت با تمام وجود یعنی تظاهر نبود باید ارتباط با ایشان را مستحکم تر کنید. به نظرم الان زمینه اش کاملا مساعد است خصوصا این مورد هم که درباره «ز» پیش آمده، یک ملاقات جدی و خودمانی حالا در منزل ما یا اصلا بیرون از قوه و مجلس. قوه و مجلس نباشد منزل مادر باشد بدون سر و صدا. با تمام وجود خدا شاهد است به هر حال من قلق آنها، علی آقا و آقا صادق دستم است که چطور ورود کنم و چطور جا بیاندازم.
مرتضوی تعجب می کند می گوید قلق آقا صادق و علی آقا دستتان است؟
فاضل لاریجانی: هر دویشان، هر دویشان.
ابتدا روی صداقت و پوست کنده می گویم هر طور که صلاح می دانید ما می خواهیم با گروه «ز» کار کنیم اینکه بخواهیم ورود پیدا کنیم یکی دو پروژه خوب را به آنها پیشنهاد کنیم برای سرمایه گذاری بیاید خودم نیز با او همکاری می کنم مثل پالایشگاه یا هر چیز دیگر از این پروژه ها هست. پروژه هایی که جاذبه داشته باشد و بعدش بتوانیم به هر شکلی کار کنیم. اینجا یا خارج از کشور. اگر صلاح می دانید بعدش هم یک کمک هایی میتوان کرد. یک کسانی در این سطح و اینها مزاحمشان می شوند مشکل پیدا می کنند. در حال می توانیم مفید واقع بشویم حالا حدسم بر این است.
مرتضوی: بفرمائید ما چکار کنیم من بدانم چکار باید بکنم.
فاضل لاریجانی: یک زمینه آشنایی ایجاد بشود.
مرتضوی: اصلا نمی شناسیدش؟
فاضل لاریجانی: نه ندیدمش.
مرتضوی: اصلا ندیدیش؟
فاضل لاریجانی: نه دیگر یک زمینه آشنایی ایجاد بشود بعد هم توصیه بفرمایید که اصلا فلانی می خواهد با شما کار کند که اصلا احساس کند نمایندگی شما را دارم.
مرتضوی: موردش را باید بدانم اصلا باید بدانم چکار باید بکنم.
فاضل لاریجانی: ما در همین پروژه هایی که اکنون با شما قرارداد بسته ایم پروژه های جدیدی را تعریف میکنیم تا بتوانیم یک نظارتی داشته باشیم و کمک کنیم اینطوری باهاش در کارها قاطی بشویم. کارهای اقتصادی اگر صلاح می دانید و یا همین که خود شما توصیه می فرمایید خیلی موثر است بهش توصیه کنید همکاری فلانی برای آینده کاری در ایران خوب است.
مرتضوی: آینده کاری او؟
فاضل لاریجانی: بله، اینطوری بعدش هم مورد وصول جنابعالی است. (یعنی به او بگویید من مورد وصول شما هستم.)
مرتضوی: گفتید که خارج از کشور هم می توانید کار کنید؟ چطوری؟ چه پیشنهادی دارید؟
فاضل لاریجانی: من نمی دانم فعالیت های بین المللی چطور است.
مرتضوی: چکار می توانید بکنید؟
فاضل لاریجانی: اگر من را به عنوان مباشر خود تلقی کنند، در مدیریت های مختلف کمکش می کنیم.
مرتضوی: اصلا شما به عنوان مشاور خودش که شأن شما اینطور نیست.
فاضل لاریجانی: تلقی اش این باشد لازم نیست این موضوع را جایی مطرح کنند.
مرتضوی: الان که مثلا من به او بگویم فاضل لاریجانی می خواهد بیاید با شما همکاری داشته باشد، شما با عنوان مشاور خودت قبولش کنی، این اصلا در ذهنش نمی آید چون شما برادر رئیس مجلس هستید.
فاضل لاریجانی: من مکنونات قلبی خودم را می گویم. حرف شما کاملا درست است و این ناشی از درایت جنابعالی است. اینکه چطور ورود کنیم بهترین راهش همین است که جنابعالی توصیه کنید که حضور فلانی میتواند اطمینانی برای آینده کاری شما در اینجا باشد. توصیه شما طوری که ایشان مشتاق شود برای همکاری مفید است.
مرتضوی: در قوه و مجلس و اینها هم می توانید کاری بکنید؟
فاضل لاریجانی: بله یک همچین حالتی وجود داشته کسانیکه در این سطح فعالیت می کنند همیشه در مذان دخالت ها و موانع هستند، می توانیم برایش رفع موانع کنیم، حالا این موانع چیست بستگی به کیسش دارد دیگر. ما آمادگی داریم مشکلاتی که آقای «ع.ب» (احمدی نژاد: فرد مشهوری که شما می شناسید) دارد را در چند جهت برطرف کنیم. اولا ایشان آدم بسیار خوبی است، متدین و زحمت کش است و حدود 15 پروژه پتروشیمی دارد، بنده خدا احتیاج به کمک دارد.
مرتضوی: شما برایش چکار کرده اید؟
فاضل لاریجانی: چند تا مشکل داشت یکسری مشکلات با بانک ها داشت که همین فردا دوشنبه با آقای «ع» قرار دارم، آقای «ع.ب» می آید، آقای «م» هم می آید. جلسه ای گذاشتیم که این مشکل را حل کند. مشکلاتی هم با قوه قضائیه داشت چند حکم اجرایی برایش آمده بود و مفاسد اقتصادی که چرا پول بانک را پرداخت نمی کنی، برایش مهلت گرفتم. دیگر کاری بهش نداشتند. رفتم پیش اخوی و دستورش را گرفتم.
مرتضوی: شما این اعتبار را دارید که از اخوی دستور بگیرید؟
فاضل لاریجانی: بله، اینها را کمک کردیم و حتی در یک جلسه نیز اخوی این شخص را دید البته از این زاویه که گفتم من با ایشان کار می کنم می دانم زحمت می کشد و 10 یا 15 طرح دارد بیچاره، خب اخوی دستور دادند مشکلاتش حل شود. خیلی از موارد دیگر مربوط به معوقات بانکی بوده، بانک تجارت و بانک صنعت و معدن بنده خودم معاون بانک صنعت و معدن بودم. در آنجا اتاق داشتم تقسیط کردند و این مشکل 5 ساله حل میشود خودم نظارت می کنم. پرونده زیاد داشت. فرض کنید که آقای الف آنجا بود و رئیس دادگستری فلان استان هم. یک عده نیز از او بر سر زمین شکایت کرده بودند که رفتیم و صحبت کردیم و مساله حل شد.
مرتضوی: یعنی با سفارش به آقای الف حل کردید؟
فاضل لاریجانی: بله، بله.
مرتضوی: مثلا بحث های کارگری بوده؟ چیزی حل کردید؟
فاضل لاریجانی: کارگری هم داشته ایم. مسائل مالیاتی و حسابی داشته است. من تا بحال کار دانشگاهی کرده ام و حالا هم دوزاریم افتاده است. اکنون نوه دارم و اموراتم با ماهی دو میلیون نمی گذرد، یک فرصت ویژه پیش آمده و ما چند سالی است که به کار اقتصادی ورود داشته ایم و خداییش کمتر از دیگران نیستیم. الان که وارد شده ایم قلق ها دستمان آمده و هم به لحاظ ارتباطی و هم مدیریتی کار را پیش می بریم، واقعیت این است. یک مسکن مختصری، چیزی فراهم کند به نام یکی از بستگان من برای شروع کار بعد به تدریج جلو می رویم. دیگر سعی می کنم حقوق ریالی هم نگیرم که به چشم نیاید بیشتر نگاهش این باشد که طرفش را حفظ کند آدم را مقطعی نگاه نکند مثلا بگوید استفاده گذرا کنیم. یک آپارتمان 600- 700 متری بگیرد.
مرتضوی: شما ویلایی می خواهید یا آپارتمان؟
فاضل لاریجانی: آپارتمان بهتر است به چشم نمی آید.
مرتضوی: خودتان جایی را دارید که معرفی کنید:
فاضل لاریجانی: بله بنام یکی از بستگان من بخرد. پدرش فوت کرده است.
مرتضوی: اسمش چیست؟
احمدی نژاد در اینجا و زمانیکه از تعدادی از نمایندگان خواستار اتمام قرائت این متن شدند، گفت: من گفتم اینها را رسیدگی کنید بالاخره شما مجلس هستید و ما دولت هستیم. من می گویم نیازی به حل مسائل از این دست نیست، اگر درست باشد.
مشروح سخنان احمدینژاد: نگویید چون قانون است دهانت را ببند/ بجای رئیس جمهور می گفتید مردم رئیس مجلس انتخاب کنند
رئیس جمهور در صحن علنی مجلس گفت: بعضی از مسائل سیاسی و غیر سیاسی وجود دارند که نمایندگان از آن خبر ندارند و بنده نمی خواستم به این مسائل ورود پیدا کنم اما ظاهراً چاره ای نیست.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان در جلسه علنی امروز مجلس در جریان استیضاح وزیر کار ضمن تبریک ایام دهه فجر به دستاوردهای اخیرعلمی و فناوری اشاره کرد و گفت: دیروزجنگنده ای را رونمایی کردیم که در نوع خود پیشرفته ترین ها در دنیاست.
وی خاطر نشان کرد: از صفر تا صد مهندسی و ساخت این جنگنده به دست مهندسین داخلی بوده است و البته چند روز پیش نیز برای اولین بار موجود زنده ای توسط متخصصین و دانشمندان ایرانی به فضا فرستاده شد و زنده به پایین برگشت.
رئیس جمهور تصریح کرد: شما می دانید به لحاظ تخصص این کار از رموز دانش بشری است و انواع تخصص ها، دانش و فناوری نرم افزاری و سخت افزاری در یک کار هماهنگ مورد استفاده قرار گرفت و رکورد جدیدی برای کشورمان ثبت کرد.
وی ادامه داد: علاقه داشتم در دهه فجر انقلاب درباره موضوع دیگری خدمت برسم و با هم گفتگو کنیم . شاید در این چند ساعت گذشته اگر یکی از طرح های اقتصادی کشور را مورد گفتگو قرار می دادیم به تفاهم رسیده بودیم و می توانستیم آن را به مردم ارائه کنیم.
احمدی نژاد افزود: استیضاح طبق قانون اساسی حق نمایندگان مجلس است و آنها می توانند استیضاح کنند و دولت نیز موظف است پاسخ دهد. البته تعبیر دفاع که امروزه به کار می رود نادرست است و بنده معتقدم دولت باید به استیضاح پاسخ دهد.
رئیس جمهور ادامه داد: نه استیضاح کنندگان به دنبال اعمال نظر خود باشند و نه دولت به دنبال اینکه ناحقی را حق جلوه دهد و از ناحقی دفاع کند.
وی با بیان اینکه فاصله ای بین نمایندگان و دولت وجود ندارد، تصریح کرد: ما یکی هستیم و من به عنوان کوچک ملت به همه شما احترام می گذارم.
رئیس جمهور ادامه داد: قانون مهمترین امر و تنظیم کننده روابط است و باید از استحکام و پایداری حداکثری در جامعه برخوردار باشد.همه ما باید تلاش کنیم قانون در کشور اجرا شود و این مبنای کار در کشور است.
احمدی نژاد تاکید کرد: مسائلی که مطرح می کنم به ارتباط مجلس و دولت مربوط نیست، مسائل کلان کشور است که اگر به آنها بی توجهی کنیم موضوعات فراوانی از جمله استیضاح پیش می آید.
وی گفت: تنظیم روابط از مسیر خود خارج شده و باید با هم چاره اندیشی کنیم. ما دور هم جمع شده ایم که مسائل کشور را حل کنیم. اخیرا جلساتی با اعضای مجلس، رئیس مجلس، روسای کمیسیون ها و گروه اقتصادی داشته ایم و بحث
کرده و برای جبران قدرت خرید مردم در اثر فشارهای بیرونی راههایی را پیش بینی کرده ایم که از اوایل اسفند اجرایی می شود.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: نمی خواهم بگویم استیضاح کنندگان اشتباه می کنند و ما درست می گوییم . بحث من فراتر از استیضاح است . دائم می بینیم که اصطکاک پیش می آید و می خواهیم یکدیگر را متهم کنیم چرا باید این کار را بکنیم. ما یک مجموعه کامل با تقسیم کار هستیم . نباید مجلس بگوید کار خود را می کنیم و دولت نیز کار خود را انجام دهد.
احمدی نژاد تصریح کرد: شیخ الاسلام جزو بهترین های کابینه است دلسوز است و هر جایی که کار کرده موفق بوده است و این لطف خداست که وزرای فداکار عمر خود را برای خدمت گذاشته اند.
وی با اشاره به اینکه 27 سال است شیخ السلام را می شناسم و به این آشنایی افتخار می کنم بیان کرد: ما هر دو یک خواسته داریم . ما، شما و مردم همه خواسته هایی داریم که بالاخره باید از طریق دولت عملیاتی شود. دولت بخش مهمی از قوه مجریه کشور است و امور مهم به دست دولت انجام می شود. اگر همه در یک راستا باشیم بهتر از شرایط استفاده می کنیم.
رئیس جمهور تصریح کرد: ما همه برای ملت خوبی می خواهیم و حرص و جوش خوردن ها نیز برای همین است. امروز ملت تحت بیشترین فشارهاست و دشمن برای فشار به ملت بسیج شده است. بعضی از عوامل و علل باعث شده فشارهای داخل با خارج برابری کنند. باید علل را بشناسیم .
وی تاکید کرد: این موضوعات ربطی به اینکه چه کسی در کدام جایگاه نشسته ندارد. بعضی از مسائل سیاسی و غیر سیاسی در این امور دخالت می کنند و نمایندگان مجلس در جریان نیستند.
احمدی نژاد خاطر نشان کرد: نمی خواستم وارد این مسائل شوم همه تلاش خود را کردم و همکاران را به تحمل وا داشتم. دائما بولتن چاپ می کنند با چند هزار نسخه که سر تا پا اعتراض و توهین به همکاران من است.
محمود احمدی نژاد در ادامه سخنان خود در جلسه عصر روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی که به بررسی وزیر کار، رفاه و تامین اجتماعی اختصاص داشت، با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی یک سازمان عمومی غیردولتی و متعلق به کارگران و بازنشستگان است، گفت: از پول آنها صندوقی درست شده که نه من و نه شما حق نداریم باری به آن تحمیل کنیم، هزینه و بدهی برایش درست کنیم، خلاف شرع است چون این صندوق مال مردم است.
وی اضافه کرد: امروز روزی است که باید همه به این سازمان کمک کنیم و از آن پشتیبانی نماییم.
وی با اشاره به حکم دیوان عدالت اداری برای برکناری مرتضوی از ریاست این سازمان گفت: صرف نظر از اینکه چه کسی رئیس جمهور است و چه کسی رئیس این دیوان است، دیوان باید نقطه اطمینان و آرامش باشد. همین دیوان در سال 87 شکایتی مطرح شده که کسی گفته ریاست این سازمان واجدشرایط نیست به دیوان اظهارنظر کرده چون تامین اجتماعی نهاد غیرعمومی و غیردولتی است، ما صالح نیستیم در این باره اظهارنظر کنیم چطور الان این دیوان صلاحت پیدا کرده؟ اگر آرای عمومی تغییر کند، چه چیزی ثبات پیدا می کند؟ حالا بماند که حکم قبلی دو سال و خورده ای طول کشید تا صادر شود حکم اصلی چهار ماه.
احمدی نژاد با اشاره به قانون اساسی خاطر نشان کرد: رئیس دیوان می تواند مصوبات دولت را نقض کند نه انتصابات را و اگر اجازه دهیم دیوان عدالت اداری خارج از چارچوب قانون و قانون اساسی عمل کند، چطور می توانیم کشور را اداره کنیم؟
وی خطاب به نمایندگان گفت: بحث بعدی که کشور را دچار مشکل کرده عرض می کنم.
رئیس جمهور با اشاره به اصل 55 قانون اساسی به حکم اخیر دیوان محاسبات مبنی بر انفصال رئیس بانک مرکزی تصریح کرد: دیوان محاسبات می تواند به حساب های موسساتی که به نحوی از بودجه استفاده می کنند رسیدگی و حسابرسی کنند تا از اعتبارات مصوب تجاوز نشده باشد یعنی مسئول رسیدگی به بودجه است نمیتواند نامه بدهد که مجلس مصوبه دولت را رد کرده و اگر فلان مسئول ادامه بدهد، مجازات می شود. این تجاوز از قانون است.
احمدی نژاد ادامه داد: آیا در قانون اساسی چیزی گفته شده و دیوان محاسبات می تواند دادگاه داشته باشد و مجازات کند؟
وی خاطر نشان کرد: اینها اصول قانون اساسی است که گذشتگان نوشته اند اگر ایراد دارد، باید اصلاح شود.
رئیس جمهور اضافه کرد: اخیرا دیوان محاسبات رئیس بانک مرکزی را انفصال داد که آثارش را در بازار دیدید. هیبت بانک مرکزی بشکند، چه می شود؟
احمدی نژاد به اصل 138 قانون اساسی اشاره کرد و گفت: اگر اشتباه جا افتاده باید برطرف شود تا برطرف نشود مشکلات ادامه دارد و هر روز درگیر می شویم و تنش ایجاد می شود چه کسی اجازه داده رئیس مجلس مصوبات دولت را لغو کند؟ ما کاری به شخص نداریم، بحث حقوقی است.
وی در واکنش به فریادهای نمایندگان که نسبت به اظهارات وی معترض بودند، گفت” امروز آمدم درد و دل کنم تا برای حل مشکلات استمداد داشته باشم.
لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به احمدی نژاد گفت: اگر مصلحت می دانید در موضوع صحبت کنید اینها همیشه بین دولت و مجلس بوده است. درباره استیضاح صحبت کنید.
احمدی نژاد در واکنش به وی گفت: استیضاح ها از همین جا سرچمشه می گیرد نگوییم چون قانون است دهانت را ببند، رئیس مجلس به دولت حاکم شده و به مجلس هم حاکم شده اگر بنا بود رئیس مجلس بر دولت حاکم شود، باید بجای رئیس جمهور انتخاب می شد و می گفتند مردم رئیس مجلس را انتخاب کنند.
رئیس جمهور با اشاره به قانون اساسی خطاب به نمایندگان گفت: اگر قانون اساسی اشکال دارد باید با برگزاری رفراندوم اصلاح شود. انتصابات دولت را که نمی شود لغو کرد. اگر عزل و نصب ها از دولت گرفته شود، چه می ماند برای اداره کشور.
وی ادامه داد: اینها را مطرح کردم تا بررسی کنید و اصلاح شود وگرنه اتهام زنی های متقابل ادامه خواهد داشت.
رئیس قوه مجریه گفت: اگر دیوان عدالت اشتباه کرد، به چه کسی می توانیم شکایت کنیم؟ می گویند به ما. من امروز از موضع رئیس جمهور صحبت می کنم که از حقوق اساسی ملت دفاع می کند. به ملت بگویید رئیس جمهوری که می خواهید انتخاب کنید تحت امر رئیس مجلس است.
احمدی نژاد با اشاره به بحث مرتضوی نیز گفت: من بحثم شخص مرتضوی نیست از یک روند بحث می کنم، یک کسی بگوید رئیس دولت چه کاره است؟ استقرار قوه مجریه کجاست؟
در ادامه وی خطاب به نمایندگان گفت: یک نواری بود که خواستم پخش کنم، آقایان گفتند این کار را نکن که در این هنگام نمایندگان فریاد سر دادند بگو.
رئیس جمهور گفت: می خواهم بگویم می گویند نگو، می خواهم نگویم می گویند بگو.
در این هنگام علی لاریجانی رئیس مجلس خطاب به رئیس جمهور افزود: اگر لازم می دانید بگویید چیزی نماند، نوار هم دارید بگذارید چون از صبح دارید می گویید.
رئیس جمهور در این بخش از سخنان خود ضمن قرائت بخش هایی از مکالمه فاضل لاریجانی برادر رئیس مجلس و سعید مرتضوی گفت: مسائل جاهای دیگری است و اختلاف بین مجلس و دولت ایجاد می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان در نشست علنی بعدازظهر امروز در مجلس شورای اسلامی که به منظور استیضاح وزیر کار، رفاه و تامین اجتماع
ی برگزار شده بود، گفت: من فکر می کنم مسائلی پشت صحنه می گذرد که نمایندگان خبر ندارند و ما هم خبر نداریم وقتی به میدان اداری کشور می آید عناوین دیگری پیدا می کند که به دعوای من و شما تبدیل می شود.
وی افزود: ما دعوایی با هم نداریم و اختلافی هم نداریم بنده کوچکترین خادم ملت هستم و شما هم نماینده مردم هستید و همه می خواهیم کار کنیم.
احمدی نژاد گفت: ملاقات هایی اتفاق افتاده که رئیس مجلس اگر تامل کنند باید موضوعات را بررسی کنیم حتی اگر نزدیک ترین ها به ما باشند. پشت قضیه مسائل امروز موضوعاتی وجود دارد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه حدود 24 ساعت جلساتی برگزار شده است، بیان کرد: من بخشی از این جلسه را که بین آقای فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی برگزار شده، گفته ام که آورده اند و می خواستم در اینجا پخش شود که به من گفته اند اینها مسائل را درست نمی کند گفتند باید اجازه دهیم فضای کشور آرام تر شود من نیز گفتم که یک نسخه از این فیلم به رئیس مجلس یک نسخه به روسای کمیسیون ها داده شود.
لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در بین سخنان احمدی نژاد گفت: خواهش می کنم نوار را پخش کنید که بعد نگویید که پخش نشده است چیزی کم نگذارید.
وی افزود: بحث نوار که گفته شده جامعه را حساس می کند و باید پخش شود.
لاریجانی خطاب به نمایندگان گفت: بگذارید آقای رئیس جمهور می خواهد نوارش را پخش کند.
احمدی نژاد در ادامه تاکید کرد: این نوار مربوط به جلسه ای به نام آقای فاضل لاریجانی و مرتضوی است که ساعات ها طول کشیده و به بخشی از مسائل ما باز می گردد.
در ادامه این جلسه نوار مربوطه پخش شد که به دلیل اشکال در سیستم صوتی پخش آن با مشکل مواجه بود.
رئیس جمهور گفت: اگر شما موافق باشید چون سیستم صوتی در اینجا خوب پخش نمی کند من این نوار را به روسای کمیسیون ها می دهم.
لاریجانی پاسخ داد: هر چقدر می خواهید پخش کنید.
احمدی نژاد گفت: بعضی از قسمت های نوار را می خوانم و در اختیار شما هم می گذارم اگر با دستگاه کوچک در اتاق ببینید قطعا مفهوم است.
رئیس جمهور در ادامه خلاصه ای از گفته های رد و بدل شده بین سعید مرتضوی و فاضل لاریجانی را قرائت کرد.
لاریجانی در ادامه صحبت های رئیس جم
هور گفت: شما گفتید نواری در اختیار دارید و من نیز گفتم همه چیز را بگویید که بعد نگویید نگفته ام امروز روز مهمی است، در جامعه ما از این حرف ها زیاد زده می شود و اگر این نوار راجع به بستگان ما بوده بگذارید حرف بزنند من می خواهم بشنوم.
احمدی نژاد گفت: مسائل همین ها است که گفتید پخش نشود، ما می خواستیم پخش نکنیم اما آقای رئیس گفتند که پخش شود.
لاریجانی دوباره تاکید کرد: شما همین الان حرف را عوض می کنید، شما مطلبی را در اینجا مطرح کردید و من گفتم این موضوع در جامعه پخش می شود و شما اگر می خواهید نوار را پخش کنید.
احمدی نژاد گفت: دولت با حرف هایی که در این ملاقات دو نفره زده می شود، تحت فشار است و ما چطور باید از حق دولت دفاع کنیم شما راه را بفرمایید و ما نیز عمل می کنیم.
بخشی از این مکالمه دو نفره بر این است که فاضل لاریجانی درخواست راه اندازی یک پروژه اقتصادی با عنوان «ز» با شخصی بنام «م» که معاون مجتمع قضایی تهران است، دارد.
به گفته احمدی نژاد بر اساس این نوار فاضل لاریجانی با مرتضوی در تامین اجتماعی جلسه ای دارد تامین اجتماعی طبق قراردادی برخی از شرکت ها را به گروهی می فروشد که این قرارداد دارای چند و چونی است. فردی به نام آقای «م» معاون مجتمع قضایی تهران می گوید که با یکی از برادران لاریجانی رفت و آمد خانوادگی دارم که مرتضوی می پرسد شما ارتباط دارید و آن آقا می گویند بله بقیه برادران به گرد این آقا فاضل نمی رسند و اگر آن آقای برادر این آقا فاضل نبود چند تا فحش می دادم.
رئیس جمهور ادامه داد: فاضل در بخشی از این مکالمه می گوید آن کسی که می خواهد قرارداد ببندد باید هوشیار باشد که با نام ما تبلیغات نکند و این موضوع مطرح نشود.
احمدی نژاد گفت: در بخشی از این مکالمه آقای لاریجانی به مرتضوی می گوید که من می خواهم با گروه «ز» کار کنم اگر ابلاغ کتبی زده که مرتضوی می پرسد اخیرا علی آقا را دیده اید و او می گوید این آقا نظرش به شما مثبت است می تواند کمک کند حتی در قوه قضائیه اذعان داشت.
وی گفت: که آقای لایجانی گفته است یک ملاقات خودمانی اصلا در منزل ما و بیرون از مجلس در منزل ما که آرام هم باشد با علی آقا و آقا صادق می گذاریم.
احمدی نژاد گفت: لاریجانی از من خواسته که یک آپارتمان برای وی به منظور شروع قرارداد خریداری شود که بین 600 تا 700 متر باشد و همچنین گفته است که می تواند با کمک برادرانش مشکلات را حل کند گفته است که می تواند قراردادهای بین المللی داشته باشد در صورتیکه آن فرد وی را با عنوان مشاور بپذیرد.
وی گفت: که فاضل لاریجانی در این خصوص گفته در گذشته نیز یک فرد دیگری با نام «ع.ب» که مشکلاتی در قوه قضائیه و همچنین در بانک ها داشته کارهایی انجام داده است و با کمک برادرش مشکلات قضایی وی و همچنین مشکلات بانکی را حل کرده است.
احمدی نژاد در ادامه پس از قرائت بخش هایی از این مکالمه گفت: شما مجلس و ما دولت هستیم و من می گویم نیازی به حل مسائل از این طریق نیست شما باید به این مسائل رسیدگی کنید صوت تصویر و نوار مشخص است و اگر رئیس مجلس صلاح بداند این نوار حدود 24 ساعته را به طور کامل در اختیار شما قرار می دهیم.
وی تاکید کرد: مسائل جاهای دیگری است و چرا باید اختلاف بین من و شما باشد. شیخ الاسلام یک آدم خوب است استیضاح حق شما و نظر شماست.
وی تاکید کرد: هر چیزی که نمایندگان مجلس تصمیم بگیرد ما پایبندیم و به قانون هم احترام می گذاریم
واکنش لاریجانی به احمدی نژاد؛روایت ارتباط جریان انحرافی با منافقین/”بگم بگم” راه انداختید ولی مردم شخصیت شما را شناختند
رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات احمدی نژاد گفت: اقدامات مافیایی و توطئه آمیز در سطح یک رئیس جمهور نیست و برخی رفتارهای دولت کیان اخلاقی جامعه را به فساد می کشاند.
به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از اظهارات احمدی نژاد رئیس جمهور و بیان مطالبی در خصوص یکی از بستگان رئیس قوه مقننه خطاب به رئیس جمهور گفت: در مجلس بمانید مطالبی هست که باید گوش دهید و برایتانمفید است.
وی افزود: احساس می کنم که آقای رئیس جمهور راجع به من صحبت کردند. موضوعاتی که راجع به فاضل لاریجانی مطرح کردند را می خواستند به من ربط بدهند. استیضاحی در مجلس شده و معلوم نیست ربطش به من چیست.
وی خطاب به نمایندگان مجلس تاکید کرد: اتفاقا طرح این موضوع خوب است بعضی از مشکلات کشور ما از همین سنخ است که باید حل شود من تشکر می کنم از اینکه تحمل کردید و آقای رئیس جمهور نیز حرفشان را زدند.
لاریجانی گفت: اتهاماتی را مطرح کردید که من مطابق آیین نامه باید پاسخ دهم. سرتاپای استیضاح را تبدیل به اتهاماتی به من کردید و من دو برابر آن وقت دارم طبق آیین نامه جواب بدهم.
لاریجانی اضافه کرد: گفتید تنظیم روابط قوا به هم خورده است. در حالیکه اینگونه نیست ما قانون می گذاریم ولی شما رعایت نمی کنید. وقتی قانون مجلس را شورای نگهبان تایید می کند باید رئیس جمهور ابلاغ کند.
رئیس قوه مقننه با اشاره به بخش دیگری از سخنان احمدی نژاد گفت: شما افرادی را به عنوان یاران خود انتخاب کرده اید که پرونده دارند و نمی گذارید به آنها رسیدگی شود. ولی مگر ما از کسی دفاع می کنیم؟ نزدیک ترین فرد ما هم باشد می گوییم رسیدگی شود ولی شما نمی گذارید رسیدگی شود.
وی در خصوص دیگر اظهارات احمدی نژاد در خصوص به بن بست کشیدن کشور گفت: در کشوری که ولایت فقیه است بن بست ایجاد نمی شود شما در بسیاری از موارد به رهبری شکایت کرده اید که ایشان به هیات حل اختلافات ارجاع داده اند. وقتی هیات حل اختلافات نظر داد دیگر کسی نباید حرفی بزند.
لاریجانی با اشاره به اصل 138 قانون اساسی گفت: شما قانون را تمکین نکرده اید. در قانون گفته که مجلس می تواند مصوبه دولت را لغو کند چه کسی باید این را حل کند؟ شورای نگهبان که نظر داده چرا تمکین نمی کنید؟ چرا درباره همین موضوع به رهبری نامه نوشتید؟ چرا نظر رهبری را نمی گویید که به هیات حل اختلاف داده و وقتی رهبری ابلاغ کرد یعنی تمام کرد. یعنی بن بست تمام شد از چه تمکین نمی کنید؟
رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص این گفته احمدی نژاد که چرا رای دیوان عدالت اداری در سال 87 با رای اخیر این دیوان در خصوص رئیس تامین اجتماعی مغایرت دارد گفت: عزیز من! آن برای قبل از سال 88 بوده و دیوان حق داشته اما سال 88 قانونی تصویب شد که بر اساس ماده 113 قانون مدیریت خدمات کشوری سازمان مذکور زیر مجموعه وزارت رفاه قرار گرفت. اما شما قانون را تغییر داده اید و هم رئیس مجلس و هم دیوان گفتند اقدام شما خلاف قانون است یا نمی دانید که اگر نمی دانید بپرسید.
وی در رابطه با اظهارات احمدی نژاد در خصوص صدور حکم توسط دیوان محاسبات و اینکه چرا این دیوان دادگاه دارد، گفت: دیوان محاسبات دادگاه ندارد قوه قضائیه در دیوان شعبه دارد و دادستان دارد و این قانونی است که شورای نگهبان آن را تایید کرده است. نمی توانید بگویید قبول ندارم اگر رئیس جمهور هستید باید نظامات این کشور را قبول داشته باشید.
لاریجانی خاطر نشان کرد: دادسرا برای خیلی ها حکم صادر می کند به چه ایراد دارید؟ چرا هاله ای می گذارید که دادگاه رسیدگی نکند.
رئیس مجلس افزود: رئیس مجلس طبق قانون وظایف روشنی دارد اگر مصوبه ای خلاف باشد تشخیص میدهد و آن را رد می کند این دخالت در کار اجرا نیست. رئیس مجلس به مرتضوی کار ندارد مصوبه ای که شما دور زده اید قانونی ندانسته است چون اداره تامین اجتماعی را زیر نظر معاون اول برده اید که این خلاف قانون است. ما با استقلال قوه مجریه کاری نداریم.
وی ادامه داد: تهمت های زیادی که نثار بنده کردید ربطی به موضوع نداشت. اگر می خواستم مر قانون را اجرا کنم نباید اجازه می دادم صحبت کنید. اما چون مکررا گفتید فیلم دارم اجازه دادم مطالب بیان شود. نمایندگان در جریان هستند. از ابتدایی که بحث استیضاح مطرح شد وساطت کردم تا تشنجی در کشور ایجاد نشود و گفتم استیضاح کنندگان با وزیر جلسه ای داشته باشند تا تفاهم حاصل شود و استیضاح کنندگان متنی را با خوشحالی آوردند که همه آن را امضا کرده بودنداما وزیر امضا نکرده بود اما پذیرفته بود مرتضوی را عوض کند.
لاریجانی خاطر نشان کرد: اینکه وزیر بگوید کاری از من ساخته نیست و وظایف وزارت رفاه به معاون اول رئیس جمهور محول شده مسخره کردن قانون است چرا توقع دارید حرف نزنیم.
رئیس مجلس به بیان جزئیاتی از اقدامات صورت گرفته برای حل و فصل بحث استیضاح وزیر کار با برکنار شدن مرتضوی اشاره کرد و گفت: روز دوشنبه برای کار دیگری خدمت رئیس جمهور رفتم. گفتم یا من یا شما وساطت کنیم و راهش این است که به مرتضوی کار دیگری بدهید که ایشان نپذیرفت بنابراین قدری که ما وظیفه داشتیم انجام شد رئیس جمهور نپذیرفت.
لاریجانی گفت: امروز صبح آقای فروزنده گفت پیغام فوری از رئیس جمهور دارد که ممکن است در جلسه مجلس حرف هایی بزند من گفتم کار بیشتری از من ساخته نیست اما آقای فروزنده نکته ای گفت که رئیس جمهور گفته است اگر موضوع حل نشود نواری از بستگان شما دارم که پخش می کنم و من گفتم نمی دانم موضوع نوار چیست برای من فرقی ندارد چه باشد.
وی ادامه داد: من اطلاعات زیادی از اطرافیان شما دارم اما مصلحت نمی دانم که کشور را متشنج کنم. بنده چون دیدم اظهارات رئیس جمهور تهدید است تا از استیضاح صرفنظر کنیم نپذیرفتم.
لاریجانی افزود: این یک اقدام توطئه آمیز علیه رئیس قوه مقننه نبود؟! که آقای مرتضوی بستگان ما را دعوت می کند بعد فیلم می گیرد؟ دستگاه تحت نظر رئیس جمهور چطور چطور این کار را می کند نمی دانیم ولی ما از این کارها نمی کنیم. خود این کار یک کار مافیایی نیست؟ این اخلاق است؟ ودر سطح یک رئیس جمهور است که دیگران را تهدید کند. آقای رئیس جمهور مشکلات کشور اینهاست.
رئیس قوه مقننه تاکید کرد: بنده با برادرم ارتباطی ندارم اما آقای فرهنگی امروز با ایشان تماس گرفت من از ایشان می خواهم نتیجه را بگوید.
در ادامه محمد حسین فرهنگی عضو هیات رئیسه مجلس گفت: با توجه به اینکه اتاق فرمان عنوان کرد صدا مطلقا روشن نیست ظهر با آقای فاضل لاریجانی تماس گرفتند و در رابطه با این موضوع سئوال کردیم که ایشان گفت عنوان بنده رئیس دانشگاه آزاد آمل و مشاور رئیس دانشگاه پیام نور است و سمت دیگری ندارم. مدتها آقای مرتضوی پیگیر ملاقاتی بود بعد از مدتی در جلسه حضور پیدا کردم و بیشتر جلسه را ایشان صحبت کردند و ضمن ارادت به خاندان لاریجانی درخواست وساطت داشت تا ملاقاتی با رئیس قوه قضائیه داشته باشد و مطالبی را نیز علیه قاضی پرونده خود عنوان کرد و هیچ فیلمبرداری نیز در کار نبود که رئیس قوه قضائیه این ملاقات را نپذیرفت.
در ادامه لاریجانی گفت: این ربطش به جلسه استیضاح چه بود؟ چند بار مرتضوی از من وقت خواست که آقای جهانگیرزاده در جریان است.
لاریجانی در این بخش خطاب به جهانگیرزاده گفت: توضیح دهید.
جواد جهانگیرزاده عضو دیگر هیات رئیسه مجلس نیز در این خصوص توضیح داد که مرتضوی از وی پیگیر ملاقات با رئیس مجلس بوده و چند بار وی مراجعه داشته اما رئیس مجلس نپذیرفته است.
سپس لاریجانی اظهار داشت: مرتضوی دنبال این بود برای پرونده اش پیش رئیس قوه قضائیه برود و برای استیضاحش نزد من بیاید که به مصلحت ندانستیم و اگر عمل می کردیم امروز چیز دیگری مطرح می شد. ما اینها را صداقت نمی دانیم. بداخلاقی بلای جان کشور شده است.فرض کنید بستگان من اشتباهی کرده باشند چه ربطی به من دارد؟
لاریجانی خطاب به احمدی نژاد گفت: اگر جلسه اخوی شما با من در خصوص ارتباط اطرافیان شما و جریان انحرافی با منافقین ، مفاسد مالی و ارتباطات آنان با خارج را فیلم می گرفتم و پخش می کردم برای شما خوب بود؟ شما همین مقدار اخلاق را هم رعایت نکردید. فرق من با شما این است که می گویم اگر کسی از بستگان من تخلف کرده رسیدگی شود اما اطرافیان شما تحت تعقیب هستند و شما همچنان روی آن می ایستید و مانع رسیدگی می شوید و حتی گفتید اینها خط قرمز من هستند.
وی اظهارات احمدی نژاد را خلاف حق و عدالت توصیف کرد و گفت: چه فایده ای دارد از عدالت صحبت کنیم و با این روش ها کیان اخلاق جامعه را به فساد بکشانیم. رئیس جمهور ادبیات اخلاقی را رعایت نمی کند استیضاح یک چیز بود چرا اینها را مطرح کردید؟ اما خوب شد شما که مرتب در جامعه “بگم بگم” راه انداخته اید این فیلم را پخش کردیدو حرفتان را زدید تا مردم شخصیت شما را بیشتر بشناسند.
رئیس مجلس در ادامه با اشاره به حدیثی از رسول اکرم (ص) گفت: از ایشان نقل است که خداوند فرموده: “اگر کسی به مسلمانی اتهامی بزند باید خودش را برای جنگ با من آماده کند” امیدواریم خداوند همه ما را هدایت کند و عدالت تنها به لفظ نباشد.
در ادامه احمدی نژاد که همچنان در جلسه مجلس حضور داشت خواستار پاسخگویی به سخنان رئیس مجلس شد که لاریجانی گفت شما تهمت زدید که جوابتان را دادم دیگر حق صحبت ندارید.
بعد از اصرار احمدی نژاد برای سخن گفت، لاریجانی خطاب به وی گفت: “به سلامت، شئونات جمهوری اسلامی را رعایت نکردید
جنگ بر سر غارت بیت المال و اموال زحمتکشان است .اقایان کفگیرشان از در امد نفت به ته دیگ خورده حالا دعوایشان بر سر سازمان متعلق به مردم که اتفاقا هم هنوز پولدار است .یعنی سازمان تامین اجتماعی است. وگرنه تا حالا چرا افشا گری نشد و جه بی ابروتر رییس مجلس که میگوید برخورد مافیایی وما ملت ماندهایم که این همه متخصص لایق در تمام امور در کشور فراوان است و حکومت این برادرا را در راس بسیاری از امور مهم قرار داده است/
شاید این هم حکمی از سوی دستگاه فراماسونری حاکم بر کشور است که صادر شده بود